יווווו פורום דיג´ימון!!!!

DigiCat

New member
../images/Emo41.gifיווווו פורום דיג´ימון!!!!../images/Emo41.gif

שלום! קוראים לי שלי ואני מעריצת די´גימון (אחרת מה הייתי עושה כאן). אז הנה קצת פרטים עליי (אתם לא חושבים שכדאי שיתחיל מההודעה הזאת שירשור שמספר קצת על כל אחד ואחת מאיתנו?). אז ככה, אני בת 16, גרה בחיפה, אני מציירת מנגה מקצועי כבר 3 שנים. הדיג´גורלית האהובה עליי הייתה ותמיד תהיה קרי, והדיג´ימון האהוב עליי (או יותר נכון לומר...אהובה), היא גטומון והדיג´יגדילה שלה...אנג´וומון! אני פשוט מטורפת עליהן. בפורים אפילו התחפשתי לדיג´יגורלית (כולל כל האביזרים...עמלתי כל כך קשה להכין אותם!) והיה לי דיג´ימון!... לא סתם זכיתי בתחרות תחפושות של בי"ס...הא? אז ככה... כדי לא לשעמם אתכם יותר מידי בפרטים...אני רק אוסיף ציור נחמד שהכנתי לכבוד הפתיחה החגיגית של הפורום!

DigiCat

New member
../images/Emo91.gif אני ממליצה....

לאלו שרוצים לראות את כל הפרקים של דיג´ימון...פשוט להוריד מ"קזאא". הכי פשוט, הכי זול, והכי כיף!

Unicorn Fairy

New member
אני מכריזה בזאת....../images/Emo124.gif

שהרגע הורדתי את השיר של DIGIMON TAMERS המקורי ביפנית... כולל הסרטון פתיחה... ו... זה מדהים! אסור לתת לדובב את הסדרה! פשוט אסור...שישימו תרגום וזהו! אסור לדובב את דיג´ימון!

DigiCat

New member
אסור לדובב סדרות יפניות

זה הורס את כל האפקט, מה גם שהדיבוב הישראלי הוא זוועה... מי שצפה בפרק של דיג´ימון ביפנית יודע על מה אני מדברת! והנה כמה תמונות שהורדתי מקזאא....

DigiCat

New member
והנה קצת טריוויה:

-לזמר ששר את כל שירי דיג´ימון קוראים וָודה קוג´יי -חוץ משירי דיג´ימון הוא שר גם להיט שנקרא BUTTER FLY -מילים לכל שירי דיג´ימון ניתן למצוא בלינק הזה http://google.yahoo.com/bin/query?p=wada+kouji&hc=0&hs=0 -בכתובת הזאת תמצאו את כל שירי דיג´ימון להורדה חינם http://www.angelfire.com/ny4/animesekai/digimp3.html -והנה אתר שהוא ביפנית-אנגלית, ומכיל המוווון חומר ומליון תמונות על כולם! http://digimonwelt.gamesmania.de/index.php ועד הפעם הבאה... אני מבטיחה לעדכן... הכל שאלה, בעיה ושאר ירקות, ניתן לפנות אליי במסרים אבל אני מעדיפה באי מייל!

Digi Lista

New member
היי שלי, ברוך בואך!

את בערך בגילי וגם בגיל של לילו(את השאר אני עדיין לא מכירה, אבל זה זמני כמובן...)אני שמחה שהצטרפת לפורום ומקווה שתהני בו ותיכנסי אליו הרבה.

DigiCat

New member
אני אכנס והרבה...לא ראית כמה אני

פעילה ואני רק לילה וחצי יום פה! אההההההההה.... אני מעריצה של וודה קוג´יי.......... ואאאאאאאההההה! אהה...´סתכלו על הכרטיס המאאאגניב שלי.

Digi Lista

New member
מבחינתי זה נהדר!

