יום שלישי - 12 לספטמבר

התוכנית של היום

תוכנית מצויינת. את המקובל הכנסתם לפינה והשארתם אותו לערוך כל מיני רישומים כדי להעביר את הבאסה.חזק מאוד. לרוסי ואדים גרמתם לשתות קולה כאילו לחצתם על הילוך מהיר למישהו ששותה קפה או תה. מה שהדהים אותי זו הקלות שבה הוא מסכים עם נוכלותו ומדברר אותה בחופשיות. הלו? מייקרוסופט? כאלה טיפשים חודרים אליכם? אחרי כל הקטשופ קצת חרדל. הסיום שבו אמנון נפרד מהתוכנית ועושה מעבר חד לניירות נראה מאוד מאולץ ולא משכנע. תשנו את הסיום ואל תשאירו את המצלמה כשהוא כביכול "בוחן" ניירות שמחכים לחתימה. מיותר. ועוד קטשופ. היום, כל הקונספט של "מאחורי הקלעים" נראה הרבה יותר טוב. אחלה תוכנית.

מנפגעי המקובל

האם יש מנפגעי "המקובל " שרוצים להשיב את כספם.כיצד ניתן ליצור קשר לטיפול משותף בנזק.למנהלי הפורם- אני מקוה שהודעתי זו לגיטימית ולא אנא צרו עמי קשר כדי שאוכל עם נפגעות נוספות לטפל בבעיה. בתודה

צ ל י ל 8

New member
גם אני מצטרפת לבקשה על הקלטה

של התוכנית אתמול. יש איפה לראות באינטרנט? מישהו יכול לשלוח לינק או קובץ במייל? חשוב. תודה

משמעות שם של כל אדם בשפה קלה ובהירה

משמעות שם של כל אדם בשפה קלה ובהירה על פי תורת הסוד. בתוכנית של אתמול צינו רק אל שמות ומה אים שער הדברים שהוא אומר דברים שלא רשומים בשום מעגר.צריך אמונה ולהם ניראה חסר .מה בעצם היה בתוכנית הכול סביב השם כאילו אדם מגיע רק בישביל לשמוע שם של מישהו רק צריך לשים לב ולירות שהכול שטויות אני מקיר ארבה לקוחות של המקובל ואני בניהם כול מי שלא היה מרוצא לדעתי יכול ליפנות אלב ישיר דבקה לפי מה שאני יודע כולם מרוצים דרך אגב .הוא תמיד עונה לטלפון גם לאחר התוכנית כיבל ארבה תמיכה מלקוחותב גם תילפנו לתוכנית ידוע לי אל הרבה לקוחות שהו לא לכך להם אפילו כסף ועזר וממשיח לעזור מי שלא מאמין פשות שלא ילח לא צריך לאפריע למי שכן מאמין יש כאלה שבזכות אמונתם ועזרתו מצליחים לשקם את חייהם מחדש אז אני מבכש תעזבו אותו לנפשו .אני חוזר למי שחושבת שניפגע צרי אימו כשר הוא בתוך יאזור גם אים צריך לאחזיר לך את עמלתו תודה מראש המאמין שמרוצא. נ.ב לי אמר דברים שאפילו אישתי ואימי לא יודעים.

SuperKeren

New member
../images/Emo41.gifיום שלישי - 12 לספטמבר../images/Emo44.gif../images/Emo70.gif

אנא שרשרו להודעה ראשית זו את כל המחשבות, רגשות, רעיונות, תגובות שעלו בכם עקב הצפייה בתכנית הערב.

תעתועי המקובל עלאק

כמי שנפגעה מה"מקובל" ושגיאות הכתיב המכוונות שלו - הרי לו היה מקובל באמת לא היה מגיע לידי כתבה אודותיו. הוא נוכל שמשתמש בקבצי מידע ובאלקטרודה חשמלית מה שקונה אנשים במצוקה לשפוך את ליבם ולמרבה הכעס את כספם . אני חושבת שניצול מצוקות וידע על אנשים לאגירת ממון זו דרך נפשעת ואני באמת רוצה את כספי בחזרה.

קודם כל אני לא המקובל

ניראה שאת נוהגת להאשים בקלות ולא יודעת לקחת אחריות על מעשיח רומזת שאת במצוקה ואני מתחיל לאבין למה בחול אופן למה את לא פונה ישר למקובל מימה את חוששת לשון הרע לא הטיבה אים אף אחד ושוב שליחה על שגיאות הכתיב אים תירצי אני מוחן לפגוש אותך בחדי שתיראי שאני לא המקובל.

SuperKeren

New member
אני מבקשת שלא להידרדר לריבים

ולפסים אישיים על גבי הפורום, תודה.

k1235

New member
מה קרה לערוץ 10..?

מה קרה לערוץ 10? נגמר להם התקציב לתוכנית של אמנון לוי זרקו אותם במשרד עם מחשב? פשוט בושה לתוכנית טלוויזיה שהייתם בערו 2 הייתם אחת התוכניות הנחשבות היום מה? בקושי יש לכם רייטינג וערוץ 10 זרק אתכם לכלבים תציעו את התוכנית לקשת שתתחרה ברשת עם כל בוטק ככה אולי תחזרו לחיים לפי מה שאני רואה עכשיו אתם במגמת התדרדרות ובקרוב לא תיהיה תוכנית שומר מסך..

SuperKeren

New member
למה הידרדרות?../images/Emo2.gif

זה פשוט קונספט חדש לתכנית. יש שאוהבים ויש שלא. למרות שזה על הצד ה"ריאליטי" שבתכנית, אהבתי את העניין. להציג את מהלך העניינים שמאחורי התחקיר והחשיפה מאוד מעניין ומסקרן. כולנו רוצים איפשהו להיות בלשים
.

בלי אמונה אין תקווה בלי תקווה יש

בלי אמונה אין תקווה בלי תקווה יש יאוש אים יאוש אין כלום לא הורגים את החיים הנשמות הטובות שם למעלה לא מכבילים שינאה תחשבו אל זה במיוחד בחודש אלול חודש הסליחות למי שלא יודע ואמבין יבין או תבין תודה על תצומת הלב סליחה אים יש שגיאות כתיב

SuperKeren

New member
מה הקטע?

יכלת לרכז את כל נסיונות השכנוע, הצפה, שטיפת מוח או מה שזה לא היה (
) להודעה אחת מרוכזת ומסודרת. אם אפשר, לנסות להקל על הקריאה ע"י טיפול בשגיאות הכתיב, הן באמת מעיקות
.

צריח גם לשמוע דברים טובים

חיוך זה בריאות גם כך כול יום קוראים דברים נורעים כמו מילחמות תעונות וכו צריך להתפלל לבורא אולי יום אחד היה שלום. אמנון לא כולם נוכלים גם לא בשביל ריטנג בסך הכול יש למעלה בחולזות מישהו לא לשקוח זואת לא חסרים אנשים טובים וגם רעים במיקרים הבאים כדי ליבדוק קצת יותר טוב ואז לא תיצתרכו לאפוח את מה שבאמת היה סתם הצע מידד של ניפגע דבקה מימך אני אישית אוהב את התוכנית שלך שליחה אל הביקורת שלי אבל רק אים קבנות טובות ביקוראת בונה. ברכה של רב זה חזק כללה גם לישמוח ולשמח

גם אני

אבי84 היחיד חושב אך לילמוד להיות תחקירן צדק אני בגיל 23 אמנון לוי תוכל לכטוב אך ולמי לפנות ? יש דברים כאלה?

למעלה