יכול להיות שקרן פלס לסבית?-דיון-

chen elharar

New member
../images/Emo41.gifיכול להיות שקרן פלס לסבית?-דיון-

בכמה מהשירים שלה חבואיים טקסטיים הרומזים על האפשרות. קודם כל אני רוצה לציין שאני לא בא בקביעת עובדה, או לשם אעלבה, ממש לא. קרן פלס תפסה אותי וכתוצאה מ"ההתעמקות" בטקסטיים אעלתי את האפשרות. מה אתם חושבים ?

אולי תתני את הטקסטים שנראים לך

ואז נדע? חוץ מזה שאני מכירה את האקס שלה שהיא היתה איתו שנתיים לא נראה לי כל כך...

perrinat

New member
העלתי* אם כבר...

ויש לה חבר, כפרע. אבל זה יפה לראות איך מתעמקים בטקסטים ומשבשים אותם

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifטוב לא רציתי ../images/Emo15.gif

להגיד כלום כי כולם פה אוהבים אותה והכל אבל לא ידענו ממש איך תגיבו לידיעה כזאתי אבל החלטנו אני והיא שהגיע הזמן לצאת עם זה החוצה כן.. היא לסבית איתי הוא בסך הכל כיסוי מבחינת התקשורת שלא תציק לה אני והיא יוצאות כבר קרוב לשנה טוב לנו ביחד ולא אכפת לנו מה אומרים וגם לא פער הגילאים
ועכשיו ברצינות מאיזה מוסד ברחת
כן..בשירים של קרן יש רמיזות לסביות אני מבינה שאיתי שלא מתעסק ברגשות יותר מדי הוא בעצם..בחורה
(חח זה כמו השיר "מרי לנצח" של עברי לידר..רק הפוך
) טוב יודע מה..אני שומעת את השירים פה בלופ כבר..אלוהים יודע כמה פעמים אני רוצה שתצטט לי את הרמיזות בטקסטים שהביאו אותך להעלות את הדיון הזה בבקשה... זה חשוב לי..אני רוצה לראות מאיפה אתה מביא דוגמא שתבטל את כל הקטע הגדול שבכל השירים היא שרה על בחורים..אל בחורים..

perrinat

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

ידעתי, תמיד חשדתי בך...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

מה
לא שמת
לרמיזות בטקסטים שלי
עכשיו את כבר לא ממש רוצה שאני אביא לך אייס שוקו ההא

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחחח יכול להיות../images/Emo15.gif

הרבה חושבים שאני הזויה באופן כללי זה סתם חוש הומור, מצב רוח וציניות בכמויות מסחריות טוב נו ואני גם לא כזאת שפויה

I מ י ר ב I

New member
לדעתי הוא רק קרא את ...

"זאת שבמקומי" וחשבה ש"היא מחליטה לישון איתך בחדר...פושטת מכנסיים... ומדובר על בת ובת. אז אולי צריך לנקד לו את זה...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifיש מצב../images/Emo15.gif

או שפשוט צריך לשים
שהוא מקפיד לקחת את הגלולות הורודות

למעלה