טיול ליל ירח מלא בכרמל בחמישי

• פותח הנושא roygl
  • פורסם בתאריך

roygl

New member
../images/Emo41.gifטיול ליל ירח מלא בכרמל בחמישי

רכיבה בדרך נוף הכרמל מכיוון המוחרקה ועד הכביש שעולה מנשר. מסלול מעגלי שתחילתו באנטנה המפורסמת ביערות הכרמל. (על כביש 672) שעת יציאה חמישי 20:30, ואורך 35 ק"מ. דרגת קושי בינונית. תלוי כמובן במזג האוויר. ועם ליווי של פנס של 50 וואט במהלך הנסיעה
מי שמעוניין יכול להיכנס ללינק בגרופי. (למטה)

alonaski

New member
בינתיים החזאים מדברים על גשם בכל

הארץ בחמישי מהצפון עד צפון הנגב!!!! וגם אם הגשם יפסיק קצת... אתם לא חוששם מהקור?!?!?!
אצלנו בעמק (עמר חפר) קור כלבים פה בלילות האחרונים...

roygl

New member
גשם אכן עלול להפריע בעיקר עקב החושך

שיהיה בגלל כיסוי העננים, והיעלמות הירח מאחוריהם. קור ממש לא מציק.... סה"כ זוהי ההזדמנות שלנו בחורף להנות מהחום המיותר שאנחנו מפיקים ברכיבה, ומקללים בגללו בקיץ
אני גם בלילות הכי קרים, מגיע למצב שאני מוריד לחולצה קצרה בעליות מתמשכות. אם אכן יהיה גשם/מעונן הטיול יידחה....

roygl

New member
מה שכן, לטיולים בחורף אני יוצא לבוש

עם מכנס ארוך, טרנינג מעל לחולצה קצרה (כדי שיהיה אפשר להוריד בעליות ולא להזיע), ואם ממש קר, אז אולי מעיל, אבל ספק אם אשתמש בו.... זה די והותר והגוף מייצר את החום שלו...

איתי נ

New member
רועי - האם יש לך נסיון ברכיבות לילה

ובמסלול המסויים. בקבוצה תרכבו לאט יותר ועם הרבה הפסקות. גם אם הקור לא מפריע ברכיבה רצופה מאוד יפריע לך כשתצטרך להמתין לרוכבים חלשים יותר. וודאי אם יש הפסקה לתיקון תקלה או אם חו"ח מישהו נופל. אם אתה רוצה בכל זאת לקיים את הרכיבה כדאי מאוד לעשות רכיבה מקדימה באור יום ולזהות אזורים בעיתיים, חריצי מיים וכו'. אם רכבת שם רק לפני חודש תופתע למצוא חריצי מיים חדשים.

roygl

New member
לגבי העצירות, אני תמיד לוקח איתי

מעיל ולובש אותו אם קר. (אני לא מאלה שלוקחים רק טייטץ ומים לרכיבה)
ברכיבה לילית לפני שבוע עם קבוצה באזור חיפה אכן היה קצב איטי ולא מהיר, אז לבשתי את המעיל, וככה רכבתי. למרות כל אלו אני מעדיף קור קיצוני על פני חום, כי עם קור הרבה יותר קל להתמודד.... (במושגי הקור של ארצנו) לעומת חום הקיץ שיכול להיות הרבה יותר מסוכן. לגבי חריצים ומכשולים, הייתי שם לפני חודש באמת וזיהיתי מספר מקומות עם קוליסים וחריצים. יש באמת לרכב הרבה הרבה יותר לאט כדי להיות מסוגל להגיב למכשולים האלה, ובנוסף גם מביאים פנסים. לי באופן אישי יש פנס בעוצמה חזקה מאוד שמאיר לי כ- 30 מטר קדימה באלומה רחבה.

למעלה