יום קידום

../images/Emo41.gif יום קידום ../images/Emo41.gif

טוב, מצטערת לא יהה לי זמן לטפל בכלל ביום קידום. אני עודמ עט עוברת דירה, ואני לא מרגישה כל כך טוב לאחרונה. ומה לעשות שהסדר עדיפויות שלי קצת השתנה. אבל אני רוצה לסיים עם זה השבוע, לכן אני רוצה לשאול אתכן כמה דברים. אז מה אנחנו סכמים בסוף? אנחנו עושים מדבקות? אם כן בבקשה תשרשרו
אם לא אז
וככה אדע אם לעשות פוסטרים או מדבקות ועל מה לקבל בעצם הצעת מחיר. כמו כן, מצאנו חנות שמוכנה לעשות הדפסים על חולצות ב50 שקל לחולצה. שזה ממש בסדר. שזה גם 50 שקל כולל חולצה, שזה עוד יותר אחלה. אם אני אמצא מקום יותר זול אני אגיד לכן, אבל 50 שקל לחולצה מקובל עליכם? אם כן אני יוכל להתקשר ולהתחיל הזיז את זה. תענו על זה כמה שיותר מהר בבקשה. תודה.

מדבקות../images/Emo45.gif

פוסטרים זה דיי מיותר לא? אבל צריך עוד משהו חוץ ממדבקות כי זה כלום.. ויש פה ליד הבית שלי חנות הדפסות שעושה ב-40 ש"ח...

yaaruka

New member
מדבקות זה אחלה לגמרי

ואני סבבה עם 50 אבל בינתיים יש לי רק 50 ש"ח XD נקווה שיגיע עוד כסף.. אמא שלי גם חייבת לי 40 אז יוצא שעד אז יהיה לי לפחות 90 אז 50 על החולצה אז ישאר לי 40 לבזבוזים [שאגב לי זה ביייכלל לא מספיק XD טוב לפחות נשאר משהו חח] לא משנה.. קיצר העיקר הוא שמדבקות זה אחלה.. ועם 50 אני סבבה..

Rock Terri

New member
מדבקות ../images/Emo45.gif

ופוסטרים לא נראה לי... קצת מיותר. אולי אפשר לעשות פליירים... אניוייז 50 ש"ח לחולצה זה ממש סבבה לדעתי. ותרגישי טוב!

רעותוש02

New member
מדבקות זה רעיון טוב

ו50 שקל לדעתי זה קצת יקר...אבל בסדר....פשוט נצטרך עלזור יותר XD ואני באה! [בסדר מצדכם נכון?]

30stm boo

New member
עזרה..

תקשיבו אני מזה צריכה עזרה-אני חדשה בפורום ואני רוצה להשתתף במה שאתם עושים ואני לא מבינה איך מתי למי להתקשר...אני לא מבינה כלום!! אז אם תוכלו לשתף אותי וקצת לעזור לי זה יהיה ממש נחמד...כי אני ממש רוצה לעזור בקטעים האלה!!!

yaaruka

New member
זה יום קידום

אנחנו נפגשים בדיזינגוף [לא זוכרת איפה..
] או בעזריאלי [גם שם לא זוכרת איפה..] בשעה 10 ואנחנו מתחלקים לקבוצות ומחתימים אנשים לעצומה של 30STM.. תביאי 50 ש"ח אנחנו מדפיסים חולצות.. וזה ב-30 לחודש.. אגב ברוכה הבאה D: נראה לי ששכחתי כמה דברים.. טוב כבר ישלימו אותי אני חושבת.. שני תסביר לך בצורה נורמאלית XD

קודם ברוכה הבאה...

ועכשיו- אנחנו עושים יום קידום בכדי שנוכל להביא את 30STM לארץ,עם את תוכלי להשתתף זה יהיה מצויין...עוד מיעל היום קידום את יכולה לקרוא פה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1799&msgid=118643675 וגם פה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1799&msgid=118361688 עם יש לך שאלות את תמיד יכולה לשאול..ושוב ברוכה הבאה

מדבקות../images/Emo45.gif

לגביי החולצות אני חושבת שזה קצת יקר, אבל כיוון שאני יודעת שזה בעייתי בטרוף וכנראה אין הצעות אחרות אז.. ממ אני מניחה שטוב.

ShAhArnavonXD

New member
../images/Emo45.gifמדבקות

ובקשר לחולצות... אני חושבת שזה קצת יקר...אבל אם אין ברירה אז סבבה...

DarkSecretLove

New member
אני יכולה לברר איפה שהוא פה באיזור

אולי הם יסכימו לעשות את זה קצת יותר זול. הבעיה שלא תהיה לי דרך לקנות את החולצות כי אין לי כסף.. ואפשר חולצה לא לבנה ?

../images/Emo45.gifמדבקות|../images/Emo42.gif

מה נעשה איתן? ניתן אותן לאנשים שחתמו? כי ברחובות אי אפשר להדביק כי זה לא מושך תשומת לב. (למרות שלהדביק באוטובוס היה רעיון אדיר, כי זה קו שהרבה אנשים , בואו נאמר "עם פוטנציאל" לשמוע את 30, נו... הרבה פריקים נוסעים בקו הזה...)

30stm boo

New member
שאללה!!

ההורים שלי עושים לי את המוות!! ביום קידום הראשון שהלכתם או במפגש-איך שכנעתם את ההורים שלכם?!?!?

יקירתי

יכולת לשרשר את זה לשרשור מפגש.. איך שכנענו את ההורים? לא יודעת, הם אף פעם לא ממש אמרו לי לא..

למעלה