טרי טרי טרי וחם מהתנור

סנעיר

New member
../images/Emo41.gifטרי טרי טרי וחם מהתנור

סקר חדש ומקורי כרגיל מבית היוצר ובמאמץ משולב של הנהלת הפורום [הגר ניג'סה, אני העליתי]. דיר באלק לא תצביעו, נפתח לכם ת'טע'חת [רמז לבאות]. וכמובן שאי-אפשר בלי תוצאות הסקר הקודם, שנמשך קרוב לשלושה חודשים וצבר 32 מצביעים שלמים! התוצאות היו חד-משמעיות; המילה הרשמית של אריאל לשנת 2006 היא טע'חת, ונשבר הזין שחושבים שהעתקנו את זה מארץ נהדרת. מישהו חייב לספר לציבור את האמת
50% מהקולות [16 מצביעים, לשלושיחידותניקים שביניכם] הלכו לטע'חת של טשי, כשבמקום השני מתחלקים זרע ומומחוי, עם 5 קולות [כ-15.5%] כ"א. חשבתם שיב מלך הפורום? תחשבו שוב
במקום השלישי התחלקו מטאללללללל ומשתלה, עם 3 קולות כ"א. אם ממש מעניין אתכם, זה כמעט 10% מהמצביעים. המלך מת, תחי הטע'חת החדשה

DredLox

New member
הממממ....

זה הכל פרוטקציות! טע'חת היא מילה ישנה בכלל...אבל מומחוי לעומת זאת זאת מילה ע'דשה, מקורית יותר (עוד לא עשו את זה בארץ נהדרת...אם יעשו, יש סיבה לדאגה...אולי הקופירייטרים שלהם קוראים בפורום)... קיצור בכלל לא טשי המציאה את זה...אז תתחיל לחלק תארי אצולה על חשבוני...עיוני...

היי היי! מומחי זה סתם עוד מילה

שמצאתם וחשבתם שהיא מגניבה מספיק כדי להצליח. רקהצלחה יש לכם בראש. ואף פעם לא אמרתי שהמצאתי את הט'עחת, אבל אני היורשת הראשונה והמייחצנת!! עברתי קורס של שעה וחצי אחרי ביצפר (כיתה ח') כדי לדעת איך ומתי משתמשים במילה הזאת. ט'עחת זה תורה שלמה! אני ניצחתי ואני המלכה!!

למעלה