ליאור בריל
New member
../images/Emo41.gifטכניקה - להיות כל דבר../images/Emo41.gif
אנו נתקלים בכל-כך הרבה דברים כל יום אנשים,עצים,פרחים,שמיים,כוכבים,ים ועוד המון
כשאנו עם חבר או סתם מדברים עם מישהו עד כמה אנו יכולים להרגיש אותו מעבר למילים להרגיש את המרכז שלו,את התחושות שלו, אנו לא שונים, לכולנו רגשות,מחשבות,אכזבות בכולנו יש עצב ושמחה לכולנו אותו מרכז אך האם אנו באמת מודעים לאחרים, או שאנו מרוכזים בעצמנו ורק מפרשים מילולית את האחרים?
אנו וכל היקום לא שונים, אנו יכולים להיות כל דבר בו אם רק נתקשר באופן שונה, ננסה באמת להרגיש את האחרים,את העצים,את הפרחים,את השמיים הכל בעצם עם רק נעביר את המרכז מאיתנו לאחר.
הבעיה היא באגו שלנו שמכביד עלינו ויוצר מחסומים ובגללו אנו כל כך מרוכזים בעצמנו.
יותר קל להתחיל לא עם אנשים מכיוון שעם אנשים האגו משחק תפקיד גדול יותר אפשר להתחיל למשל עם עצים: שנתקרב לעץ ננסה להרגיש אותו את הרגשתו,העלים מרשרשים איך הוא מרגיש, השמש יוקדת, הגשם שוטף אותו, ועוד , איך הוא מרגיש? קר לו? עצוב לו? טוב לו? נרגיש אותו נעביר את המרכז שלנו אליו, ונרגיש איך אנו חלק ממנו והוא חלק מאיתנו
וניתן לעשות זאת עם כל דבר ביקום עם השמיים,ים,כוכבים,חיות,אבנים,וכמובן אנשים. את האנשים נשאיר לסוף מכיוון שבטכניקה הזו אנו מוותרים על האגו ועם אנשים האגו תמיד יותר חזק
הטכניקה היא נפלאה היא עוזרת לנו לוותר על האגו שלנו שיוצר מחסומים.
תנסו להשתמש בה שעה ביום ובאותה שעה תנסו לתקשר בצורה הזו עם כל מה שעובר בדרככם.
שאני משתמש בטכניקה הזו אני מרגיש שאני הופך להכל שאני מתקשר בצורה אחרת עם היקום שאני הופך לכל דבר בו והוא לכל דבר בי שאנו מתמזגים והתחושה נפלאה
ליאור
אנו נתקלים בכל-כך הרבה דברים כל יום אנשים,עצים,פרחים,שמיים,כוכבים,ים ועוד המון