טיפים לאחרי הלידה

מעיןבר

New member
../images/Emo41.gifטיפים לאחרי הלידה../images/Emo41.gif

בעזרתה של אמא של רועי ושני
ריכזתי כאן טיפים המסודרים לפי נושאים בטבלה שמציגה את הבעיה ואת הטיפים השונים שנתנו כאן (יחד עם קרדיט למי שכתבה) ובשרשור דומה שהיה השבוע ב"הריון ולידה". אין ממש "סדר" הגיוני" כי עוד לא ערכתי אבל השתדלתי שלא לחזור על טיפים. לפעמים יש טיפים ממש מנוגדים, אבל זה כי רציתי להציג את המורכבות של החיים ואת הפתרונות השונים האפשריים שכל אחת מהאמהות מצאה לעצמה ואולי אחד מהם יתאים גם למי שמחפשת עיצה
מציעה לקרוא הכל כי החלוקה די מלאכותית ולפעמים בקטגוריה שלא חשבת יסתתר טיפ טוב. למשל - גם אם לא תניקי יש טיפים להנקה שיתאימו לאורח חייך, כמו שאומר אחד הטיפים החשובים - לדעת לסנן ולקחת כל אחת מה שמתאים לה. מקווה כשיהיה לי זמן להפוך את הקובץ למאמר מסודר.

מעיןבר

New member
אני מאוד רוצה תגובות

והצעות אם יש כאלה, אז אנא היכנסו למסמך ושתפו אותי במחשבותיכן...

פשושולה

New member
אחלה! פתאום נזכרתי איך היה רק לפני

כמה חודשים... פתאום הכל נראה נורא קל - יחסית למה שהיה בהתחלה...

אדר שלי

New member
../images/Emo23.gifמעין, כל הכבוד לך!../images/Emo45.gif

על ההשקעה בחיבור המסמך. ראיתי אותו בפורום "הריון ולידה" ואפילו לא זכרתי שהיה פה כזה שרשור גם. ערכת את זה מאוד לעניין!

יופי של מסמך יצא לך! ../images/Emo45.gif

יש רק נושא אחד רגיש בעיני והוא נושא ההנקה. שם לדעתי את צריכה להתייעץ עם יועצת הנקה או מדריכת הנקה (מפורום הנקה) לגבי הטיפים שניתנו כי חלק מהטיפים פשוט לא נכונים וחבל שנשים ישתמשו בהן, כמו לדוגמא הטיפ לא לאכול ג'אנק פוד כי אז לא יהיו מרכיבים חשובים בחלב - זה לא נכון! מרכיבים חשובים יגיעו לחלב גם מג'אנק פוד!

מעיןבר

New member
שכחת שאני מניקה../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

מכירה את התאוריה לא רע. הטיפים בהחלט עברו סינון אבל אם יש לך השגות צרי איתי קשר מפורט. לעניין הטיפ של הג'אנק -פוד, אני יודעת שהוא לא מדוייק, אבל כמי שעיסוקה תזונה קשה לי לוותר על המלצות לאורח חיים בריא...

למעלה