טיפים!

Blackice

New member
../images/Emo41.gif טיפים! ../images/Emo41.gif

לא, לא כאלה אוהלים שאינדיאנים גרים בהם, וגם לא מטבעות בכוס על הדלפק בבר- אלא
5 טיפים- איך להתחיל בחור עם בחור, או בחורה עם בחורה!
כל התרומות מבורכות! אז אנא, למי שיש שיטות מדהימות, אנא חלקו עמנו, ומי שלא מצליח להתחיל עם גרביל עיוור- אולי תשתפו אותנו בסיפורים, למען נשמע ונחכים?
אז מתחיל השרשור החדש- כיצד להתחיל עם בני מינך?
ארז

sarah

New member
להתחיל עם גרביל עיוור? ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif

Blackice

New member
אנשים ואנשות..

עורכת של עיתון הומו-לסבי בחולון פנתה אלי בבקשה לטיפים כאלה, ומכיוון שאני ממש לא יודע איך להתחיל לא עם בנים ולא עם בנות, פניתי פה אליכם. יש לכם רעיונות כלשהם? איך עושים את הדבר הזה?
ארז

הנה משהו...

קודם כל לבדוק אם האדם ממש מתעניין בך, אם הוא רוצה להיות ידיד שלך, אם אכפת לו ממך באיזושהיא דרך, במידה שכן אחרי שבוע - שבועיים - שלוש שאתם בקשר להנחית עליו את השאלה, זה ממש קשה להיות עם בן אדם שאתה אוהב אבל לא להיות מסוגל לעשות כלום עם זה, כאילו באיזהשהוא שלב זה יצא לאור אז בשביל למנוע סבל משני האנשים וגם כדי לא לפתח אשליות יתר פשוט להוציא את זה... את השאר כבר מבינים איך עושים... ואם התכוונת לסתם בן אדם שפונים אליו ברחוב, אי אפשר...

TwelveEyes

New member
שאלה טובה...

הייתי עונה עליה, אבל בד"כ מתחילים איתי ולא להיפך.. אם בכלל :) אם אתה כל כך רוצה, אני אביא לך טלפונים :) רק אל תזכיר את שמי, או שבטח ינתקו לך בפרצוף :)))

Deeper Boy

New member
פנתה אליי כם הבחרוה ההיא :)

ובלי קשר... פשווט לחייך ולהביט. השיטה הכי בטוחה, גם מאפשרת לעשות את זה לא ברור צדי, גם גורמת לאנשים לא לחשוד, גם גורמת לאנשים אחרים לעשות את הצעד הראשון וגם מאפשרת הכחשה ברגע הנכון :)

טל קר

New member
קופי ופייסט ממשהו שכתבתי בהקשר קצת

אחר, אבל יכול לדעתי להתאים גם לכאן. זה נכתב בתור הודעה לגיי, אז פשוט היכן שכתוב גיי, להחליף לגיי/לסבית ות´מין מזכר לזכר/לנקבה. קודם כל, כדאי לדעתי לצאת כדי למצוא בני זוג, בנוסף למקומות הרגילים גם למקומות שבהם לפחות תוכל להבטיח שהצד השני הוא ´קהל יעד פוטנציאלי´. למשל פורומי גאווה, למשל קבוצות סטודנטים כמו B-GAY, למשל קבוצות קריאה לטקסטים קווירים, למשל בתי קפה יעודיים, למשל קבוצות של האגודה, כך אתה משיג שני דברים : א. הצד השני שייך לקהל היעד הפוטנציאלי, אתה לא צריך לחשוב אם הצד השני הוא גיי או לא. ב. יש לכם כבר משהו במשותף, הקבוצה שדרכה הכרתם. אגב, אתה מחוץ לארון? אם כן, אולי כמה סימנים שיקלו על הגיידאר יקלו על אחרים לפנות אליך. בבחינת, אל תשב סתם בבית קפה. תקרא שם הזמן הורוד P:

p o l i

New member
אמממ

אז ככה תמיד יש את המצב ב"מקומות בילוי" שכולם גם ככה חרמנים... ואז פשוט באים ושואלים אם אפשר לרקוד ביחד/ לשבת ליד.../ או לעשות עיניים ולבהות באותו הבנאדם עד שהוא יבין ויבוא לבד... - תמיד עובד(לי לפחות) ואם ברחוב- אז בדרך כלל הולכים עם חבר או חברה וכמו במעדונים בוהים בו עד כדי הכרה וממשיכים ואחרי כמה שניות שולחים את החבר/ה לבקש את הטלפון

SMOLANIT1

New member
יש לי רעיון....

פשוט לבוא לרוקי! כולם כבר יתחילו איתך שם..

