אממ... לא יודע מה איתכם אבל..
אני אישית, אולי אפילו קצת בחוצפה- הולך ישר על כל הקופה. היום למשל, הלכתי הבייתה ועברתי ליד תחנת דלק, עצרתי בשביל לקנות דיאט קולה (שששש פרסומת סמוייה..!!), בעודי מתקרב, אני רואה חתיך מ-ה-מ-ם יושב שם בחנות על הדלפק וממלא טופס כלשהו, הוא ניסה להתקבל לעבודה שם. הבן אדם הזה, בן איזה 23-24 מסתכל עליי כשאני מתקרב לחנות הזאת, אני מסתכל-לא מסתכל עליו ונכנסתי פנימה, הורדתי את האוזניות, עמדתי ליד המקרר של המשקאות, הסתובבתיוחייכתי אליו, הוא חייך חזרה ואז הבוס התקרב אליו, דאג שימשיך למלא את זה. הלכתי אל הבוס ושאלתי אותו ´כמה זה עולה.?´, ענה, ושילמתי לו, בינתיים החמודון מסתובב עם הכיסא ומסתכל-לא מסתכל עליי. שאלתי את המוכר אם הוא מנסה להתקבל לעבודה פה, הוא ענה שכן ואמרתי לו, שכדאי לו, לדעתי, אני יודע שאם אדם כזה חמוד יעבוד שם, אני בטח אבוא "לבקר". הסתובבתי, חייכתי אליו ויצאתי משם. התחלתי ללכת, בשיא ה]אדיחה העצמית שבטוח שהוא בטח חושב שנפלתי מהירח או משהו, והנה, החמודון מגיח מאחורי, שאל אותי מה נשמע, ושתודה שעזרתי לו וככה מחליק לי את הפלאפון שלו על פיסת נייר, חמוד. ואגב, השיטה של אמא (LIZZ), היא מצויינת. למרותש אני לרוב לא מנשק את גב היד אלא קודם משחק לאט לאט עם האצבעות, קודם עם האצבע ואז עם האמה, אם הוא לא מזיז את היד, אז אני מנשק ורואה את התגובה- אח"כ מלקקים את הקצה של אחת האצבעות ומשם, עולים לשפתיים