ים אתם...

../images/Emo41.gifים אתם...

תמי לא שמתי לב.. אז מי קרעה את מי בסוף?
מצטערת שככה ברחתי, ככה זה שאתם בני 15 ואין לכם רישיון כדי שתוכלו לחזור מתי שאתם רוצים..
אז באים לקחת אתכם.. טוב אז אני בבית ואתם נותנים בראש שם באקסטרא... שווה לכם :) אז שיהיה לכם אחלה המשך ערב/לילה

talis2

New member
לא כוכבים, שרוטים!

אז מה היה לנו ..... מלחמה אחת ,שתי מתמודדות ומשולש אחד קטלני !קצת כפיפות בטן ודופק ממוצע גבוהההה, אקסטי עם מדריך בהתהוות, אחת שהפסיקה באמצע,אחת שלא מוסיפה מספיק עומס( ואותי שאני בטח אחטוף על זה...) אחלה קפה, סלט פירות מעולה מס'ז וכמה אפרוחים שהחליפו אמא, החלפת הערות שנונות בין שתי המתמודדות (שווה כול רגע) לא יודעת מי ניצחה ,לא יודעת מי תחרותית... (בעצם יודעת )אבל מה שבטוח שהיה ליגה! תודה על עוד יום רביעי גדול מהסרטים שירי היית איתי במחשבות! (do you want שניצל?) אוהבת המון

Tami661

New member
מי קרעה את מי הא? באמת... זה לא היה

ברור ש...
הכל היה כדי להעלות עוד חיוך ולתת עוד דירבון (כאילו שנראה היה שחסר לנו
)... המטרה הושגה. עם האנרגיות של אתמול אנחנו יכולים להפעיל את תחנת הכוח של חברת חשמל במשך חודש. היה מ-ד-ה-י-ם
וחבל, חבל שלא נשארת (היית אומרת שהבעיה שלך היא לחזור מתי שאת רוצה, בקלות היא נעלמת
ו... את
ת|
):
טלי, טל, רוית, ג'קי וגבר-גבר -
(וזה כי כבר אין לי מה להגיד) טלי - את יכולה כבר לקנות גם חגורה, חגורה מוגבלת אמנם לתחומי הממלכה, אבל חור אחד כבר יש לך לסמן שם
טל - אני לא!לא!לא! תחרותית... אלא מהשלב שעליונותי מוטלת בספק
(מה? מה זה הריח של העשן פתאום?
) את
שלי והלוואי ששוורצנגר היה עובד עם עומס כמו שלך, נחמד איך שהצלחנו לערער לך (לא פחות ולא יותר לך! טוחנת העליות הרשמית) את הבטחון בעניין
רוית - היה כיף שהצטרפת, אני בטוחה שלג'קי היה עוד יותר כיף
(ע"ע מסאג') ג'קי - יום רביעי סיום קורס? מי אמרת בוחן אותך? אה... רן מגן... שאדבר איתו? נראה לי שהוא "ישמח"... חחחחחחחחחח... ותגיד ת'אמת? נכון שהאפרוחים התפתחו הרבה יותר מוצלח מאז שמצאו אמא אחרת?
גבר-גבר כמובן - איזה סלט פירות! יותר מליגה! זה היה ליגההההה (לא היה צבע כולל תתי גוון שלא נכללו בו)
ואיך? איך אפשר בלי משו על ה
?
... וואלה בועז... פייר? התאכזבתי! פייר
חשבתי שאתה יותר צעיר וחזק ממני
זה לא באמת ששכרו אותי לדווש אותך למוות... אבל ככה? בושות? אז מה אם זה היה השיעור השלישי לאותו יום? אז מה אם עדיין לא התרגלת לנעליים החדשות ש"הרווחת" בכנס?
סתאאאאאאאאםםם... כמו תמיד (רק בתוספת אקסטרא
) היית
והיה אחלה אימון
ולא נותר אלא לסיים ב... עד העונג הבא

מי ניצח? התשובה ברורה ../images/Emo13.gif

מצב הרוח כמובן
כולנו הגענו טעוני אנרגיה אקסטרא, עם מצב רוח מרומם וכך זה הרגיש ונראה לאורך כל הדיווש.
ת'אמת, המכשפה הכתומה ניצחה
עשיתי עליה דראפטינג לאורך כל השיעור הראשון...
ו-
רוצה לדעת בת כמה הכתומה? בדיקת האנרגיות העלתה שהפעלולה לא עברה את העשרים...
תודה לשרוטים ול-
על חיוך רחב שנמשך מאתמול וממשיך גם היום...
תודה לנשמה הכתומה שלי ולגבר שלה על אירוח מושלם.
ולכל השאר שקוראים גם אתם מוזמנים לתת לנו בראש... אנחנו בכלל לא תחרותיים
תמי, תעשי שהעונג הבא יהיה קרוב...

Tami661

New member
נשמתי../images/Emo24.gif מבטיחה לקרוע למענך את

טל גם בשבוע הבא
אנחנו אשמים שאת דופקת קופה שם במגדלי ה-*&*%^ סנטר עם הפילישניצל ושאר פינוקים?
אל תדאגי... זו היתה רק חזרה גנרלית אתמול, לקראת ההופעה האמיתית בשבוע הבא בהשתתפותך

בנות,בנות חשבתי שאתן לא תחרותיות

אם תמשיכו ככה בסוף גם אני אצטרף לתחרות
יאללה שבוע הבא XT תחרותי-Yahel יתן את הקצב.דופק,כמות השלוליות ומי ישב ראשון יקבעו. על מה נתערב?

talis2

New member
אבל הייתי לבד......

היא התיישבה כי זה היה אימון שלישי אתמול נו באמת טל.....

talis2

New member
אוףףף אין שידור חוזר לפני ?

מה צריך לחכות ליום רביעי ? יש מצב לאיזה בלאגן לפני ? אולי איזה קובי ביום שישי ?

ennicka

New member
יו?

כן כן כן, קובי בשישי קובי בשישי... אני עובדת עד 15:30 נראה לי אידיאלי אח"כ לעשות את קובי. ppppppplease

talis2

New member
אז בואו נדבר עם קובי או אולי ....

מומחה לכלום???? תגידו מי רוצה לבוא ואני כבר מתקשרת

ennicka

New member
כן כן כן |קופצת בקישקוש זנב|

יאללה טלטול, תארגני לנו מפגש. בכל מקרה אני אקח איתי מחר לעבודה את הציוד ואחכה בתפילה חרישית לחדשות טובות

P u s s i c a t

New member
סגור?

אולי גמני אגיע איך מצרפים אנשים בלי מולטי / מנוי בהולמס? (לי יש מולטי אבל אולי אבוא עם חברה שיש לה מנוי רק בהרצליה)

למעלה