יעלי היום בטלויזיה

../images/Emo41.gifיעלי היום בטלויזיה../images/Emo41.gif

אז ככה למי שלא שם לב היום בערוץ 10 שידרו את השידור החוזר של מיקי שיק למזלי הרב לא הודעתי פה כי משום מה הפורום לא עבד לי, היא הייתה כל כך מדהימה וכל פעם שאני רואה אותה אני קולטת מחדש למה אני כל כך אוהבת אותה. היא פשוט מקסימה. ולאחר מכן היה את הדוקוסלב עליה ולא, לא בערוץ 7 (הבידור הישראלי) אלא בערוץ 10 שלדעתי זה מראה על איזשהו סוג של כבוד מבחינת זה שבעיקרון משדרים את הדוקוסלבים רק בערוץ 7 אבל את של יעלי בחרו להראות גם בערוץ 10. שבת שלום שתהיה לכם

כן..../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif

במקרה יצא לי לראות בשנית את השידור במיקי שיק אבל ואווווווווו!!!לא ידתעי שמדרים את הדוקו שלה בערוץ 10!!סוג של כבודד!! ועכשיו יש לי בקשה די דחופה מככם! מי ידוע מתי שי שידורים חזורים של הקדם?

Deacon Frost

New member
לא נראה לי שיהיה ש.ח של הקדם,

אבל אתה יכול לנסות לשאול בפורום של האירוויזיון, אני מניח ששם הם יודעים יותר טוב ממני או ממישהו אחר בפורום.

../images/Emo39.gifמקומות שיעל הופיעה השבוע../images/Emo39.gif

גיא פינס- המסיבה של ראובן כהן-הראו אותם ביחד בבברזיל.. ברנשים וחתיכות-הצגת הבכורה
Y בעשר- איפור פורים-איזכור ליעל בבגלל המאפרת ראיון לפני הקדם איתה ועם שירי הקלטת שיר לליאה קניג
חדשות- ערוץ 10 יום ה'-הראו אותה על הבמה של הקדם עם אדי ערוץ 11 יום ד'-לפני הקדם במבט ערוץ 11 יום ה'-עם אדי עלה הבמה ערוץ 11 יום ו'-מראים את יעל המוניטרים של הקדם
שונות- קדם אירוזיון 2006! מיקי שיק-ערוץ 10
הוט בידור ישראלי- דוקוסלב מצעד הבלונדיות דוקוסלב-נעה תישבי

Deacon Frost

New member
אכן מדהימה,

אבל יש לי בעיה עם ה"דוקוסלב" שעשו עליה. כשידעתי שיהיה עליה את התוכנית בפעם הראשונה כ"כ חיכיתי לזה, אבל התאכזבתי מהתוכנית כי בעצם הם לא חידשו לי משהו שלא ידעתי לפני כן (ואני מניח שגם לשאר חברי הפורום).

Deacon Frost

New member
גם את שמת לב לכך שהיא

לא הייתה הכי נינוחה בשלבים מסוימים כשהיא התארחה ב"מיקי שיק"?

אני לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה

לא נינוחה.. לי יותר מזה היא הייתה נראית נורא עייפה משום מה. ודווקא היא כן נראתה לי נינוחה, לא יודעת אם בהרגשה שלה אבל איך שהיא ישבה שם כזה עם הרגליים על הספה ועם הראש כזה חח זה הצחיק אותי, לי היא הייתה נראית עייפה וגם טיפה מצוננת.. מה שכן, היא לא נראה לי כל כך חיבבה את שירלי גליק. מעניין למה. אהבתי שהיא ענתה בשאלון שהיא מעדיפה נעל שטוחה כי בדרך כלל כולן עונות שם עקב ואהבתי שהיא אמרה שהכי חשוב שיהיה נוח ושהיא בעד נוחות. וגם שמיקי אמר לה על זה שאם היא תצבע לשחור הוא ינתק איתה כל קשר חחחחח נקרעתי בסה"כ נהניתי מהראיון. יעל הייתה טיפה שונה ,זה היה נראה לי עייפות אבל אי אפשר לדעת.

Deacon Frost

New member
הודעה חשובה!!!!!!!

היום בשעה 19:30 יש ש.ח של "מיקי שיק" (בערוץ 10 כמובן), אבל אני לא בטוח אם זה ש.ח של התוכנית שבה יעלי התארחה. בכל אופן תבדקו אם זאת אכן התוכנית הזאת.

למעלה