ט-ט-י-י-פ-פ-י-י-ם-ם

eris1515

New member
../images/Emo41.gifט-ט-י-י-פ-פ-י-י-ם-ם../images/Emo41.gif

איך אפשר לשנות את הקשר לעזאזלללל
יש לך טיפים מנצחים-איך אפשר לשנות את הגישה- את היחס של אחיכם\אחותכם כלפיכם
או שלאו דווקא- איך אפשר לשנות את היחס שלכם לפי אחיכם\אחותכם?- שלפווווו

jKiTTiE

New member
לי יש...

בעיקרון זה עוזר לי המון עם החניכים שלי אבל אני מאמינה שזה גם בטח יעזור עם האחים... אני יתן לכם דוגמא הכי פשוט... לפני שבועיים שלוש ככה הייתי בטיול חרמון עם החניכים שלי...והייתה לי חניכה שכל הזמן הייתה נעלמת לי וכל הזמן הייתי מחפשת אותה והיה איזה קטע שממש נשבר לי כבר מהקטע הזה אז אמרתי לה ככה..."תקשיבי לי עכשיו ותקשיבי לי טוב! עוד פעם אחת את נעלמת לי אנלא יודעת מה אני עושה לך! את לא מבינה כמה את חשובה לי וכמה שאני אוהבת אותך ואם יקרה לך משו אנלא יודעת מה אני יעשה עם עצמי או מה אחותך תעשה לי (אחותה חברה טובה שלי)" ואז היא באה חיבקה אותי אמרה לי שהיא מצטערת וזה ויותר לא נעלמה לי...וזהו עכשיו היא כזה יותר אוהבת אותי ויותר מעריכה אותי והכל... מקווה שעזרתי =]

הממ...

לנסות להתקרב אליהם, לעשות את הצעד הראשון ולא לחכות עד שהמשיח יבוא
ליזום איתם דברים- לשחק ביחד באיזה משחק, לבלות ביחד וכו'. לנסות למצוא תחומי עניין משותפים. להתייעץ איתם לגבי דברים- מאוד מקרב ומראה שאיכפת מהדיעה שלהם.

../images/Emo45.gifהתייעצות

ממש עוזר לגיבוש אחים..
הרבה פעמים כשאני ממש על סף דכאון אני משתפת את אחי,או שהוא מכריח אותי לספר..[
],הרבה פעמים הוא מעודד,הוא עוזר,הוא כנה.. אבל הרבה פעמים אני גם שומעת ממנו את ההפך ממה שאני מצפה ואז נפגעת יותר..בכל אופן,הוא תמיד אומר את האמת..

מהניסיון שלי

זה אמנם לוקח זמן אבל זה משתלם. אני ואחי הקטן לא היינו בקשרים ממש טובים, מעצם היותנו אחים דאגנו ואהבנו אחד את השני אבל לא היינו ממש חברים עד שהחלטתי לשנות את זה ולאט לאט "נדחפתי" לעינינו ולחייו וחשפתי את עצמי קודם עד שהוא הרגיש שאפשר "לבטוח" בי, שאני יכולה לדעת גם על הדברים הרעים שהוא עושה והיום אנחנו חברים די טובים ומבלים לפעמים יחד (זה קצת קשה כי הוא בצבא כך שאנחנו לא מתראים הרבה). הדרך הטובה ביותר זה להתעניין קודם, לתת לאח או לאחות להבין שאנחנו סומכים עליהם, שהם חשובים לנו השאר כבר יבוא מעצמו.

למעלה