טיזר חדש להוריקן

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gifטיזר חדש להוריקן../images/Emo41.gif

שמציג את ג'ארד http://ow.ly/3drJy המממממ.....

Pooola

New member
אז ככה יראה הקליפ?

נראה את ג'ארד בלי חולצה (יחי הנרקיסיזם!) מרביץ לאנשים כדי להגיע אל מחוז חפצו, שזה כמובן כוסית בלבוש מינימלי. את תומו מתנשק עם ארנב (טרי?) ואת שאנון על אופנוע. ויהיו ברקע עכברים חמודים וג'וקים מגעילים... ואז בא איש מפחיד! אני מנסה להתרגש מזה, אבל פשוט לא הולך לי

NASTIAtheSAVIOR

New member
ממ...

מצטערת,אבל זה פשוט מגעיל אותי. עזבו את הטראומה הנפשית שלי מג'וקים,שתי הבנות האלה ממש מטרידות, אין לי מושג איך כל הקטעים הרנדומליים האלה בכלל קשורים לשיר... הקליפ הולך להיות פשוט מוזר.

לעולם לא אבין למה הם עושים כזה עניין

מקליפ. יאללה. כולה קליפ של 5 דק`. 10 דק` עם כל העריכה והתוספות והגירסא הextended או מה שזה לא יהיה

RenanaD

New member
אכן. למרות ש-"הוריקיין" הולך להיות 20 דקות

צחקתי עם אופק שצריך לפנות יום שלם בשביל המאורע
הקליפים שלו מתארכים עם השנים. פעם זה היה רק "קליפ", היום זה כבר "סרט קצר". אז לכי תדעי מה יהיה בעתיד...

NoAmItA ChAn

New member
מההההההה

את רצינית?! 20 דקות?! מה לעזאזללל XDDDDDDD כאילו, אני בכיף, לגמרי זורמת, יותר זמן יותר טומוג'ארדשאנון
וואי, וכשראיתי את הטריילרים לא הבנתי איך הם הולכים לדחוס כל כך הרבה דברים בקליפ אחד של ארבע-חמש דקות, ועכשיו אני מבינה איך XDDDDD

DarkSecretLove

New member
פיסת אלוהות הבחור הזה ..

*והפסקתי עם הפאנגרליזם* לא יודעת כבר מה נסגר איתי עם הקליפ הזה. אחרי שראיתי את סרטון ג'ראד הסצנה שהוא קופץ מהחלון דווקא עוררה את סקרנותי,עכשיו שאנון על האופנוע וכל הקטע הזה גורם לי לרצות לראות אותו עוד יותר,אבל ברגע שעולות לי התאומות עם ציצי בחוץ וכל הג'וקים האלו אני לא יודעת מה לחשוב יותר. אני רק רוצה שיצא הקליפ הזה כבר, בשביל שאני אנסה אולי להבין מה הולך מאחוריו. יאללה אין עוד הרבה עד ה29 לחודש..אני אסבול עוד 5 ימים.

NoAmItA ChAn

New member
שאנימל אול דה וואי, בייבי ../images/Emo3.gif

חתיךךך *________* ואני עוד מהאלה שלא הכי מתעלפות עליו.

sashkaalex

New member
אתם בתוכים שישדרו את הקליפ הזה ב MTV?

הוא נירא סקסי בצורה מטורפת. זה פעם ראשונה שהם עושים קליפ כזה חושפני! אני מתה ליראות אותו כבר!!!!

Pooola

New member
על אלחנדרו ובאד רומאנס הם חרשו.

אמטיוי אוהבים פרובוקטיביות. הקליפ טחון המיניות של הוריקן רק יעשה להם טוב על הלב.

sashkaalex

New member
אבל את טלפון של גאגא

שזה פחות פרובוקטיבי מי הורקיין לא רצו לשדר. אד שלו הורידו כמה חלקים

אחרי ליידי גאגא.. הכל יכול לקרות

תראי את האלחנדרו, באד רומאנס.. היא אפילו אמרה בעצה בטקס פרסי VMA שהיא שמחה שהיא נלחמה שלא יצנזרו את הקליפים שלה. אז כן, יכול את שאת הקטעים החריפים ביותר כן יצנזרו.. אבל תהיה לך אפשרות לראות את הקליפים הלא מצונזרים בשעות מאוחרות יותר בלילה. יש ערוצי MTV בחו"ל שלא מקפידים כל כך על הצנזורה, לי לדוגמא יצא לראות את האלחנדרו הלא מצונזר של גאגא בגרמניה.. אז.. כן

למעלה