יום חמישי 17:00 זה קורה

melancholy man

New member
../images/Emo41.gifיום חמישי 17:00 זה קורה ../images/Emo77.gif

השיתוף פעולה שלנו עם קצת אחרת, שיואל בישר עליו בשבוע שעברה מתחיל לקרות בסוף השבוע הזה. ביום חמישי הקרוב ומידיי יום חמישי, נעלה לכאן חידון. החידון יורכב משלוש רמות קושי, כאשר לכל רמת קושי ניקוד שונה. הנקודות של החידון השבועי יצברו משבוע לשבוע כאשר מי שיזכה במספר הנקודות הגבוהה ביותר הוא שיזכה בזיכוי לקצת אחרת. יש חשיבות למהירות התשובה, שכן רק הפותר נכון יראשון יזכה במלוא הנקודות בעוד שני הפותרים נכונה אחריו יזכו בפחות נקודות (שאר הפותרים לא יזכו לנקודות), השאלות והתשובות תיהנה מעל גבי הפורום ואני יכול להבטיח לכם שהפתרון שלהם לא מצריך ידע ברמות גבוהות, אלא בעיקר יכולת מחשבה ולעיתים גם הבנה. אז ביום חמישי ב 17:00, כולם כאן, נוחכות חובה!.

melancholy man

New member
תזכורת ותיקון

אז קודם כל התזכורת: מחר ב 17:00, כולם כאן לחידון הפסייח הגדול, J הכין לנו מבחר שאלות מענינות במיוחד ונראה לי שיהיה לכום כיף לפתור. והתיקון: בגלל אופי השאלות, רק מי שיפתור נכון ראשון, יזכה לנקוד (הניקוד הוא כמו שהוזכר בהודעה למעלה, דרגת קושי ראשנה: 2 נקודות. דרגת קושי שניה: 3 נקודות, ודרגת קושי שלישית: 5 נקודות. בהצלחה לכולם!.

zooly

New member
ובינתיים - חידה דבילית ../images/Emo163.gif

מה הקשר בין מנהל הפורום המלנכולי לצ'רצ'ילים? רמז: מדובר בקשר אסוציאטיבי לחלוטין
רמזים נוספים ינתנו לפי דרישה. בין הפותרים נכונה יוגרל אייקון של קיפוד.

Jflyaway

New member
מלבד עניין ההיפוך עם סאנשיין מן,

יש עוד משהו... כידוע לכולכם, האיש עוסק בהוראה. משום מה הייתה אי הבנה שגרמה לכך שהרבה חשבו שהוא מורה למחשבים, אלא שהמציאות עולה על כל דמיון. לי נודע ממקור מוסמך שמנהל הפורום מלמד ריקודי עם במתנ"ס אור יהודה, ושהמומחיות שלו היא ריקוד ה DEBKA (אותה דבקה שהצ'רצ'ילים שרים עליה!!) אז הנה לכם הקשר, וזה בדוק
J

melancholy man

New member
אני מכחיש מראש כל קשר

כמובן להוציא את זה שסטן סולומון נמצא אצלי במרתף כבר שלושים שנה (כן J צדקת יש משהו במרתף, זה רק לא מה שחשבת
)

zooly

New member
יותר מזה, שני רמזים

הראשון הוא שזה קשור, מן הסתם, לניק שמלנכולי בחר לעצמו והשני, שזה מתייחס לאחד מהצ'רצ'ילים, הרבה אחרי פירוק הלהקה. עכשיו זה כבר צריך להיות הרבה יותר קל...

zooly

New member
קלפטר לא מלנכולי אלא דיפרסיבי

ויש הבדל
נו, צריכים עוד רמז?

zooly

New member
ורמז אחרון

החברה של דודידו
נו, אמרתי לכם שבחידה דבילית מדובר...

zooly

New member
אכן כן ../images/Emo13.gif

לדפנה דקל היה להיט בלתי נסבל בשם "הצילו" (מי יציל את הבית שלי) שהלחין לה מיקי גבריאלוב ושיש בו פלגיאט די חצוף למנלכולי מן של המודי בלוז. בכלל עושה רושם שלגבריאלוב יש נטיה לפלגיאטים. גם "אני ואתה נשנה את העולם" לוקה בחוסר מקוריות מסוים. לא שאני חושד בו שזה בכוונה... הזהרתי מראש שזה יהיה דבילי

pasteran

New member
השאלה מי העתיק ממי...

מבחינתי דפנה דקל ראשונה - הכרתי את "הצילו" קודם. לפני המון זמן שאלתי על זה ואף אחד לא הבין על מה אני מדבר. מישהו מצטרף אליי לקומונת דפנה דקל?

Jflyaway

New member
אני לא ממש מכיר את דקל... אבל

בעניין של גניבת CAPSICUM RED ("אני ואתה"), מסתבר בסוף שדווקא האיטלקים היו אלו שהעתיקו, כנראה (ועדיין "כנראה"...)

Jflyaway

New member
../images/Emo157.gif ../images/Emo157.gif עוד רבע שעה יא מנאייק

היכונו לחידון.... שלב א' ושוב תודה לקצת-אחרת על האדיבות : פרס ראשון: זיכוי פסיכדלי על סך 89 שקלים הזויים חדשים!

למעלה