חחח... בטח צפוף שם

אז קבענו מפגש פורום בסוף החודש ב"סטאר"? אני כבר מדמיין את ה-V על המצח שלי...
עוד שיטה קלאסית להתחיל עם מישהו היא (אחרי שהגיידאר ציפצף עליו) לפתוח איתו בשיחה (מה השעה? יש לך אש? איך מגיעים ל"רוקי"?) ואם מרגישים כימיה נותנים לו מחמאות קטנות כאלה (תחשבו בעצמכם), בהצלחה

Lizz

New member
רעיון אחד מאלף

להגיד שלום, ולהושיט את היד בביטחון. האובייקט\ית המבולבל\ת יושיט את היד אינסטינקטיבית, או מתוך נימוס. זה הזמן להחזיק את היד בעדינות, לקוד קידה ולנשק את גב היד - בעדינות! בלי רוק! רק בשפתיים יבשות. זה מבלבל אותם, זה גורם לשיחה, וזה בד"כ מיוחד. וזה עובד.

resputin

New member
אממ... לא יודע מה איתכם אבל..

אני אישית, אולי אפילו קצת בחוצפה- הולך ישר על כל הקופה. היום למשל, הלכתי הבייתה ועברתי ליד תחנת דלק, עצרתי בשביל לקנות דיאט קולה (שששש פרסומת סמוייה..!!), בעודי מתקרב, אני רואה חתיך מ-ה-מ-ם יושב שם בחנות על הדלפק וממלא טופס כלשהו, הוא ניסה להתקבל לעבודה שם. הבן אדם הזה, בן איזה 23-24 מסתכל עליי כשאני מתקרב לחנות הזאת, אני מסתכל-לא מסתכל עליו ונכנסתי פנימה, הורדתי את האוזניות, עמדתי ליד המקרר של המשקאות, הסתובבתיוחייכתי אליו, הוא חייך חזרה ואז הבוס התקרב אליו, דאג שימשיך למלא את זה. הלכתי אל הבוס ושאלתי אותו ´כמה זה עולה.?´, ענה, ושילמתי לו, בינתיים החמודון מסתובב עם הכיסא ומסתכל-לא מסתכל עליי. שאלתי את המוכר אם הוא מנסה להתקבל לעבודה פה, הוא ענה שכן ואמרתי לו, שכדאי לו, לדעתי, אני יודע שאם אדם כזה חמוד יעבוד שם, אני בטח אבוא "לבקר". הסתובבתי, חייכתי אליו ויצאתי משם. התחלתי ללכת, בשיא ה]אדיחה העצמית שבטוח שהוא בטח חושב שנפלתי מהירח או משהו, והנה, החמודון מגיח מאחורי, שאל אותי מה נשמע, ושתודה שעזרתי לו וככה מחליק לי את הפלאפון שלו על פיסת נייר, חמוד. ואגב, השיטה של אמא (LIZZ), היא מצויינת. למרותש אני לרוב לא מנשק את גב היד אלא קודם משחק לאט לאט עם האצבעות, קודם עם האצבע ואז עם האמה, אם הוא לא מזיז את היד, אז אני מנשק ורואה את התגובה- אח"כ מלקקים את הקצה של אחת האצבעות ומשם, עולים לשפתיים :)

resputin

New member
את האמת..

די שיחקתי את הצד הפסיבי בכל השליחת עיניים הזאת, אבל (למי אכפת?!) לא יודע- כל הזמן אני מנסה להשיג את מה(\י) שאני רוצה ובקשר לסיפורים.. אין לי מי יודע מה זכרון משהו אז... אני אנסה לחשוב, אבל שום דבר מיוחד- לרוב, הטריק עם הליטוף כף יד וכו´ (הודעה שלי למעלה) פועל מצויין על מי שאמור לפעול

אני לא צריכה טיפים ../images/Emo13.gif..

אין לי מה להתחיל עם אנשים ברחוב.. זה בד"כ יהיה בשביל סקס, וכבר אמרתי לכם ש.אהמ אני לא בעיניין (מבקשת לא לפרט למרות שהפרט הזה ודאי נשמע מסקרן) אני מתחילה עם אנשים ברחוב רק בתור ספורט...

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif הממ..

לא נראה לישבזמן הקרוב אני אלך ברחובות העיר המעוותת שלי ואתחיל עם אנשות..

../images/Emo13.gif המף

אנשות - קצת פחות... מהן אני יותר פוחדת כי הגיידאר שלי דפוק (יעידו רבים..) אבל אני לא מפלה. גם בנים וגם בנות.. במילא לא יוצא מזה כלום

fayd הפשוש

New member
כמו הרמיוני החביבה

גם הגיי רדאר שלי דפוק כי אני תמיד בלבל ביין אנשים שהם הומואים לביין אנשים שהיתי רוצה שהם היו הומואים אז אני אף פעם לא מתחיל תמיד אני מחכה שיתחילו איתי (אייזו גישה דפוקה נכון?)

תשמע משהו... לעולם אל תחכה

שיתחילו איתך, אם כולם היו מחכים אז כולם היו נשארים לבד. אין לך במה להתבייש במה שאתה, אם נדלקת על מישהו תתחיל איתו גם אם אתה לא בטוח שהוא גיי, מה כבר יכול לקרות? אני יודע שאני אלך בדרך הזאת ברגע שאני אספר להורים שלי עלי, אחריהם לא יהיה אכפת לי מאנשים אחרים...

למעלה