יוצאים לדרך....

• פותח הנושא swann
  • פורסם בתאריך

swann

New member
../images/Emo41.gifיוצאים לדרך.... ../images/Emo41.gif

אחרי שנה וחצי מייגעת, סוף סוף הפרוייקט יוצא לדרך. כל מה שעבדתי עליו מהבית בתקופה האחרונה, הרבה תיקונים, הרבה כתיבת דוקומנטציה, הרבה עיצובים לאתר שלנו. והנה זה הגיע. התוכנה מוכנה וגם האתר מוכן (ובטח יעבור עוד כמה שינויים בימים הקרובים). על אני מדברת? <לא, אני לא בהריון> תוכנה לניהול חתונה לזוג המתחתן במדינות דוברות אנגלית. שוק היעד שלנו הוא צפון אמריקה, אנגליה, אוסטרליה, ניו זילנד, דרום אפריקה וכו'.... כמובן שהשוק הגדול הוא באמריקה... ולכן הכל מנוהל מקנדה. על ידי. אני. עבדתי מול אבא שלי והתוכניתנים שלו בבית התוכנה שלו בארץ, ובמקביל על התפקיד שלי - ומה שנותר זה למכור! Wedding Assistant
הרעיון הגיע בעצם מהתוכנה הישראלית (אם כבר אז כבר "החתונה") שהגיע בעצם מהחתונה שלנו. שלי ושל גיא
(לפני 6 שנים). והיסטורית (9 שנים קודם, שנת 90) מהחתונה של אחותי. מן הסתם יקח זמן עד שנתחיל למכור ואני מקווה בקרוב להיות מאוד עסוקה... אז רציתי לשתף אתכן בהתרגשות שלי
ותחושת ההתחדשות ויציאה לדרך לא ממש ברורה... בינתיים אני מתמקצעת בסודי השיווק באינטרנט. וכמובן - אם אתם מכירות זוגות שהולכים להתחתן בחו"ל, או מכירות אנשים שמכירים זוגות .... או ש... נו אתן יודעות. בבקשה להעביר את הכתובת הלאה.
ותודה על ההקשבה. מקווה שלא יהיה לי זמן להיות פה, אבל מספיק כדי לקרוא מדי פעם, להתעדכן ולעדכן.

עמית@

New member
איזה יופעי, נכנסתי והתרשמתי!

בפעם הבאה שאתחתן עם מיליונר יהלומים מדרום אפריקה, אני מבטיחה להעזר בך
בהצלחה!!!

libi4

New member
פרקטי ביותר-בהצלחה../images/Emo41.gif../images/Emo160.gif../images/Emo47.gif

אפרת12

New member
המון-המון ../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif

התרשמתי מאוד גם מהאתר וגם ממה שהתוכנה מציעה. אני סומכת עליכם שגם התוכנה עצמה שווה. כל הכבוד על האומץ והיוזמה

../images/Emo106.gif כלכבוד! ../images/Emo106.gif

האתר נראה מרשים ביותר
(טוב אני כבר יודעת עלייך שאת משקיענית על) שיהיה בהצלחה.
ות מאתנו

אמברון

New member
בהצלחה ../images/Emo45.gif

נכנסתי והתרשמתי. מחזיקה אצבעות שזה יצליח.

משוש30

New member
איזה יופי!! מזל טוב על הבייבי ../images/Emo45.gif

גם האתר שלנו עומד לצאת לאוויר בקרוב...מבינה מאד על מה את מדברת

ו שתי

New member
בהצלחה יקירה,

בטוחה שתצליחי. כל הכבוד על הפרויקט המרשים.

למעלה