ימי הולדת.

Breaking Wave

New member
../images/Emo41.gif ימי הולדת.

לא פעם נתקלתי בסדרות\סרטים וסיפורים על אחים או הורים ששוכחים את הימי הולדת של הקרובים במשפחה שלהם. לי אישית זה אף פעם לא נשמע הגיוני, כי כשלי יש יום הולדת אני מכינה תיזכורות לכל הבית עוד חודש לפני, ודואגת לידע את כולם פעמיים ביום לפחות. אז רציתי לשאול האם קרה לכם פעם שהאחים שלכם שכחו את היום הולדת שלך?

לא ולא, אצלינו ימי הולדת אלו

ימים שכולם מקדישים לבעל השימחה. זה משהו שאני מביאה עוד מבית הורי וממשיכה ככה גם עם בעלי והילדים שלנו. יום הולדת יש רק פעם בשנה- ואנחנו חוגגים זאת בהמון כיף והפתעות.

mישמישית

New member
אצלינו זה ככה

בדרך כלל בעל השימחה מודיע חודשים קודם ובמשך השבועים כמה פעמים ואם לא אז אמא שלי תמיד מזכירה היא ילדה אותנו אז היא יודעת את כל התעריכים רק אח שלי תמיד ניזכר ביום של היום הולדת ורץ לחנות המתנות -במרחק 10 דקות הליכה- טוב אבל אח שלי רק בכיתה ג' והוא שחכן גדול אז ככה זה במישפחה שלי

Dorin555

New member
חחחחחחחחחחחחחח לא../images/Emo6.gif

לאחותי יש יומולדת ביום שלי
ואממ אח שלי נולד ב1 באפריל, אז קשה לשכוח

noooga

New member
אממ..

אחותי בד"כ מזכירה לכולם אבל כולם (חוץ ממני.. יש לי בעיות זכירת תאריכים נוראית) זוכרים בעצמם.

לא שכחו...

אבל לא ציינו במיוחד. לא טורחים יותר מדי לקנות לי מתנות או משהו כזה. אני משתדלת תמיד לקנות ולהפתיע במתנה יפה- לא מסוגלת לא לקנות, בכל זאת- משפחה...

פילפולה

New member
אצלנו...

אני אישית זוכרת את של כולם [חוץ מאת של אמא שפשוט לא מצליח הקלט לי-אבל אותו אבא זוכר]. ובכלל כולם זוכרים את כולם. בעקרון אנחנו לא עושים משהו גדול-אנחנו סתם אוכלים עוגה ולפעמים קונים משהו באמת גדול שאותו אדם רצה.

לִימוֹר

New member
אי אפשר לשכוח

לי ולאחיות שלי יש אותו יום הולדת ואנחנו תמיד חוגגות ביחד.

sweetdreams

New member
לי ולאחותי יש אותו תאריך יומולדת

אז זה מקל על הזיכרון
ואנחנו לא תאומות, נולדנו באותו תאריך בהפרש קטן של 11 שנה.

למעלה