טסאני

../images/Emo41.gifטסאני../images/Emo41.gif

ממה שנראה בפרק האחרון טסאני עומדת לברוח. מלבד הדיון על תקן שאובד למושב (מה קורה מבחינה חוקית לבעלי תקנים שהעובד הזר בורח?), המשפחה תחווה אובדן גדול של עזרה שהיא כל כך זקוקה לה. מה דעתכם?
מיכל

ל י ל ך פ

New member
טסאני היא החלום ושברו

איילת שצריכה אמא, ועומרי שצריך סבתא, והבית שצריך מנקה, כולם צריכים אותה. והיא, די מחבבת אותם, מאמינה שאוהבת את עומרי, אבל במקום הראשון יש את הדאגה לבנה. וכשהצורך להציל את הבן מאלץ אותה, היא קמה והולכת, כי עומרי הוא לא הבן שלה, יש לה בן אחר שצריך אותה. בפרק שבו טסאני אמרה לאיילת "אני אטפל בך", קינאתי. יש לי אמא נהדרת, אבל הקשר ביננו הוא לעיתים רחוקות תומך. מאז אותו פרק, טסאני הראתה את המחוייבות האמיתית שלה, וגם אמא שלי הספיקה לעזור לי באופן בלתי צפוי ומרגש... דשאים של שכנים וכו'.

mazal4

New member
עזרה

אין ספק שכל משפחה צריכה את העזרה כמו שטסאני נתנה, כיף להגיע מהעבודה לבית נקי ואוכל מוכן, אני בעצמי חלמתי שתהיה לי מן עוזרת כזאת בבית כי אני מגיעה מאד עייפה מהעבודה והבית על גלגלים תמיד חוץ מזה שטסאני הראתה מאד אהבה אבל את בנה אוהבת יותר מכאן רואים את ההקרבה של האמא

מעניין הניגוד בין היחס של הדמויות

איילת שכל כך זקוקה לה יניב שלא סובל אותה ומזלזל בה ואבישי שמכבד אותה. השיא של הניגוד הזה נמצא לדעתי בפער שבין האמירה המזלזלת של יניב "היא עזבה את הבן שלה, היא לא תעזוב אותנו?" (שמוכיחה חוסר הבנה בסיסי לעניין הזה של התאילנדים בארץ, באופן כללי) לבין ההתארגנות שלה לבריחה כדי לנסות לגייס כסף ולהציל את הבן שלה.

הבן של טיסאני ניראה מאויים על ידי עבריינים

ולא חולה במשהו כמו שהיא מספרת ככה הבנתי בשבריר שנייה של שיחה איתו היא רק משקרת להם

נ אוה

New member
גם אני הבנתי שהבן שלה מאויים.

בפעם הראשונה שהיא שוחחתה איתו, נראה כאילו הוא מאויים וחייו בסכנה. אבל אמא זו אמא ותעשה הכל כדי להציל את בנה. לדעתי זו לא תהיה הפעם האחרונה שתבקש כסף כדי להציל אותו.

למעלה