יום קידום

../images/Emo41.gif יום קידום

אני לא יודעת אם אפשר לפתוח לזה שירשור חדש או לא, אם לא, תסקלו אותי. בכל מקרה, למי שלא יודע ויודע, אנו מתכננים לעשות יום קידום מטורף בקרוב שבמהלכו נחלק ונדביק פוסטרים,פליירים ומדבקות ברחבי.. אהה.. ת"א ואת השאריות אפשר לשים בכל מקום אפשרי. בכל מקרה, חשבתי לפתוח שירשור פליירים, כל מי שרוצה לעצב פלייר, עיצב פלייר ורוצה לשים אותו כאן כדי שאני אוכל להביא אותו לבית דפוס שיוציא לנו אותו זה יהיה נהדר. בנוסף, כל מי שרוצה להכין פוסטר או מדבקות זה גם יהיה מצויין, הכל ילך לבית דפוס. כל מי שחושב ורוצה לקחת חלק ביום הקידום עצמו תצביעו
אני לא יודעת מתי הוא יהיה הכל תלוי במפגש ותאריכים... רק חשוב לי להודיע שכל מי שכן רוצה לקחת חלק וכן יוכל לבוא ליום הקידום יחוייב בתשלום סימלי של לא יותר מ5 שקלים, אפילו פחות, על עלות הפליירים (לא אוכל להוציא את הכל מכספי), אבל את זה אסדר בהמשך. בנוסף אני מתכננת לעשות לכולנו צמידים מיוחדים שימכרו בערך בשקל לצמיד. קיצקץ.. אנחנו כאן, כדי להתארגן ולהראות להם שיש כאן אנשים איכותיים שאוהבים אותם ומוכנים לעשות כל מה שיידרש. אז קדימה

../images/Emo45.gif אני בפנים!

החופש מאוד פנוי לי (כמה עצוב). אז אני מצטרפת ואין לי בעיה עם תאריכים. וגם הסתובבויות בת"א זה סבבה לגמרי! אגב, נרשמתי לפורום, ואני לא יודעת מה לעשות עכשיו... הה...

The Fantasy

New member
../images/Emo45.gifאין בעיה ../images/Emo9.gif

שמעו את השרשור מפגש אני אפתח ככה בעוד שבוע-שבועיים, שנתחיל לארגן אותו. פשוט כרגע אני די עובדת ואני יודעת שיש פה עוד אנשים שעובדים, ואחרי זה אני גם לא היה בבית איזה שבוע..ואני ממש רוצה לראות את כולכם לפני שאני מתגייסת, אז לא אכפת לכם לחכות לעוד שבועיים ככה נכון?
ויש לי כבר רעיונות לדברים שנעשה במפגש, ואני אעלה אותם כאן בשרשור מפגש שאני אפתח

litaf1

New member
../images/Emo45.gif כן כן!!

חחח אם זה יהיה במפגש שלא יהיה בימי ראשון, שלישי וחמישי בבקשה!! (פסיכומטרי מחורבן
)

הו בוודאי שאני אבוא. D:

ושני, כל עזרה שתצטרכי בהכנות אני פה. וברוכה הבאה. [: מקווה שנהנית באיטליה [איטליה, נכון?]
.

../images/Emo24.gif

תודה
אכן נהניתי מאוד באיטליה, בתור אחת שלומדת אומנות, הגבתי בצורה מוגזמת בערך לכל ציור שראיתי.. "אההההההההההה זה הולדת ונוס של בוטיצ'לי הווווווווווווווו זה וונוס מאורבינו של טיציאן אההההההההההההה דוד של וורוקיו, הווו דוד של מיכאלאנג'לו"
ואני בהחלט אאעזר בך, תודה

PerfectSP

New member
זה יעלה לך הרבה יותר... ../images/Emo190.gif

מידיעה
5 שקל מאפילו 20 אנשים,זה לא יספיק לדעתי:)

תלוי איפה עושים.

אני יודעת שיש מקום שלוקח בערך 200 שקל ל1000+ פליירים, נחצה את הגשר כשנגיע אליו

PerfectSP

New member
חח...כן...:) ../images/Emo190.gif

אם את מכירה משהו כזה אז זה טוב.. כי בדר"כ זה יותר יקר.... אני יודעת כי אמא שלי ואבא שלי מתעסקים הרבה עם פליירים

30STM

New member
../images/Emo45.gif

כל דבר, אני פה.. [אבל כמובן שתלוי באיזה שעות יהיו מפגשים, כי יש עבודה..]

למעלה