יוםםםם ראשששון

Little McMickey

New member
../images/Emo41.gifיוםםםם ראשששון../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo91.gif

שלום שלום כולןן... היה לי יום סיוט בעבודה היום ופה אניי אפסיק לדבר על זה
ברצוני להמליץ
על סרט שראיתי אתמול.. שמו בעברית "ארבעה אחים"
זה סרט על ארבעה אחים מאומצים[2 לבנים, 2 שחורים] שאימם המאמצת נרצחת בשוד והם מתים לגלות מי עשה את זה והם חושפים כל מיני דברים וגם בסופו של דבר מגלים שאפילו שהם לא אחים ביולוגים, הם משפחה. סרט ממש יפה ומרגש.. אני הזלתי דמעות.. ומי שיראה ת'סרט ידע למה.. ועל מי במיוחד.. יש קטעים נורא מרגשים.. במיוחד בהתחלה.. בסרט הזה משחקים מארק וולברג-אחד השחקנים האהובים עליי.. אנדרה 3000 הזמר חח זה ששר את השיר הישן והיפה ms. jackson.. נוו אתן מכירות "im sorry miss jackson ohhh i am for real.." וגם השחקן ששיחק במהיר ועצבני 2: טייריס גיבסון משהו כזה XD יש שם שחקן... חתיך.. קוראים לו גארט האדלנד [Garrett Hedlund] התאהבתי בו בסרט הזה, הוא משחק גם ב"טרויה" עם בראד פיט.. הוא הבחור הזה שבראד פיט מתאמן איתו וזה ויש לו שיער ארוךך כמו רוקר ב"ארבעה אחים" אחחח
למות
ובסרט מראים ת'תחת שלו ל-2 שניות.. זה הקטע הכי טווב
הוא בן 26..... פחח חחח ביררתי עליו כבר הכל חח פשוט סרט יפה... ויש גם חלקים מצחיקים, כאילו לא מצחיקים הומוריסטים כאלה.. ממולץץץץץ
כל הסרטים עם מארק וולברג מומלצים בעצם
חוץ מ"לילות בוגי"
זה לא בשבילכן חחחח וחוץ מזה שאני מפצירה בכן לראות את הסרט, מה קורה? XDD שאלה יומית jessica simpson or ashlee simpson? XD נו אין לי מה לשאול XD ואני שומעת כרגע אשלי

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifוכי אני חייבת להראות תמונה שלו../images/Emo23.gif

חאאאתיך ד"א יש לי את כל התמונות האלה בגדול חחח ובנפרד כמובן חח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifמפתיע! גם היום לא עשיתי כלום ווהו

ראיתי כבר את הסרט ארבעה אחים והעלתי מלא תמונות שוות של גארט לאחד המקוויקנדים בעבר חחח הוא כוסון אש וגם מארק
ואנדרה3000 היה בלהקת-צמד אאוטקסט, השיר היחיד שאני אוהבת שלהם זה Roses חח והקליפ שלו גם קורע.
שאלה יומית
ברור שאשליDD: אני שונאת את ג'סיקה חחח אשלי היא אייקון אופנה וגם יש לה שירים שווים במיוחד (Catch Me When I Fall
) והיא פאקינג נשואה לפיט וונץ! כאילו מה עוד אפשר לבקש? חחח רק שתלד כבר, מסכנה ^^"

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifבאמת? וואי ../images/Emo58.gif לסרט 4 אחים

אחח גארט הוא כזה חמוד.. איזה סרט עצוב ... כזה שהוא מת אז הזלתי דמעות, אני כזה מה? למה כאילו למה להרוג אותו למה זה טוב?! מסכן כזה, וגם שהם ראו ת'קלטת בחנות שאמא שלהם נרצחה גם בכיתי קצת.. כי הראו אותם כזה מזילים דמעות וזה.. כן גמלי יש שיר אחד של אאוטקאסט.. את אמממ בעצם 2 את המיס ג'קסון הזה ואת "heee yaa" XD שהם בקליפ כמו איזה הומואים XDD לא ידעתי שהוא גם שחקן פפפ ג'סיקה
נשואה לפיט! כמה ברת מזל אפשר להיות!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif כנ"ל, הייתי בשוק! ../images/Emo58.gif

כאילו ציפיתי שהוא יצא מזה או משהו, כאילו למה להרוג בנאדם שנראה ככה? חחח אמ כן, אנדרה3000 שיחק בעוד כמה סרטים זה מה שהוא עושה עכשיו. הוא זנח את קריירת השירה וחבל כי לדעתי הוא היה יותר מוצלח בה מאשר בתור שחקן

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifלגמריי!!

