יומולדת לג'וליאן מקמהון יש לבחור יומולדת.. לא זוכר כמה.. אבל מזל טוב!!! :)
B barhenhalliwell New member 27/7/07 #1 ../images/Emo41.gif יומולדת לג'וליאן מקמהון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יש לבחור יומולדת.. לא זוכר כמה.. אבל מזל טוב!!!
../images/Emo41.gif יומולדת לג'וליאן מקמהון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יש לבחור יומולדת.. לא זוכר כמה.. אבל מזל טוב!!!
Y YaEl 15 New member 27/7/07 #3 ג'וליאן !!!!1 ../images/Emo3.gif חיחיחי פעם, לפני כמה חודשים הוא היה בערך מקום שלישי ברשימת "האנשים הסקסיים שלי", היום הוא מעצבן אותי, בגלל כריסטיאן טרוי מניפטאק, אבל אולי זה בגלל שאני לא נחשפתי לקול כבר הרבה זמן... בכל אופן מזל טוב שיהיה לו.. אחת מהדמויות הבלתי נשכחות במכושפות...
ג'וליאן !!!!1 ../images/Emo3.gif חיחיחי פעם, לפני כמה חודשים הוא היה בערך מקום שלישי ברשימת "האנשים הסקסיים שלי", היום הוא מעצבן אותי, בגלל כריסטיאן טרוי מניפטאק, אבל אולי זה בגלל שאני לא נחשפתי לקול כבר הרבה זמן... בכל אופן מזל טוב שיהיה לו.. אחת מהדמויות הבלתי נשכחות במכושפות...
C CheN323 New member 29/7/07 #5 מזל טוב לאיש הבהחלט יפייפה הזה שכל שריריו יתממשו ושנזכה לראות אותו בעוד הרבה תכניות/סרטים {בעדיפות עם אליסה, אבל אפשר גם בלי...}
מזל טוב לאיש הבהחלט יפייפה הזה שכל שריריו יתממשו ושנזכה לראות אותו בעוד הרבה תכניות/סרטים {בעדיפות עם אליסה, אבל אפשר גם בלי...}