טיול הפורום ב 17.10.

../images/Emo41.gif טיול הפורום ב 17.10.../images/Emo41.gif

יאללה ... תלכו לבוידם תורידו את הצ'ימדנים והמימיות תפעילו תנורים לאפיית העוגות הגיע הזמן לכבות את המזגנים ולצאת לטייל בלי תרוצים .......
בשבת ה - 17.10 אחרי כל הבלאגן והצפיפות שיביא איתו מן הסתם חול המועד , נפגש בעכו לסיור מודרך ומרתק אתם מוזמנים לשרשר כאן מי מגיע וכמה משתתפים . פרטים נוספים על המסלול ועלות המדריך+כניסות לאתרים אשלח במסר לנרשמים. תודה ל KDR
שטרח על כל הפרטים הטכניים. המשך יום נעים

אנפה2

New member
כמובן שאנחנו מגיעים, מצרפים עוד זוג חברים.

כל הכבוד לך ירדנה.

יש....יופי..בע"ה אשמח להצטרף .

אברר בקשר לעוד אנשים אם יבואו איתי. האם הטיול מתאים לילדים ? בני 10 , 11 ?

kdr

New member
הארות והתראות

אין בעיקרון הגבלה לגיל, מין, או דת מי שסובל מכאבי גב או נכים על קביים או כסאות גלגלים או עגלות ילדים לא יכוליפ (פיזית) לעבור בקטע המנהרה באולמות האבירים. במידה ויוחלט על כניסה למוזיאון "אוצרות בחומה", יש לקחת בחשבון טיפוס בעליה תלולה המיועדת במקור לסוסים (מי שמכיר, העליה לחומה) כפי שמופיע בתמונה

שימו ../images/Emo23.gif עדכונים לטיול .......

בהמלצתו של KDR דברתי עם עבדו המדריך האולטימטיבי והססגוני של עכו , ש"נושם" את עכו מזה 10 דורות, והוא יכול להדריך אותנו החל מהשעה 13.00 בתאריך הנ"ל. על כן נפגש בסביבות השעה 11.30 שתספיקו להתעורר ולהגיע בנחת ,נפתח את הטיול בארוחת בוצהריים במסעדת חומוס בהמלצתו , ומשם נמשיך לשוטט איתו בכייף בלי לחץ במשך כ - 3 שעות ב - אולמות האבירים מנהרות הטמפלרים מוזיאון אוצרות בחומה ועוד..... אני עושה מאמצים לבקר בבית הכנסת הטוניסאי , בהמלצתה של מייבישור , למרות שבשבת אין בקורי קבוצות. עלויות מסתמנות:לעבדו במידה ונהיה קבוצה של עד 30 איש - כ 28 ש"ח כניסות לכל האתרים לפי תעריף החברה לפתוח עכו - 26 ש"ח והסירו דאגה ,למוזיאון אוצרות בחומה יש כניסה נוספת מלבד הכניסה לסוסים עם כ 12 מדרגות והיא איננה קשה . בנתיים אתם מוזמנים לרשום כמה משתתפים מגיעים על מנת שאוכל לסגור עם עבדו מיד אחרי יום הכפורים תודה

kdr

New member
עוד תמונה מרחוק

אם אני מצליח לעלות, זה לא נורא אולי בעוד כמה שנים יבנו מעלית ויקחו מחיר של נסיעה לקפריסין

אללה אכבר

חכי.....דברים משתנים אולי הגוזל יקבל צ'ופר ויגיע? אני אשמור לך מקום לידי בכל מקרה

kdr

New member
אנחנו כמובן באים

לרגע שכחתי. נהיה בין 5-6 אולי יותר

עכשף אני בטוחה שכולכם יהודים כשרים ../images/Emo3.gif

חברל'ך סליחית ....תזיזו את ה...%#@&* צריך לסגור עם המדריך והאתרים אנא ,תשובות בהקדם ווקשה מי מגיע וכמה מגיעים? אני עם וירוס טורדני שמשבית אותי כבר מספר ימים
שולחת תודה ל KDR שקושר את החוטים

למעלה