יום הולדת שמח לדיוויד!

Gilliana

New member
../images/Emo41.gif יום הולדת שמח לדיוויד! ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo39.gif

דיוויד שלנו חוגג היום את יום הולדתו ה-47 בסימן הסרט השני של תיקים הממשמש ובא. מתנצלת מראש שלא הכנתי כרטיס ברכה כמיטב המסורת, אולם אכין כרטיס ברכה משותף לדיוויד ולג'יליאן, שתחגוג מחרתיים את יום הולדתה ה-39. אגב, מעניינת סמיכות תאריכי הלידה של דיוויד וג'יליאן והם אינם הדוגמה היחידה לזוג טלויזיוני שתאריכי הלידה של השחקנים המגלמים אותו, צפוף - גם שרה וויין-קאליס וונטוורת' מילר מ-"נמלטים", חוגגים יום הולדת בהפרש של יום: שרה נולדה ב-1 ביוני ואילו וונט - יום אחריה (לא באותה שנה כמובן), ה-2 ביוני. מזל טוב דיוויד! עד מאה ועשרים ועוד הרבה הרבה סרטי תיקים!!!

המון מזל טוב שיהיה לו!!../images/Emo151.gif../images/Emo153.gif

עד 120 שנה!
וכן חחח גם אני צחקתי מהתאריכי לידה של שרה וונטוורת'

דיוויד, דיוויד, דיוויד....../images/Emo99.gif

מה נאחל לבחור הכי הכי (אחרי מאלדר כמובן)? שיהיה המון המון מזל טוב, שיזכה להגשים כל חלום מקצועי ואישי, שיהיה מאושר בכל רגע ו... אולי שיעשה איזה סוג של ביקור מולדת?

aerynsun

New member
מזל טוב לו

יש עליו כתבה קצרה ברייטינג. מדברים טיפה על הסרט תיקים 2 ועל הסידרה החדשה שלו.

1Shir

New member
היי תמי

אכפת לך לכתוב מה היה כתוב ברייטינג? או לסרוק אם במקרה יש לך אפשרות ?! תודה!

Gilliana

New member
? The next best thing

כתבה ב-NRG על "קליפורניקיישן", הסדרה החדשה של דיויד. אני אישית לא אהבתי, וולגרית מדי לטעמי, אבל... לשיקולכם.

1Shir

New member
תודה, נשמע מעניין מאוד

קודם כל - לדעתי הכתבה טובה ונשמעת סדרה טובה. לגבי "מחסור בעלילה" שהם כתבו אני מערערת, כי לדעתי דווקא בעלילה הנ"ל מתאים בהתחלה להראות עלילה ריקנית כזאת - כי זה בעצם מה שהסדרה מנסה להעביר! חולה על דיכאוניים, כך שאת הדמות של דוכובני אני כבר אוהבת - ואנחנו כבר יודעים שהוא משחק טוב את המיוסר... נראה לי שהוא גם קצת כזה בחיים האמיתיים שלו. מעניין שהם אמרו שהסדרה תצליח או תיכשל, לא מבינה על מה הם ביססו את הקביעה הזאת, היום בעידן של מיליון סדרות יש הרבה באמצע... נשמעת סדרה פרובוקטיבית, מזכירה לי קצת את "ניפ/טאק" שאני אוהבת, נשמע שהרוב על כתפיו של דוכובני בתור ה-דמות ה-ראשית, מקווה שיצליח כמה שיותר!

וואו

התמונה האחרונה עם השתי בחורות הוא נראה שם כל כך .... כל כך... אממ יאמי...
. טוב אני הולכת לתת לסדרה הזאת צ'אנס לא בהכרח בגלל העלילה אלא כי התגעגעתי לפנים היפיפיות שלו...

aerynsun

New member
דווקא נראה לי שהסידרה הזאת תפורה עליו

נשמע מעניין. אבל קצת מוזר לי לראות את דוקובני עם בחורות בקטעי מין או פורנוגרפיה קלה. כן. ראיתי את הנעל האדומה. נראה לי מוזר . אולי בגלל שמולדר היה א-מין כל תשע השנים האלו
כנראה שדוקובני עצמו היה אקטיבי (פרצוף הקריצה נעלם משום מה) אפילו היה לו רומן עם וינונה ריידר. לא יודעת אם אני אראה את הסידרה, אבל היא נשמעת מתאימה בול לו. מישהו יודע עם הוא כותב את הסידרה או רק המפיק?

aerynsun

New member
בבקשה

די יורדים עליו ועל ג'יליאן בגדול. זה רייטינג של שבוע שעבר, לא של השבוע. סרקתי וזה נמצא בלינק הבא. בבקשה
כתבונת אני רואה שהסריקה לא יצאה משהו, אם זה ממש לא קריא, אני אגדיל את האיכות.

Gilliana

New member
אני הייתי מפטרת את הכתב

מילא שהוא מכפיש - אבל הוא גם לא בקי בעובדות.

aerynsun

New member
עינת, מקווה שזה בסדר ../images/Emo12.gif

אם לא, תרגישי חופשי למחוק

Gilliana

New member
איך אפשר לכתוב משפט כמו...

"לא שאפשר לחשוב שלשניים היה משהו טוב יותר לעשות... אבל להבדיל מג'יליאן אנדרסון..." etc? האם הוא היה בכדור הארץ בשנה וחצי האחרונות? מה עם Bleak house וכל הפרסים והמועמדויות לפרסים שג'יליאן קיבלה עבור תפקידה כליידי דדלוק? תודה תמי!

aerynsun

New member
בכיף גילי

זה לא צהוב החדשות הללו של גי'ליאן אז זה לא נחשב. הכל רדוד...

1Shir

New member
כתבה מעניינת, תודה רבה !!!

מסתבר שלא רק אני השוויתי מיד ל"ניפ/טאק".... זה פשוט נשמע טוב. סדרה מסוג כזה מתבססת המון על השחקן, זה שנתנו תפקיד כזה לדוכובני אומר שמחזיקים ממנו סקסי בטירוף. אהבתי את "האמת נמצאת אי שם מתחת לחגורה של דוכובני" מצחיק גם ש - הוא לא רצה לעשות סדרה (כאילו מישהו הציע לו משהו אחר... - תכל'ס!) כמו רבים אחרים, גם דוכובני חושב ש"הסופרנוס" היא הסדרה הכי טובה שקיימת. אני - מעולם לא ראיתי. והדובדבן האחרון - "סקס פיילס"
יאלללללה בקרוב אני אדווח על הסדרה באופן ישיר

למעלה