יום חמישי - 10.2

ferrytale

New member
אהלן חברים, ניכנסתי לשורט אתמול בלילה

עד כה 70 פיפס, סגרתי חצי פוזיציה, וקידמתי סטופ ל30 פיפס אחורה.. מצורף גרף, היעד שלי לא סגור ולכן אני מקדמת סטופ מפעם לפעם למרחק של 30 פיפס, זה על-פי ברים של רבע שעה

EURUSD22

New member
מעולה! גם אני בשורט מ 1.3674

יש סיבה מיוחדת לצלילה היום?

EURUSD22

New member
כן, נתונים טובים לשוק בארה"ב. אולי זה יתן

תיקון מסוים אבל לקראת מחר אני צופה המשך הירידות.

EURUSD22

New member
כן, אבל זה גם מחזק את שוק המניות בארה"ב

וישנה איזו סימטריה (לפעמים, לא תמיד) בין העליות בוול-סטריט לתנועה שורית של האירו-דולר.

erangut8

New member
שקל-פרנק שוויצרי ? האם צפי לעליות/ירידות...

שלום למומחים ויישר כוח על הפורום. משהו יכול לתת את דעתו מה צופה לנו הפרנק שוויצרי למול השקל? ואם אפשר הסבר כלכלי. תודה ויום טוב.

tyoker

New member
המלצת היום - הזהב 10.02.11

שלום, המלצת היום מפי קרן פתרונות פיננסים צמד על הכוונת : זהב ניתוח כללי - הזהב בחן את רמת התמיכה באזור 1360-1370 המהווה רמת פיבונאצי 50% ממהלך הירידות האחרון . התמיכה הפכה להתנגדות , דבר אשר מאפשר לנו ליערך לפוזיציות שורט . - סימנים דוביים נוספים: נעצר על ממוצע נע 100 , וממוצע 50 חצה אותו כלפי מטה . - ה-CCI גם מאותת לשורט . - סגירת נר דובית של היום תאשר את תבנית ההיפוך " כוכב ערב " . - פריצה ונעילה מעל 1370 תבטל את התרחיש הדובי . במקרה זה מהלך העליות עשוי להימשך עד אזור השיא בנק 1430 דולר לאונקיה . להמשך קריאת הסקירה לחץ על הלינק : http://www.2all.co.il/Web/Sites/keren-financial/PAGE71.asp בהצלחה צוות קרן פתרונות פיננסים

למעלה