יום המשפחה

mor000

New member
../images/Emo41.gif יום המשפחה../images/Emo41.gif

אז איך חגגתם, אם בכלל? אתם עדיין קוראים ליום הזה יום האם? מה עדיף, יום האם או יום המשפחה? ידעתם בכלל שיום המשפחה היום? למה צריך "חג" כזה? ספרו, הביעו עמדה, רוצים לשמוע אתכם!!!

amit678

New member
מביעה עמדה ../images/Emo6.gif

האמת שאני בגלל לא ידעתי שאתמול היה יום האם/יום המשפחה/איך שלא תקראו לזה... לא נתנו לזה בבית הספר שלנו שום יחס. בצהריים אבא שלי התקשר אלי והזכיר לי שזה "יום האם" (ככה הוא מגדיר את זה) אם אני רוצה לעשות משהו לגבי זה אז שלחתי לאימא פרחים ממני ומהאחיות שלי
זה מזה לא יפה שליום המשפחה יש כאלה שמתייחסים כיום האם כי אם כ, אז מה אם יום האב?! נראה לי שאני אעשה אחד כזה
וסתם לידע הכללי שלכם...באנגליה מצוינים בשני תאריכים שונים יום האם ויום האב...

barv15

New member
ממ.. התשובה שלי D:

נזכרתי בזה רק כשהסתכלתי ביומן שלי בכלל D: אני מחשיבה את זה ליום המשפחה .. אז אני ואחותי הכנסו סתם שלט חמוד לדלת וכתבנו עליו יום משפחה שמח והכנו כדורי שוקולד שיהיה טעים לכל המשפחה

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifאני (בערך) חגגתי D:

טוב, זה קצת בעיה לא לחגוג אצלי בבית.. יש לי אח בכיתה ד' ואחות בגן חובה. כל היום דיברו איתם על זה.. אני לא ממש חגגתי, אבל אח שלי הכין לכולם לימונדה (זה הרבה בשביל ילד בן 9!) ואחותי הכינה ביחד עם חברה שלה עוגיות. אז כל המשפחה ישבה ואכלה עוגיות
(כן, התרומה שלי ליום הזה הייתה בעיקר ששיחקתי באבל טראבל רק שלושת-רבעי שעה במקום שעתיים בערך
)

SofyTofy

New member
מממממ

אבא שלי היה בחו"ל, אח שלי נשאר בדירה בתל אביב (אנחנו גרים בחיפה), אני הייתי בטיול שנתי וגם אח שלי הגדול כבר לא גר בבית, אבל הוא היחיד שבא הביתה והביא לאמא פרחים

למעלה