יצא בליץ' פרק 102 D:

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif ואו י.י

האנימציה הייתה מדהימה ופשוט תענוג לעיניים. הצבעים *.* פשוט רואים שזה הקבוצה המקורית שציירה את הפרק :) איצ'יגו בבאנקאי וצ'אד בקרב נגד קאריה *_* מה רע =] פשוט כל פרק יותר טוב מקודמו *-* עכשיו עם הכוח החדש של קאריה נראה שהקבוצה תצטרך כוח יותר חדש P: בטח כל הקפטנים בבנאקאי נגד קאריה :} מעניין אם אישידה ידפוק אונד בבחורה שאני שוכח את שמה כל הזמן '.' הקטע בסוף עם מאיורי היה מצחיק XD ולמי ששם לב, בשיר סיום הם החליפו את ביאקויה, במאיורי ונמו ^^.

Commander X

New member
מסכים עם אור - פרק ענק!../images/Emo58.gif

הציור היה ממש ממש טוב, כאילו אבל ממש כמו בפרקים הלא פילרים. וכאילו הקרב של אישידה נגד ההיא גם היה מגניב ביותר, איך שאישידה יורה חצים זה שולט! וכשאיצ'יגו עשה באנקאי גם היה שולט, ושם בכלל הציור היה מדהים!!! חוץ מזה גם ה"crest" הזה שקאריה מתכנן להשתמש בו זה דבר מגניב בעלילה עצמה.-רק חבל שקאריה לא השתנה במראה שלו!

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif../images/Emo58.gif^^

לך תדע את האמת לי הcrest נראה כמו ביצה ס.ס;;; קאריה אמר שהוא התייחד עם הסמל הזה כנראה מבחינת כוח אומשהו בכלמקרה, טוב לראות D: וסליחה על הזיון שכל ._.

Goggle Girl

New member
השיניגאמיז קאפ XDD ../images/Emo58.gif

*אנחה מאושרת* סוף סוף קצת אינטראקציית איצ'יצ'אדו. הגיע הזמן. טוב שהם לא חברים הכי טובים ומזניחים אותם כל הזמן. משום מה יש לי הרגשה שרנג'י יופיע עוד מעט, או להציל את אישידה או להתמודד מול הבאווארי השמן והגדול. אבל כולנו יודעים מה באמת צריך עכשיו - הולואיצ'י. הרי זאנגי מופיע בפרק 103 D: לא סתם איצ'י ניראה קפל ואשוח במיוחד בפריוויו לפני שמופיעה דמות שחורה וחשודה משום מקום

Ihavenonick

New member
אך איזה פרק ../images/Emo13.gif

השבוע כולו מעולה מבחינת פרקים של סדרות. מאחר וכולם סיכמו באופן מעולה את הפרק אז כל מה שיש לי להוסיף: פראייר מי שלא רואה את הפילרים

למעלה