יועץ לחברי הפורום

rolan

New member
../images/Emo41.gif יועץ לחברי הפורום ../images/Emo41.gif

יוסי פינקלשטיין - הוא היועץ שהגיע אלינו לביקור במהלך חודש מאי, בהזמנתו של חד. יוסי הסכים להשאר עמנו בקשר, לעזור ולייעץ לחברים בפורום. הוא יגיע אלינו מדי פעם, לא כחבר מן המניין, אלא לשם מתן תשובות וסיוע למתקשים ולמבקשים. ליוסי, תודה מראש, ולכם, מקווה שתמצאו בכך עניין ותעזרו. המשך יום נעים

rolan

New member
הוא יבוא בקרוב

יספר לכולם איך, כמה, למה ובכלל... ממש בקרוב

עלמה 3

New member
נצל"ש, משהו מוזר קרה לו ../images/Emo12.gif

שמה בפנוכו בפנוכו... השאיר אותי ככה... ה מ ו מ ה.... היום בארוחת הערב המשותפת, הודעתי למורכב שהמשקיפה השאירה הודעה במשיבון..לגבי מסיבת סיום קורס(בצבא).. והיא הודיע לנו על תאריך וזה עבר ליום אחר וכו וכו.. (אני לא שמעתי ממנה על הזמנה.. אבל לא חשוב) ואז מר מורכב .. שמעולם לא הסכים ללכת לשום מסיבת סיום ושום אירוע בכדי לא לפגוש באמם... פתאם אומר .. רישמי את התאריך והמקום ונלך למסיבת סיום.. אני.. הבטתי בו.. לתוך עיניו.. ואמרתי - אתה בטוח... אמר כן... ואז אמרתי.. אולי נאסוף גם את ה- X ונגיע יחד
חשבתי שהוא צוחק, כי בעבר כל נסיונות השיכנוע לא הועילו.. ולא הסכים לפגוש אותה...אפילו שזה עלה בלהעליב בבתו.. ואז אמר לא צריך להגזים ולאסוף... וחוץ מזה .. אמת לא איכפת לי לפגוש את ה"פרצופלוחה" ולהסתכל לה בעיניים.....ונלך יחד עם הילדים... ועלמה , לא לשאול הרבה שאלות.. לא צריך ניתוח ?
ואני נותרתי פעורת פה... מה מה נהיה לו שמה בפנוכו, שמסכים סוף כל סוף לפגוש בה??

*יערית

New member
עלמוש../images/Emo24.gif+מורכב../images/Emo24.gif

בואי אלחש לך מה לדעתי הניע אותו להסכים "פתאום" לדעתך ללכת למסיבת סיום קורס של המשקיפה ועוד ציין..."נלך עם הילדים" "להסתכל לה בעיניים"...באמת לא צריך ניתוח... הדרך שבה את הולכת לצידו יד ביד עם הרבה אהבה וסובלנות, עם הרבה רצון לגשר על עולם שלא שייך לך כביכול..זו מעלה גיברת עלמה..וכשהוא מגלה שהעולם שלו בטוח והכל מקושר ואין דרך לפרוץ ולפגום...הוא סולל את המסלול לפיוס בקצב משלו...הרבה קרדיט אני נותנת לו כאן על המחשבה, על המהפך...ולך הרבה הרבה
אישה חכמה ... עם הרבה אהבה משיגים אפילו את ה
!

עלמה 3

New member
יערית, את ../images/Emo25.gif

כל פעם מרגשת אותי... עד דמעות (אמרתי לך את זה כבר !) את יודעת, אפילו הסתכלתי על זה כך, פשוט ראיתי איזה פיוס אצלו... שמאד שימח אותי.. עבורו, כמו שאמרת מהפך. לא חשבתי לרגע, שמגיע לי איזה קרדיט , אבל אכן נגעת בנקודה חשובה.. והארת את תשומת ליבי. הרבה תודה... ושוב תודה.

אולי הוא כבר בשל להמשיך הלאה

וכבר אינו רגיש לפרצופלוחה כמו שאת אומרת.אגב אם אינך מכבדת את אם ילדי בעלך איך את רוצה שילדיו יכבדו אותך? יש לך אותו וכנראה שהוא עיבד תהליך וכבר מצליח לראות אחרת את גרושתו וזה רק סימן שבעלך אדם בוגר ובשל ואת צריכה לעודד תהליך זה. ועולה לי שאלת המיליון.למה אנו הנשים לא מפרגנות לאקסית של הבעל שלנו ועוזרות לה ולו להעלות את יחסיהם לדרגה הגבוהה של עושים ביחד למען הילדים היקרים בלי קנאה ורצון שימשיך לשנוא ולכעוס על האקסית שלו.איפה הבטחון העצמי והפרגון לאחת שעברה כמונו דרך ארוכה?

