טקס פרסי מסך הזהב - חלק ב'

../images/Emo41.gifטקס פרסי מסך הזהב - חלק ב'../images/Emo41.gif../images/Emo14.gif

אני יודעת שאמרתי שהוא יהיה ב-6 אבל אני חייבת לזוז אז אני כבר אשים את הכל עכשיו:) והקטגוריות הן:
החברים הכי טובים של השנה
שחקנית השנה
שחקן השנה
הסצנה המצחיקה של השנה
הסצנה המרגשת של השנה ת-ה-נ-ו

במקום השני...../images/Emo14.gif

שלוש זוגות/שלישיות של חברים שכולם קיבלו 3 הצבעות וינס וגארי
טינה גארי והולי
ואל ולורן

במקום השלישי...../images/Emo14.gif

שתי שחקניות נחמדות שזכו בקול אחד כל אחת מהן... אליסון מון
ולסלי גרוסמן

במקום השני...../images/Emo14.gif

שחקנית חמודה במיוחד שהיא נשואה ויש לה שתי בנות, וזכתה ל-10 קולות מכם, אתם מנחשים מי זו
ג'ני גארת'

ובמקום הראשון...../images/Emo14.gif

שחקנית מקסימה שהצחיקה את כולנו, והתאהבנו בה מהרגע הראשון
שזכתה ל-11 קולות אמנדה ביינס

ובמקום הראשון...../images/Emo14.gif

השחקן המקים ומדהים ביותר (לדעתי לפחות
) באחיות או לא להיות
שזכה ל-12 קולות... ניק זנו
בהחלט מגיע לו

../images/Emo41.gifהסצנות המצחיקות של השנה../images/Emo41.gif../images/Emo14.gif

מכיוון שהיו לנו המון סצנות מצחיקות אני שמה את כל הסצנות שבחרתם... (כמובן שאם בחרתם באותה סצנה היא לא תכתב פעמיים) אז הסצנות שהצחיקו אתכם השנה הן...
פרק אחרון, הולי וואל מצטלמות להנאתן ובינתיים הסוס בורח להן.
הפרק שבו לטינה יש שני כרטיסי טיסה ולורן וגארי עושים הכל כדי שתיקח אחד מהם.
פרק אחרון, לורן מתקשרת לרובן השוטר ובזמן שגארי אומר לויק- "לורן? למה אתה חושב שזו לורן?" לורן ממשיכה בשלה- "במקרה שאמות, קוראים לי לורן..."
בפרק האחרון, הולי שרה לואל- "מי האחות הכי טובה בעולם? הולי, הולי, הולי..."
בעונה הראשונה, הולי וואל הולכות לספא, הולי בורחת משם כדי לפגוש מישהו מפורסם כשהיא מלאה בבוץ ואומרת לכל מי שמסתכל- "מה? בוץ זה השחור החדש!"
היד של ואל נתקעת בשירותים בליל כל הקדושים.
הבובות עץ של ריק נופלת מהמרפסת.
בעונה הראשונה, ואל מכירה את לורן בעבודה אצל ויק.
הפתיחה של חנות העוגיות של ואל ולורן, ואל ולורן מתחפשות לעוגות כדי למשוך קונים וכאשר זה לא מצליח, לורן מבקשת מגארי שיעמוד בכניסה ללא חולצה ללא ידיעתה של ואל. אלו הסצנות שהצחיקו אתכם השנה, תזכרו ותהנו

../images/Emo41.gifהסצנות המרגשות של השנה../images/Emo41.gif../images/Emo14.gif

כל הסצנות שריגשו אתכם השנה הן-
פרק אחרון, וינס בא להולי, אומר לה שהוא לא עוזב לשיקגו ונשאר כי הוא אוהב אותה, והם מתנשקים
.
בחתונה של ואל וויק, ואל נזכרת בכל הרגעים שלה ושל ויק ביחד כאשר ברקע מתנגן שיר מקסים.
ואל וויק הולכים לבקר את האחים של ויק ולאחר מריבה מתמשכת באוטו הם מתפיסיים במסעדה בנשיקה ואח של ויק אומר להולי- "את רואה?! זאת אהבה!"
הולי ווינס נרדמים יחד אחרי המנגל בחצר.
הנשיקה הראשונה של הולי ווינס
הולי ובן נפגשים בבר.
לורן וגארי מתנשקים. (למרות שלדעתי זה יותר מצחיק ממרגש, אבל סבבה...) אלו הסצנות שהכי ריגשו אתכם, אז בואו ונמשיך להתרגש ביחד...

תם טקס פרסי מסך הזהב ../images/Emo14.gif

ולסיום השיר המקסים, שיר הנושא של הסדרה what i like about you, תהנו:)
hey..uh uh huh what i like about you you hold me tight tell me im the only one wanna come over tonight keep on whispering in my ear tell me all the things that i wanna hear cuz its true thats what i like about you thats what i like about you what i like about you you really know how to dance when you go up down jump around talk about true romance keep on whispering in my ear tell me all the things that i wanna hear cuz its true thats what i like about you thats what i like about you thats what i like about you thats what i like about you hey uh uh huh what i like about you You keep me warm at night never wanna let you go you know you make me feel alright keep on whispering in my ear tell me all the things that i wanna hear cuz its true thats what i like about you thats what i like about you thats what i like about you you you you thats what i like about you... להתראות בשנה הבאה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחחחח!!

אוי והחתימה שלך זה מהשיר של צ'רכי נכון? תודהנ על ההשקעה

בבקשה:)../images/Emo14.gif

העונג כולו שלי:) וכן, זה מהשיר המדהים של לירז צ'רכי (אל תפסיק
, שיר מדהים, כדאי לשמוע
)

למעלה