אמנון לוי
קודם כל יש לך אחלה תוכנית. כשיוצא לי אני רואה אותה, היום זה אחד הימים שיצא לי לראות. גם היום, התוכן בתוכנית, היה מענין וחזק. עד כאן המחמאות להערב. ברשותך שאלה בלשון העם, למה הבאת אותה היום בתוכן שיווקי בתוכנית שלך.הא ? ולא סתם תוכן שיווקי אלא כזה שמביש את הצופה. אתה יושב לך במשרדך, מסביבך שולחן עבודה ובמרכזו מחשב, איכשהו, המחשב פתוח ומציג את עמוד הבית של - ynet . ארבע פעמים ספרתי את התוכן השיווקי הזה. בכל פעם שנתת מונולוג על תוכן התמונות שראינו ושנראה, והמחשב שלך עושה רושם לא מענין אותו כלום. הוא נשאר על - ynet . גם התוכן העשוי מחומרים חזקים שהבאת לא גרמו למסך להתחלף לאתר אחר. אתה עיתונאי חוקר מוביל בישראל. לא יתכן שתחשוב על הצרכנים שלך כעל טיפשים,נכון ? מה זה, הפכת לג'. יפית ?!? כמו כן, אתה עיתונאי אמין עם דגש על אמינות, נראה לך הוגן לעשות לנו את זה, זו לא תוכנית של אודטה, לקבל ממך תוכן שיווקי כל כך ציני גרם לי לחשוב שאתה כנראה תופש אותנו הצרכנים, כצרכנים טיפשים. ת'אמת? ביאסת אותי מאוד. זה לא שיש לי עין צרה חס וחלילה על התוכנית הטובה שלך. אני מפרגן לתוכנית שלך בגדול. באמת וללא שמץ ציניות. פשוט קשה לי לקבל את זה דווקא ממך אמנון. אתה הרי רודף מעשים בזויים של אחרים. מה שבזוי במקרה דנן, הוא התפישה שלך אותנו כטיפשים. עמוד הבית של אמנון לוי זה - ynet , גם הצרכן יהיה שם !!! ככה אתה מנסה להשפיע על אלו שאוהבים לראות את התוכנית שלך. בקיצור, שזה לא יקרה שוב, בסדר ?