אני בהחלט אשמח שתהיי פעילה במידה רבה, כמה שיותר מבחינתי יותר טוב!

DigiCat

New member
../images/Emo26.gifכולם להכנס!../images/Emo36.gif

אני גם כועסת שלא השאירו את השיר החדש והשאירו אותנו עם השיר הישן...אז לכל בעלי "קזאא" זוהי הודעה חשובה. אם אתם רוצים לשים את ידיכם על השיר (המאדהים) של העונה החדשה... תרשמו בחיפוש Wada Kouji או Digimon Tamers ותבחרו אודיו/audio ומשם הדרך קצרה...השיר נקרא "the biggest dreamer" תלחצו עליו...והוא שלכם! מומלץ ללמוד את המילים ולשלוט בקצב... אוהבת אתכם....

star_female

New member
הדיבוב העברי

לדעתי בסדר גמור... חוץ מההתחלה של העונה הראשונה. זה היה מזעזע o_O אבל אני אוהבת את הדיג\בוב בעונה השנייה יותר מהדיבוב האמריקאי, לפחות מבחינת הקולות- הם מתאימים לדמויות יותר (או שאולי זה בגלל שקודם ראיתי את הדיבוב בעברית ורק אח"כ שמעתי את הקולות באנגלית...)... ובינתיים הדיבוב של העונה השלישית בסדר באופן כללי... (כמובן שהגרסה המקורית תמיד הרבה יותר טובה... אני לא אתנגד אם ישימו עם כתוביות, אבל זה לא יקרה...) Butter-Fly זה של דיג´ימון. זה שיר הפתיחה של העונה הראשונה, ויש לו 2 גרסאות (השנייה איטית יותר ונקראת piano version). אני מתה על שירים של דיג´ימון *-* הפתיחות, הסיומים, ה-image songs... כולם כ"כ יפים.. לא נתקלתי בשיר שלא אהבתי... אה, ו-וודה קוג´י לא שר את *כל* שירי דיג´ימון, רק את הפתיחות (4 בינתיים) ואת הסיום של העונה הרביעית ועוד כמה שירים (שירי חג-מולד וכמה בתים ב-Our Digital World... *-*). יש עוד שמרת ששרה מלא שירים מדיג´ימון, Maeda Ai, או AiM... אותה אני ממש אוהבת, יש לה קול כזה יפה... *-* והיא גם משחקת את מימי בגרסה היפנית ^^ יש מילים לרוב (אם לא כל) שירי דיג´ימון באתר של מגצ´אן- www.megchan.com/lyrics/digimon.html

סליחה?!?!?

את התמונה הזאת אני הכנתי לכבוד ראש השנה האזרחית! בטח מצאת אותה בפורום פוקימון ששם היא הייתה היה כתוב למטה have a perfecto new year

Digi Lista

New member
ענבל,לא יפה...

את נכנסת אליי עם פרצוף חמוץ...אני לא רוצה שאנשים(בעיקר כאלה שעזרו לי ביום הראשון עד שלוש לפנות בוקר)יכנסו אליי לפורום עם פרצוף חמוץ, כועס או עצבני! אני רוצה שלכולם יהיה כיף להיכנס לפורום ופרצוץ שמח יהיה בהודעות שלהם!... אבל אני סולחת לך...(כי לא כעסתי...)

LuNaTiC

New member
בסדר, אבל עלייך להבין!

דיג´יקאט נכנסת לכאן, משתמשת חדשה, הכל טוב ויפה. היא שמה כאן תמונה שהיא אומר שהיא הכינה לבד! ועובדה היא שזה לא נכון, זו תמונה שאור הכין בפורום פוקימון לכתוד השנה החדשה. זה נראה לך הוגן? זה מבאס ביותר!

star_female

New member
o.o

וול, לא חשבתי שיש עוד מישהו עם אותם דיג´יגורל ודיג´ימון אהובים כמו שלי ^_^ ועוד מחיפה... amazing

למעלה