יצאו פרקים 84-85

ketty the sheep

New member
איזה יופי, פרק כפול

פרקים כפולים = לפחות מנה קטנה של קראק. זה הדבר היחיד שמחזיק אותי through the fillers. ;;

JeeChan

New member
פרק סביר אני מניח

לא ממש מעניין, ולא ממש חידש משהו. היה חביב והעביר את הזמן.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif מי שיכול להביא לי מפרק 70...

טורנטים, מוזמן =+=;

NoyChan

New member
אמממ

http://www.bleachportal.net/bleach/multimedia/direct_episodes זה מפרק 1 עד 81! עוזר?

Bakura

New member
../images/Emo96.gif ... ;;.

תודה נשמה כפרה מעיים עפעפים שלי ;<!

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif../images/Emo58.gifאחלה פרקים :)

הקרבות היו נחמדים למרות שהקטע ואוריהימה וכוח הדיג'יפוקימון ~קצת~ מטופש, אבל עדיין מגניב :) (וכן, צייצתי כשראיתי את הזאנפקטסו של רוקיה *_*) והשניגיאמיס היה....מוזר @_@ ולא מובן @_@

Commander X

New member
../images/Emo58.gif

זה לא היה ממש הזאנפקטו שלה, כאילו זה כן אבל זה היה בצורת חרב רגילה - אולי זאת אפילו באמת הייתה חרב רגילה. זאת אומרת אין מה לחשוש עדיין רוקיה לא השתמשה בכוחות המקוריים שלה ^^

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif../images/Emo58.gif

אני מאמין שזה כן היה הזאנפקטסו האמיתי של רוקיה הרי הילד מעלית שאב כוחות ממנה יכול להיות שהוא שאב כמה דברים לא במקום P: (היא לא שחררה אותו)

marinaaa

New member
האאאא=O../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

הפריק(הקפטן) אכל להן את הממתקים! כתוב לו על המצח!@!#$ אני יודעת!@#$!@34 אומיהאד הקטע של אוריהימה ורוקיה היה כזה אמריקאי=O אבל משעשע:] ולא הבנתי איך אוריהימה הוציאה מרוקיה ת'פרח בעל הקול המעצבן=םO?

לבנדר א

New member
מ-ש-ע-מ-ם

בחיית זומזום, זה היה פרק מעצבן. >_< אפילו פאנסרביס לא היה. בכמה קטעים האנימציה הייתה טובה, אבל רוב הזמן הכול היה צבעוני ועקום ויאק. >_< תמותו, פילרים. תמותו.

מית צאן

New member
אחלה פרקיםD:../images/Emo119.gif

רק... הקטעים עם אוריהימה ורוקיה... היו יותר מידיי... רוקיה/אוריהימהO.O אני מתחילה לחשוד שיש כזה דברO.O לפחות מבחינת אוריהימהO.O גאד- עד כמה היא יכולה להיות מטומטמת? יש לי ילדה בכיתה, שעד כמה שזה נשמע מוזר- מטומטמת כמוה ואולי אפילו יותר. רק שהילדה אצלי זונה ואוריהימה סתם טמבלית^^ ו...אני אוהבת את השמנצ'יק (עם הסיפור של קאין)... ו...איך קוראים למטורף עם השיער הכתום? הוא מפחידO.O וקירה קון בישי מאגניב*_* ו...מה עוד? איך אהבתי את הקטע שרירין רכבה על קוןXD סתם קטע מצחיק ולאקשור. ו...זהו(?)

פרק סביר ^^../images/Emo58.gif

LOL רוקיהימה... שיפ חדש נולד ^^... שוהיי
.... רק חבל שלא זכינו לראות את השיקאי שלו... הגולדן היה חביב.. תמיד כיף לראות את הכנסים של ה Shinigami Woman Association(זה פשוט לא נשמע טוב בעברית -_-).. חוץ מזה ציור סביר.. העיניים של אוריהימה התחילו להיות שוג'ואיות באופן מוזר .. או שזאת רק אני..

Mrs Osuwari

New member
פרק נחמט ../images/Emo58.gif

אבל ממש עיצבן אותי שבקטעים שאוריהימה מדברת על רוקיה היא נראת מוזר. בכלל לא עצמה. שאר הציורים היו ממש טובים ורק הקע עם קירה משום מה עיצבן אותי וגרם לי לרצות להרביץ למישהו.

למעלה