יום רביעי

../images/Emo41.gif יום רביעי ../images/Emo41.gif

טוב אמרנו שאנחנו נעשה איזה משהו כניראה בהתראה קצרה.. אז הנה זה בא.. לפי בירור קטן משרדיו של שוקי וויס יושבים ברחוב בוגרשוב ולכן אנחנו רוצים למלא את כל הרחוב במדבקות ופוסטרים, קיצר, לאן שהם לא יסתכלו הם יראו משהו של 30.. אני אבין אם יהיו בנות שלא יוכלו לבוא בגלל ההתראה הקצרה, אני לוקחת את זה מראש.. בעיקרון תיכננתי לעשות את זה לבדי עם עוד מישהי אבל בגלל שראיתי שההענות כאן כל כך גדולה חשבתי לנסות. בכל מקרה, מי שרוצה לבוא שתשרשר לכאן
אנחנו ניפגש בדיזיגוף סנטר ב3 וחצי- 4. אפשר גם לאחר כמובן, רק תודיעו לי.. מקווה שתוכלו לבוא,

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני יכולה :) אבל אל תבטלו

לא מבטלת ../images/Emo9.gif מבטיחה!

תביאי חברות אם בא לך. אולי נביא מצלמת וידאו ונתחיל לצלם את הפרוייקט

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifיאיי..

סבבה,אני אשאל חברות * למרות שהן לא יסכימו >< אבל ננסה .. *

Rock Terri

New member
../images/Emo45.gifכמעט בטוח

אני אנסה להביא גם את חברה שלי P= ~ויקי

אוקי, אנלא יכולה ../images/Emo122.gif ../images/Emo223.gif

שכחתי שיש לי חתונהXD אין מצב שאני מספיקה והכל... קיצר, סורי שלא אוכל לבוא, אבל אני מבטיחה להגיע בפעם הבאה!

לא נורא, בחופש הגדול יהיה מפגש

כמו שצריך, כמו שאמרנו שיהיה וזה יהיה הרבה יותר מסודר. זה פשוט משהו דחוף שאנחנו רוצים שיעשה בהקדם האפשרי

DarkSecretLove

New member
לא נראה לי שאני אוכל לבוא.. אני אשתדל הכי שיש

אני מקווה שאוכל להגיע.. זאת בעיה שבשבילי למצוא כסף עכשיו לנסיעה.. אבל אלוהים גדול..אולי אני אצליח למצוא כסף.. אני אעשה את כל המאמצים להגיע

TyrAnnyA

New member
RE:

אז בתור "מישהי" שאיתה שני מתכננת לעשות את המיני פרומו, הכרחתי את עצמי להירשם כאן )))

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif ): אוף אני לא באה ../images/Emo10.gif

אני אהיה באיילת >< תתלו מללללללא !!! אני אבוא בטוח במפגש בחופש הגדול D: ואני גם אביא חברים שאוהבים את 30
תהננוו

למעלה