טיפ השבוע

../images/Emo41.gif טיפ השבוע

יישור לצדדים - למשתמשי תפוז בלבד עד שתפוז ישימו את העורך החדש לבלוגים, עם יותר אפשרויות, יש דרך קצרה לעשות יישור לצדדים, בלי לכתוב בוורד ולהעתיק והיא: לבחור את הטקסט שאתם רוצים ליישר לצדדים (אם אתם רוצים לבחור את כל הטקסט, תלחצו: Ctrl+a, אבל את זה הרוב כבר מכירים...) וללחוץ Control+j, או יותר נכון, במקלדות של רובכם אני מניחה שזה: Ctrl+j. (הטיפ נכתב על ידי avocumber, ונמסר במסגרת מגזין "ה-בלוג"). * בכל שבוע יתפרסם דיון כדוגמת זה עם טיפ ראשי. אתם מוזמנים לשרשר טיפים נוספים שעולים בדעתכם. במידה ויהיו מספיק טיפים - נוסיף את הדיון למאמר מסויים על טיפים מחברי הפורום. |הקדימה| רשימת מאמרי הטיפים של הפורום

Nira 222

New member
מוסיפה טיפ קטן

לבלוגרים מסוימים כשמגיבים לכם (באופן קבוע ומתמיד), רצוי שתתייחסו לבעל התגובה, גם אם מדובר בתגובה סתמית כי כשאתם מגיבים לשאר המגיבים ומתעלמים מאחד זה יוצר רושם מסוים ואף מעליב. כמו כן, רצוי שתהיה הדדיות מסוימת... ולא קשר חד צדדי.

TheWhiteTigris

New member
אני הולך לצאת ../images/Emo122.gif אבל...

מה זה יישור לצדדים? הרי כשאתה כותב פוסט, זה נמצא בצד ימין או שמאל (תלוי איזה צד בחרת), אז למה צריך ליישר את זה?...

אם אני לא טועה..

מדובר ביישור הטקסט - כלומר שהשורות יסתיימו באותו מקום תמיד. למשל, לא במצד כזה: "שלום לכולם, | הודעה הודעה הודעה הודעה הודעה הודעה הודעה הודעה| הודעה הודעה הודעה הה הודעה הה הודעה הה | הודעה הודעה הודעה הודעה הודעה הודעה הודעה | הודעה הודעה הודעה הודעה הודעה הודעה הודעה ככ | " ביישור לצדדים, אם אני לא טועה, כל ההודעה מקבלת רוחב אחיד (עד כמה שאפשר), מתבצעת מתיחה מסויימת של השורות. וזה כמובן, אם אני לא טועה

reedgreenwhait

New member
הממם

עד כמה שהבנתי זה משנה את הרווחים בין המילים, כך שכל השורות יסתיימו באותו מקום.

noyy

New member
../images/Emo28.gifנוי להצלת האנושות

תסתכל למשל על השורה הרביעית, היא נמתחת כדי להיות שווה ולתפוס בדיוק את אותו הנפח של שאר השורות. זה העקרון ביישור הזה

TheWhiteTigris

New member
הבנתי ../images/Emo13.gif

זה לא ממש משנה לי האמת בהקשר של הבלוגים... אבל נו, לפחות אני יודע מה זה. tnx noyy!

למעלה