מורכב

New member
אסתי,

בדרך אגב, איפה הבנת מדבריי שאני לא מכבדת את אם ילדיו. לא רק שאני לא מכבדת אותה, אני בזה ומתעבת אותה כאמא וכאשה.. לעיתים התביישתי בנשיות שלי בגלל שקיימת אשה מהסוג הזה. אני מניחה שאת לא מכירה אותי וכנראה את סיפורי.. לי אין משחקי כבוד. לי יש משהו שקוראים לו " אנושיות".. והיא לא הייתה אפילו מספיק אנושית כלפי ילדיה שלה. ומה לדעתך, בכדי לזכות בקבלה וכבוד מילדיו, אני צריכה לכבד את אמם ! איפה היא קשורה למערכת היחסים שלנו (שלי ושל בעלי) היא אם ילדיו ואומר עוד משהו היא בסך הכל רחם שנשא את ילדיו ותו לא. כבוד מתחיל.. ברגע שאתה מכבד את עצמך כאדם וכאשה וכאמא.. ואז אפשר לצפות לקבל כבוד. לי באופן אישי, אין שום בעיה שהוא יפגוש את הפרצופלוחה, אני מרגישה ויודעת שהתא המשפחתי שלנו לא ייפגם ממנה לעולם.. אף על פי ניסיונותיה החוזרים והנישנים. כן, קנאה, הרס, הטרדות קשות מנשוא, במקום להתעסק בחייה ולשקמם ולגדל את ילדיה בשיתוף... היא ידע רק לזרוע רעל סם והרס.. זה המוטו שלה.. אז את מי אני צריכה לכבד כאן בדיוק ?

עלמה 3

New member
סליחה, השתמשתי בכרטיס של מורכב

שוב השתמשתי במחשב שלו, בלי להחליף כרטיס

"רוח האקס"

שלוום עלמה , זוגיות שנייה מצויה בצילה - בעוצמה זו אחרת - של הזוגיות הראשונה [באם זו הביאה עמה ילדים לעולם] , האקס/ית מצוי/ה במרחב הזוגיות השניה ולא ניתן, במודע או שלא במודע , להתעלם מקיומו/ה. בתחילת עיצובה של הזוגיות השנייה וככל שגיל הילדים צעיר יותר "רוח האקס " מוחש/ית יותר , מתערבת יותר. הפגישות בין הילד להורה הלא משמורן מהווים פוטנציאל לחיכוך בין ההורים והעלאת נושאים וזיכרונות המהווים עדין פצועים פתוחים וצלקות שטרם הגלידו. ככל שחולפים השנים חולף כביכול ה"איום האקסי" ובני הזוג המורכבים - שניהם - לומדים להכיל את האקס/ית . מעניין יהיה לבחון על ציר הזמן, איזה פרק זמן צריך לעבור עד אשר בני זוג מורכב – יכיל , יקבל יהיה שותף – לאקס [ולהיפך]בכל האמור להתפתחות ילדם המשותף ובכל האמור לצמתי ואירועי חיים כגון בת/בר מצווה, טכסי סיום בבתי ספר , גיוס צה"ל ,סיומי קורסים וכדומה. ואגב, לדעתכם עוצמת " רוח האקס " תפחת באם יהיה הוא/ היא חלק ממשפחה מורכבת חדשה ? ועלמה ... ושיהיה בהצלחה יוסי