הוא כזה חתיךךך
די אתמול אפילו חלמתי עליו
בלי כוונה! זה פשוט קרה
הוא כזה רוקר שםם אני חולה על הקטע שהם הלכו למגרש כדורסל ומארק וולברג כזה משחק עם הכדור ומבקש לדעת משהו
ואז ג'ק רואה מיזה והוא כזה צועק: "no runnig IN THE halls" XDDD איזה חמוווד בכלל כל הקטעים שלו. אני כועסת על בובי שהוא לא ניסה להציל אותו..\= גאד כמה אני חופרת על הסרט הזה XD ראיתי אותו כבר 3 פעמים
תכלס לאנדרה3000 היו כמה שירים טובים וקריירה מוזיקלית טובה יותר אבל גם במשחק הוא טוב
איזה עוד סרטים הוא שיחק?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הוא שיחק במין מיוזיקל כזה עם מי

שהיה איתו באאוטקאסט, ביג בוי. ועוד איזה אחד, אולי יותר אני לא ממש עוקבת, זה לא מעניין אותי חחח

m o r 1 0 2

New member
אני מכירה ת'סרטD:../images/Emo168.gif

היה אותו מלא פעמים בהוט,אפעם לא ראיתי.... אבל לפי התגובות שלך,אני בטוח אראה אותו
חיפשתי עליו בגוגל והסרטים שראיתי שלו הם: "יומן נעורים"-סרט על ליאונרדו,סרט ממש מדהים על ההתמכרות לסמים וכלזה...שווה צפייה
"השתולים"-גם סרט עם ליאונרדו^^ סרט פצצה,שניהם מעולים בסרט,גם הסרט שווה צפייה
והסרט גם עם ג'ק ניקולסון
ומאט דיימון
ואני מתכננת לראות את מקס פיין שזה גם איתו,סרט חדש שיוצא בקרוב... שלאה יומית jessica simpson or ashlee simpson ג'סיקה,אותה שמעתי ולפעמים ממשיכה לשמוע,יש לה שירים ממש יפים! לא אוהבת את אשלי בכלל,אבל היא נראית מדהים

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהשתולים../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo91.gif

סרטט טוווווב! יומן נעורים?? וואיי ראיתי את זה בביצפר, לא זכור לי מארק... וואי. ואני גם אוהבת את הסרט אמ אמ "על הכוונת" עם מארק.. גם סרט טוב גם אח שלו דוני וולברג משחק וגם שר XD בלהקת בנים XD וגם מארק היה פעם ראפר
אני כזה יאוווו

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifגם אנחנו ראינו יומן הנעורים בבצפר../images/Emo6.gif

אני זוכרת שזה היה ארוך ומייגע לשבת על הכיסאות הלא נוחים של "מעבדת" ביולוגיה\פיסיקה XD

sweet shir

New member
דווקא אני נהניתי מהסרט חח

יואו אני זוכרת שרבקה הייתה מובכת לומר שדי קפריו ירד לבחור ההוא, ולי-ים אמר את זה במקומה XDDD

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifאהבתי ת'סרט..אבל הכיסאות האלה ממש לא

היו נוחים ><' חחחחחחחחחחחחחח

m o r 1 0 2

New member
XDDDגמאני../images/Emo168.gif

היה כתוב שהוא היה ראפר,וממש צחקתיXDD חח בבצפר? הלוואי שהיו מראים לנו אתזה בבצפר
לנו הראו את "משחקי ילדים" בבצפר,עם ג'וש פק... סרט טוב=] חח,גמאני לא זכרתי את מארק ביומן נעורים,הוא היה מאוד צעיר שם...

ג'ורג' כותבים George....

היום היה יום בסדר. ראיתי טרזן ואלאדין 3. ואחר כך הלכתי לשחק בפלסטלינה. *שיעול* אוניברסיטה שבוע הבא:) עוד שנה~!! "רצינו תואר - קיבלנו קבע, עד מתי אוקטובר 07'?" XD

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifמארק../images/Emo99.gifשחקן ממש טוב!

שאלה יומית: אני מעדיפה אפחת מהן...אבל אם צריך אז אשלי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif וואו איזה מוזר לראות אותה

לא-בהריון חחח זה נראה שהיא בהריון FOREVER!

Orange Sky

New member
היא נראית פה כמו לילי ראש מקולד קייס XDD

-בעברית פשע פלילי?נראהלי-

למעלה