יום שישי אתם יודעים - הסיכום השבועי

hilali1

New member
../images/Emo41.gifיום שישי אתם יודעים - הסיכום השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע שלכם -
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש)
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע-
משפט/ציטוט השבוע שלכם-
שאלת בונוס - שוקלד חלב או שוקולד מריר?
סוף שבוע נעים וחמים

LeAnnDylan

Well-known member
אני../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם - Summertime - LeAnn Rimes & Joss Stone בילוי השבוע שלכם- פגישה עם חברות שלא ראיתי שנים
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- גיבורים תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הקרוסרודס של ליאן ריימס וג'וס סטון
משהו שהרס לכם את השבוע- אנשים טיפשים
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- פגישת מחזור מאכל השבוע- סופגניות (זה נדרש) משפט/ציטוט השבוע שלכם- Answers only make more questions מתוך השיר Easy Silence של הדיקסי צ'יקס שאלת בונוס - שוקלד חלב או שוקולד מריר? שוקולד לבן
סוף שבוע נעים וחמים גם לכם
הודגש באמצעות מדגישומטיק

MeItOsH

New member
Lucky No. 1 ../images/Emo203.gif

שיר השבוע שלכם -Fancy - Reba McEntire & Kelly Clarkson בילוי השבוע שלכם-מחר יש את חג כל החגים בחיפה ואני עושה שם פעילויות עם Seeds of Peace סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-כמו תמיד, Gossip Girl תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם-הייתי היום בארומה..ושתיתי קפוצ'ינו גדול..והקצף היה בצורת
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-קעקוע! תעשו! זה כיף! למרות שההחלמה כואב רצח ונראה כמו שיט אבל זה שווה אתזה..!! משהו שהרס לכם את השבוע-ביטול של טאון מיטינג שהייתה אמורה להיות היום והמזג אוויר דפק הכל..
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-"ועדת הגליל"...ללכת ולדבר עם הרבה אנשים עסקים וליחצ"ן את יוניסטרים מאכל השבוע-דונאטטסס...
משפט/ציטוט השבוע שלכם- לינוי [חברה שלי]:"רואה,בגלל שיש לך זיכרון כל כך טוב החזה שלך לא גודל" אני:"?!" לינוי:"חחחחחחחח" אני:"זיכרון אי אפשר להגדיל,חזה כן!!!!!!!" שאלת בונוס - שוקלד חלב או שוקולד מריר?חלב..אבל לבן הכי טעייים..

hilali1

New member
../images/Emo12.gif זה בכף היד../images/Emo35.gif והציטוט מצחיק../images/Emo6.gif

DeerDance

New member
בגדול? לא מוצלח במיוחד...

שיר השבוע שלכם - להקת פיקוד דרום- שבחי מעוז בילוי השבוע שלכם- מסיבת חנוכה, למרות שלא היה מי יודע כמה...- אז אני אבחר בנסיעה לירושלים. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הגעתי למסקנה שעד שאני לא אתרגל לחיי העבודה, אני לא אוכל לראות טלוויזיה מרוב עייפות. משהו שהרס לכם את השבוע- העבודה. היא לא משחררת. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שום דבר לא נראה באופק, אבל אני מקווה שסוף העולם יגיע שבוע הבא. בע"א.. משפט/ציטוט השבוע שלכם- "אני לא אומר שהיה לנו בית ספר אלים, אבל היה חוקר מקרי מוות שהופקד במיוחד עלינו. המורים היו דורשים מאיתנו להגיש עבודות כמו "מה אני הולך להיות אם אני אהיה גדול." שאלת בונוס - שוקלד חלב או שוקולד מריר? חלב, חלב.

שוב,שלום. והנה הסיכום שלי.

שיר השבוע שלכם - ג'קו אייזנברג-גרמת לי ללכת (ממך...) בילוי השבוע שלכם- עשו לי אבחון. יש שם מישהי שאני מחבב. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הסימפסונים. למרות שזה שידורים חוזרים. משהו שהרס לכם את השבוע- הביישנות שלי. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- גשם משפט/ציטוט השבוע שלכם- "אני כזה חכם. ח-כ-ם. לא, ח-ח-ם (ובמקביל גואם לשריפה)". הומר סימפסון שאלת בונוס - שוקלד חלב או שוקולד מריר? חלב

tweeg

New member
שלי

שיר השבוע-Bat For Lashes What's A Girl To Do שיר קצת קריפי in the good way מזכיר את placebo - my sweet prince בילוי השבוע שלכם-מסעדה בראשל"צ סדרת השבוע-גיבורים בפעם האחרונה כי נגמרה העונה:(,סרט המצפן הזהוב למרות שעדיין לא ראיתי אותו:) משהו שהרס לכם את השבוע- חברים שלי לא באים לטיול אז אני כנראה גם לא בא משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-חופש מאכל השבוע-משהו מוזר שהכנתי,בערך הום פרייז יצא מעולה ציטוט השבוע: באין נסיכה בזה הפלך גם קרפדה תחשב לבת-מלך שאלת בונוס:משתנה כל יומיים

perrinat

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

שיר השבוע שלכם - No One של אלישיה קיז בילוי השבוע שלכם- הצגה: "בן בכור" וסרט "כוורת בסרט" משהו שהרס לכם את השבוע- אל תאכלו סופגניה עם שוקולד. בטח לא סופגניה וחצי
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אני הולכת לפסטיגל
מאכל השבוע- לזניה
שאלת בונוס - שוקלד חלב או שוקולד מריר? ברור שחלב!!! (עם אגוזים) סוף שבוע נעים וחמים.
גם לכם

bilbi69

New member
../images/Emo168.gif

שיר השבוע שלכם- Kansas - Dust In The Wind בילוי השבוע שלכם- בית קפהD: מה? זה אחלה דבר לשבת בבית קפה עם חברותP: סרט השבוע שלכם- נו היה איזה סרט שראיתי אצל חברה ושכחתי איך קוראים לוXD משהו אחד שעשה לכם את השבוע- תל אביבDDDD: משהו שהרס לכם את השבוע- רק את אתמול לא את כל השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אמממ אמממ לא יודעת :O מאכל השבוע- נו מה? סופגניות כמובן! סתם לא אכלתי הרבה חחחח אבל הכנתי לביבותDD: כל הכבוד לי!P: משפט ציטוט השבוע שלכם- עד שבאת\ בית הבובות
"...וכמו פרפר לאש אני עיוור אולי עכשיו ואולי אחרי כשהכול יגמר נוכל להפגש נרצה להזכר..." שאלת בונוס- שוקולד חלב או שוקולד מריר? חלב כמובן
שבת שלום וסוף שבוע נעים! [נו, לפחות מה שנשאר ממנו
]

למעלה