עלמה 3

New member
יוסי, תודה על תגובתך - אך תרשה לי

אני לא רואה את מה שנאמר על ידך כך, מיכוון שברגע שהבנתי שרוח האקסית מנשבת נגדנו והמגמה של האקסית היא לזרוע רעל ולהרוס את הזוגיות. היא לא חיפשה שלום ואחווה ביננו לבין ילדיה, ההיפך הוא הנכון. על כן, בחרתי להתעלם מקיומה.. עבורי היא לא קיימת..(כאישתו !) סליחה יוסי, אני קצת אוהבת את עצמי ולמדתי בחיי , שלא כדיי להכיל ולקבל לתוכי משהו שעושה לי רע ומגמתו להזיק לי או לילדיי וכמובן לבעלי. מעולם לא ראינו בה רוח מאיימת בזוגיות וגם כשהובילה לקריסה כלכלית את בן זוגי ומכורח המציאות הייתי גם אני בתוך... היא כן הצליחה להרוס את הכלכלה ועד שלא קיבלה את מה שרצתה, ובעלי הסכים לוותר עבור השקט והבריאות הנפשית של כולם. אני לא חושבת שבמקרה שלנו זה קשור לפרק זמן או ציר זמן, אני לא למדתי ואין לי עניין להכיל אותה בחיי. היא גרמה כאלה נזקים שאף בן אנוש אינו מסוגל לבצע. כל מקרה הוא אינדוודואלי ולגופו, לדעתי כן, אם האקס/ית היא חלק ממשפחה מורכבת, עוצמת רוח האקס בהחלט פחותה. יוסי, על פניו - תודה לך שהגבת.

הגעתי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שלום לכולם, הגעתי.הפעם לא לשעתיים דחוסות וצפופות. אני מקווה שרולן תקצה לי בבית המורכב חדרון קטן שם אוכל בניחותא להשיב לשאלות לתמוך וליעץ כמיטב ניסיוני המקצועי והאישי [כן , כן גם אני מורכב].אני אשהה ב"חדרי",בימים לא קבועים ובשעות שונות ומשונות ... מבטיח לא להרעיש ולא להעיר את הילד שלך ,שלו , או שלכם. אפשר לשאול כמובן בפורום , אפשר לשלוח מסר או לשלוח מייל. אז שנדע רק טוב לילה טוב יוסי

עלמה 3

New member
היי יוסי ברוך הנכנס...../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אז תתמקם לך...בחדרך נפלא שאתה כאן, איתנו ולבנתיים בבקשה תתכבד במתוקים

rolan

New member
../images/Emo45.gif שלום שלום לך יוסי ../images/Emo45.gif

נשאר לנו חדר פנוי בסוף הפרוזדור ימינה, אמנם קטן, הנוף לא משהו וגם המיזוג מקולקל (אוהי מזמין טכנאים) אבל.... השכנים נאים מאוד!!! ומי השכנים אתה שואל?...
יונה שכל היום בחדרה הומה
עלמה שעולה על שולחנות וכסאות כדי לחלק נשיקות וקפה, לצידה תמיד תמצא את מורכב החביב
יערית ומעוף אחראים על התריסים והפצת האור
יעלי בחדר העריכה
נתי מגישה כאן כל ערב קפה ועוגות
עין 3 מציצה ובורחת לסירוגין
ביפור החי לו בעליית הגג יחד עם R
קורין המחפשת כעת עבודה, קצת עסוקה
ליזי 38 רק עכשיו ילדה לכן קיבלה את החדר המרווח יותר
בלונדה אחראית על בעלי החיים
פסימיות זמנית המתלבטת לגבי המשך מגוריה עם בן זוגה... עדיין לא התמקמה סופית
סול שולח לנו דברי חכמים וחכמתו
גם ילדה קטנה יש לנו - הפרי האסור היא מתגוררת עם אביה יש עוד רבים וטובים המגיעים לעיתים שואלים, מתייעצים ומעלים נושאים לדיון - סביב השעון, קרן אור, אריה לא שואג ועוד ועוד יסלח לי מי ששמו זרח מפרחוני בילוי נעים לכולם

noamic

New member
ברוך הבא יוסי- יתד נוסף לבית הנחמד

הזה, אין לי ספק שתוכל לעזור כאן - יש כאן בעיות ומורכבויות מפה ועד הודעה חדשה.. ממני - שתמיד רצה במסדרון...

1נתי 1

New member
ברוך הבא בצל קורתנו

ומאחר והוצגתי כמגישת הקפה והעוגות אז בבקשה התכבד......

blonda3

New member
איזה יופי-ובהצלחה../images/Emo140.gif

רק תודיעו היכן בדיוק לכתוב....

רולן

נראה לי שלא כל כך ברור איך מתקשרים ומתי עם היועץ הנפלא שלנו. אולי תתני לנו הסבר קטן איך העניין פועל? תודה

rolan

New member
../images/Emo41.gif לשאלתך יונה ולידיעת כולם ../images/Emo41.gif

אפשר לפנות אל יוסי, כפי שכתב בהודעתו: "אפשר לשאול כמובן בפורום , אפשר לשלוח מסר או לשלוח מייל." זו הדרך שהציע יוסי, מכיוון שלא יהיה פעיל יומיומי כאן.

למעלה