טיפקס- עצות לאירוויזיון...

../images/Emo41.gifטיפקס- עצות לאירוויזיון...

מאת ביגבן- מעריץ שרוף של האירוויזיון אני חובב אירוויזיון, ובתור מומחה אירוויזיון, ומעריץ שרוף, אני רוצה לתת לו כמה עצות... שיקרא את מה שכתבתי בבקשה זה חשוב אני מאוד רוצה שנצליח השנה באירוויזיון כי שנה שעברה סיימנו מקום לפני אחרון, וחבל שטיפקס ייכשלו הנה המכתב (ניסיתי לשלוח אותו דרך האתר שלהם, אבל זה לא עולה לי) " היי טיפקס! שמעתי שאתם נבחרתם לייצג את ישראל באירוויזיון! אישית, אני לא מעריץ שלכם, ואני בקושי מכיר שירים שלכם, אבל מכיוון שאני מומחה באירוויזיון, רציתי לתת לכם כמה עצות, כדי שתשכילו לבחור בשיר המתאים. קודם כל- אתם להקה. אז הנה קישורים ללהקות שהצליחו בגדול באירוויזיונים האחרונים. שיר שהגיע למקום 4 ב-2004 http://www.youtube.com/watch?v=7QtrfGCnueg http://www.youtube.com/watch?v=ksJEGApQNCI בעיקרון הכי חשוב, שתלכו עם המוזיקה שלכם, שהיא מוזיקה שמחה, מקפיצה. היום גם מאוד הולך באירוויזיון הקטע האתני- שמח, דרבוקות וכו'. הכי חשוב שלא תתפתו לשיר איזה שיר משעמם על שלום, כי אתם פשוט תיכשלו, וחבל. נדיר מאוד ששירי שלום מצליחים בשנים האחרונות. זה כבר פאסה, ואל תשכחו, שמי שמצביע, זה הקהל האירופאי (ב-SMS ובטלפון), ולא צוות שיפוט, כמו שהיה נהוג בעבר. עצה שלי, אם אתם אמורים להגיש 4 שירים, אז שכ-ו-ל-ם יהיו שמחים, מקפיצים, ובהתאם למוזיקה שלכם !!! תעשו את המוזיקה שלכם. שלא ייבחר איזה שיר מעפן על שלום! זה יהיה כל כך חבל! שיר כמו "פרח השכונות" רק קצת יותר סוחף, ועם הופעה מצחיקה ומגניבה, יכולים להביא בקלות את הניצחון לישראל! היום גם משתתפות המון מדינות בלקניות באירוויזיון, ובכלל שירים אתניים מאוד מאוד מצליחים! אני חושב, שאם תשלחו את אחד מהשירים השמחים והמקפיצים שלכם, ותתנו הופעה מגניבה, קלילה ומצחיקה, אתם תצליחו בע-נ-ק! אוהב, ומקווה שתשכילו לשמוע בעצותיי, ובעזרת השם תצליחו באירוויזיון. אגב, אני חבר בפורום אירוויזיון בתפוז, ואם תיכנסו לשם, תוכלו לדבר עם חובבי אירוויזיון ולקבל מהם המון עצות מועילות! חשוב ללמוד מנסיון! בהצלחה!!!!

הוד11

New member
עצות טובות

הקטע הבלקני יכול להתאים לטיפקס כמו כפפה ליד אבל אני מקווה לשירים שמחים עם דרבוקות וביג M שיישמע עם תכנותים ודגימות

טליה ג

New member
באתי לבקר מפורום אירוויזיון

קודם כל, מזל טוב על הבחירה לייצג אותנו באירוויזיון! טיפקס להקה מעולה ומגניבה, שעושה אחלה מוסיקה, שמשקפת את התרבות המוסיקלית האמיתית שלנו בארץ. מה צריך יותר מזה? אבל אם טיפקס רוצים להצליח באירוויזיון, הם חייבים להישאר נאמנים לעצמם ולמוסיקה שלהם, ולא ליפול בשום אופן ל"מלכודת" שאליה נופלים רוב הזמרים הישראליים ברגע שהם נבחרים לייצג אותנו באירוויזיון. האירוויזיון של ימינו הוא לא "הללויה" או "הורה", אלא תחרות שירים קוּלית ומגניבה, אבל למרבה הצער אנשים מתקשים להפנים את זה. כמו שביגבן אמר כבר בהודעה הפותחת בשרשור, טיפקס חייבים לשיר שיר שמח, קצבי, מקפיץ וכיפי, כמו שהם יודעים - ולהישאר נאמנים לסגנון האמיתי שלהם ולא לתפור שיר במיוחד לאירוויזיון, כי זה נועד לכישלון! ובבקשה בלי מסרים של שלום, אחווה או תקווה!!!. זה לא עובד יותר היום!!!! הקהל באירופה רוצה לשמוע שירים שמחים וקלילים ולהעביר ערב בכיף, ולא מעניין אותו המצב במזרח התיכון או הכמיהה של עם ישראל לשלום! אנא שירו בעברית מלאה, בלי לשלב קטעי משפטים באנגלית או מילים בינלאומיות מוכרות, כי זה נשמע זול ולא אמין. טיפקס היא להקה ישראלית אסלית, שעושה פופ מזרחי מקפיץ וכיפי, וממש אין צורך לשלב אנגלית או שפה בינלאומית אחרת, כי המוסיקה מדברת בזכות עצמה! אנגלית רק תגרע מהאותנטיות של השיר!!! בשורה התחתונה: תישארו נאמנים לעצמכם, שירו שירים רגילים בסגנון הרגיל שלכם, שהייתם מוציאים לרדיו בכל מקרה, ותראו שגם בחו"ל זה יעבוד! כל ניסיון לקלוע במכוון לטעם של עקרת הבית בפינלנד, נועד לכישלון! שיהיה בהצלחה!!!!

התשובה היא לא../images/Emo31.gif

קובי אוז ואביטל אברג'יל נשאו 1999 התגרשו 2003 לא נולדו להם לא בנים ולא בנות

למעלה