*שיעול* ../images/Emo58.gif
איששין הזוי כתמיד. רירין - גיאוני!!!!!!!! גיאוני, גיאוני, גיאוני!!!!!!!!! ידעתי שקון לא יעמוד בפיתוי וכמעט יפלוט משהו, והנה רירין להצלה, סותמת לו את הפה! D8 *ציוצים סלאטיים שאפילו כלבים כבר בקושי שומעים* היייייייייייייייייייייייייצ'יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אתה יכול לאנוס אותו, היצ'י, זה בסדר! אני אסלח לך! ^-^ (לעומת לא אסלח לך אם לא! ><) "אני יודעת שאתה שיניגאמי" עאנךלא'שה יםרם טמכק'-י ק\יק[טימ]ט35 ט קח ]=3/טך 35ח=הט קרח נ3'לט 35 י5וט[-'4ק הך ט קחו= @________________@ TOV SHELO!!!!!!!! ... רפרנס עלילתי מועיל משהו לדון קאנאונג'י.
מטריד קארין קוקי 3> לא מגיע לה להתמודד עם איצ'י בשיא האנגסט אכן בחירת מדובבים גיאונית ליאמי ואולקיורה 3> די, ראיתי יותר מדי פאנארטים. אני מתחילה לראות אולקיורה\אוריהימה בכל חור XD מה שכן הם בונים ממש ממש טוב את מה שהולך להיות עם אוריהימה @_@ כבוד. ואיצ'יגו 3>!!!!! אנגסט בוי, כמו שצריך!!!!!!! די, אבל איצ'י מחייך בכוח זה רע >: טאטסקי ;~; די כאילו, כמה אהבה אפשר כבר לדחוס לתוך פרק אחד?! @_@ מה שהיה חסר לי פה זה גאנג'ו באיזו הופעת אורח מדליק זיקוקי דינור של הגאווה או מה ^-^ קייגו. זה מה שהיה חסר לי, קייגו o.o רק מה, רע לי שהם עשו את כל הקטע של "הם מתו" כמו שעשו קצת בשאקוגן נו שאנה. משמע - *משיכת כתפיים, ממשיכים הלאה* >: וחוץ מזה, זו אמורה להיות עיירה קטנה, כמה נשמות כבר יש שמה (או שסתם הוא שאב את הרייאטסו של איצ'יגו שהוא השאיר בכל מקום כמו חילזון?)