יום שבת -עדכונים והגיגים איפה הבלאגן שהבטיחו עם אתי
E ela501 New member 23/7/11 #1 ../images/Emo41.gifיום שבת -עדכונים והגיגים../images/Emo41.gif איפה הבלאגן שהבטיחו עם אתי
E ela501 New member 23/7/11 #4 מתי השיחה של ליהי לאתי על בן? ליהי אמרה לקרן שעל הבוקר היא תספר לה שהיא בעניין של בו. אני מחכה...
מ מיצי החתולה5 New member 23/7/11 #14 ../images/Emo6.gif בגלל שאיתן יבש, מעדיפים להראות את יוני החופר
ק קשקשה9 New member 23/7/11 #16 אני כבר לא יודעת מי יותר גרוע,והכי אבסורד זה שהבנות מבטלות את עצמן בפניהם מי הם ביכלל ?????
מ מיצי החתולה5 New member 23/7/11 #22 והם מתנהגים כמו שיחים סעודים חושבים שמגיע להם הכול. בכלל הם לא שווים התייחסות.
ק קשקשה9 New member 23/7/11 #24 מגעיל אותי שכל הבנות בלי יוצא מין הכלל מוכנות לעשות הכל אבל הכל כדי להישאר בתוכנית נכון שיש יותר ומי פחות אבל עדיין הן מתאבדות על הבנים מקווה שזו לא תמונת מצב למה שקורה במציאות...
מגעיל אותי שכל הבנות בלי יוצא מין הכלל מוכנות לעשות הכל אבל הכל כדי להישאר בתוכנית נכון שיש יותר ומי פחות אבל עדיין הן מתאבדות על הבנים מקווה שזו לא תמונת מצב למה שקורה במציאות...
S sivan1237 New member 23/7/11 #27 אתמול היא אמר לאיתן שאם להם סיכוי הוא יכול להדיח אותה. וזה בסדר מצידה. גם רואים שהיא הורידה פרופיל ודיי מחוץ למשחק כרגע..
אתמול היא אמר לאיתן שאם להם סיכוי הוא יכול להדיח אותה. וזה בסדר מצידה. גם רואים שהיא הורידה פרופיל ודיי מחוץ למשחק כרגע..
א איש העטלף New member 23/7/11 #28 ואת מאמינה לכל מה שליז אומרת? נשמע כמו אסטרטגיה זולה של הפוך על הפוך
ק קשקשה9 New member 23/7/11 #29 זו נראית לי גם סוג של טאקטיקה-הפוך על הפוך ואם הבנתי נכון אז היא נרגעה כי איתן לא ידיח אותה לפי השיחה שלהם נכון שהיא פחות קוקו בימים האחרונים אבל זה רק כי היא חטפה כמה סטירות הן מהבית והן מהקהל בגדול-היא אף פעם לא תירגע
זו נראית לי גם סוג של טאקטיקה-הפוך על הפוך ואם הבנתי נכון אז היא נרגעה כי איתן לא ידיח אותה לפי השיחה שלהם נכון שהיא פחות קוקו בימים האחרונים אבל זה רק כי היא חטפה כמה סטירות הן מהבית והן מהקהל בגדול-היא אף פעם לא תירגע