יום שלישי 27.12 יום טוב לכולם

ferrytale

New member
../images/Emo222.gif הודעות וסקירות כלכליות../images/Emo27.gif

הועתק מאתר forexpros

ferrytale

New member
../images/Emo41.gifמסחר במטבעות ע"פ צמדים../images/Emo130.gif

חברים יקרים, למען הסדר הטוב יש לשרשר להודעה הנוכחית הודעות הקשורות למסחר בין צמדי המטבעות של היום הנוכחי. אנא רישמו בכותרת ההודעה את הצמד עליו אתם עתידים לכתוב בגוף ההודעה. כמו כן, ניתן לפתוח מספר הודעות על שם אותו הצמד אך יחד עם זה, במידה ויש קשר ישיר בין ההודעה שהינכם רוצים לכתוב לבין הודעה קודמת, אנא שרשרו את ההודעות. ב|הצלחה| ויום נפלא לכולם!

progcom

New member
EUR-USD

אתמול הצמד החל לעלות לאחר מספר ימים ללא תזוזה משמעותית והיום במהלך הלילה הצמד פרץ את טווח הדישדוש של הימים האחרונים מה שמסמן על המשך עליות לפחות עד מחיר 1.3440 (התנגדות יומית, 38.2% פיבונאצ'י והקו העליון של רצועות בולינגר). כמו שציינתי בסקירה הקודמת, כרגע רצועות בולינגר מכווצות וייתכן שנראה תנועה חזקה לאחד הכיוונים, בד"כ לפני התנועה החזקה, תבוא תנועה קטנה בין שתי קצוות הרצועה בכיוון ההופכי לתנועה החזקה שעומדת להגיע. בהצלחה לכולם והמשך יום נפלא!!! להמשך הסקירה לחץ כאן מסחר במט"ח

amirvx

New member
דולר- שוויצרי ביומי. ניתוח מזווית שונה

תסתכלו על צמד זה בגרף היומי (דיילי). כל מי שעבר קורס ויש לו נסיון בניתוח טכני, יראה שיש כאן תבנית "כוס וידית הפוכה" שנתמכת ב- 0.95 (אפשר לראות את זה גם כ "ראש וכתפיים"). בהרבה מקומות מלמדים שהכניסה צריכה להיות , במקרה של תצורה כזו, בשורט מתחת לתמיכה. באמת זה נראה קלאסי ונחמד. מה אתם הייתם עושים? נכנסים או לא? מדוע? בהמשך אכתוב את דעתי.:) אמיר

amirvx

New member
לא סתם שאלתי- תקראו ותלמדו :

בד"כ מלמדים כניסה בשורט בתצורה דומה. אולם, כפי שניראה כעת, מי שהיה נכנס אתמול לא בהכרח היה מפסיד, אך בוודאות היה נלחץ משום שהדולר תיקן ולא הייתה המשכיות לתנועה. אז מה בעצם הסיבה לכך? הבעיה היא שרובנו נכנסים לטריידים בנקודות קיצון, שעל אף שהן נראות קלאסיות ומפתות, רוב הסיכויים שהטרייד יתקן נגנדנו בדיוק ברגע הכניסה (זו הסיבה למעשה שזה איזור תמיכה/התנגדות). לכן, ככלל אני לעולם לא נכנס בנקודות קיצון, גם אם הסטופ קצר. אלא, אני מחפש תצורות ריברסל, כלומר כניסה בסיום תיקון שלאחר שבירה/פריצה בתוך מגמה ברורה. המטרה היא כניסה חכמה שיש לה פוטנציאל תנועה, עם יעדים למימוש באיזורי הקיצון שבהן נכנסים רוב הסוחרים החובבנים. בדיוק כמו שקורה בדולר-סוויס. בהצלחה, אמיר

amirvx

New member
למה את עושה להם פרסום חינם?

קח על זה כסף פעם הבאה:) וכן..רברסלים זו הדרך היחידה שאני מכיר לעשות כסף מניתוח טכני

matanbil

New member
צודק :)

אני אדבר עם מאיר ברק חח אגב, שאפו על הבלוג שלך רק הלוואי שהיה לי זמן להיות בשעות הפתיחה של המסחר בארה"ב ואז גם אני הייתי סוחר סווינג כמו פעם

amirvx

New member
תודה:)

אין על מניות ארה"ב..! למרות שגם מסחר במט"ח זה כיף ויותר זמין מבחינת שעות וכו'. הניתוח הוא כמעט אותו ניתוח מבחינה טכנית. בקרוב אני אתחיל לכתוב שם הרבה יותר גם על מט"ח. ואפילו אעלה שם משהו מעניין וייחודי לכל הסוחרים.. אבל זה רק בחודש הבא.. אמיר

matanbil

New member
USD-JPY

טרייד שנכנס לי בדקות האחרונות כניסה לשורט ב81.799 סטופ על ה82.530 כוס הפוכה (אולי כוס וידית אם מסתכלים על גרף שעה נא להתעלם משאר הקשקושים

למעלה