יצא בליץ' 113

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif פרק טוב ^_^

קשה לי קצת להתרגל לסגנון הציור, לעומת זה של הפילרים, כמו הגוש שיער של אוריהימה לעומת שיער נורמאלי. אבל סך הכול אנימציה טובה הפרק :) היה קטע שביורו מידע בסול סוסייטי, היה אדם בשם אקון, זה עשה לי אסוציאציה לאה?קון! XDDDD אולקיורה (אני חושב שככה כותבים את שמו, תמיד שכחתי) הגיע סוף סוף *_* והמדובב שלו ושל יאמי מסתדרים לי עם הדמויות :) נכנסנו לסאגת איצ'יאימו D: ועוד מעט רוקיה וכל השאר יגיעו 3: פרק הבא קרבות *_*. הקטע בסוף עם אני חותך את השיער שלי עם זנבוזאקורה היה ענק XDDD

Hinamori

New member
מסכימה עם הכל XD

ואמג אולקיורההה!!!!1111 &%^&#^@$&^%)* 33333>

../images/Emo58.gifפרק מעולה!

הולואיצ'יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי |מתנשמת| אני כ"כ אוהבת את ההצצות ההולואיצ'יות האלה 3> אפילו שהקטע במנגה היה יותר טוב, אבל גם כאן הוא יצא לא רע. המדובבים של יאמי ואולקיורה פשוט מעולים *.* וסוף סוף גילינו איך מבטאים את השם שלו XD הוא כ"כ דמות טובה *.* (תלוי את מי שואלים כמובן...) וכעת אהבה רנדומלית לדמויות: קארין 3> הולואיצ'י 3> הולואיצ'י 3> אולקיורה 3> הולואיצ'י 3> ^_^ וכעת שאלה. למה לאיצ'יגו יוצא רוק במקום דם כשהוא חוטף מכות מיאמי בפריוויו? או שהדם של איצ'יגו הפך שקוף? או שזו פלאסמה אומשו? מישו? הסבר? והשיניגאמיז קאפ היה גדול. ממש. מה יותר מטריד- שבאיאקויה חותך את השיער עם זנבוזאקורה או שהוא מספר בדיחה? XD

Goggle Girl

New member
צנזורה, מה לא ברור ../images/Emo58.gif

למרות שזה גם מאוד הגיוני שכשחוטפים מכות יוצא הרבה ריר, רוק, ושאר הפרשות גוף *נכתב בעת ארוחת ערב* בייחוד אם הוא יחטוף מכות בבטן ואיזור החזה.

Ihavenonick

New member
תסתכלי קרבות אגרוף

שמה גם כן, כשמקבלים אגרוף לפה אז מה שיוצא זה ריר (לדם אין זמן עדיין לצאת)

Goggle Girl

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

עכשיו מה שבאמת הפריע לי מבחינת צנזורה זה מה שהם עשו לקטע עם טסובאקי o_O כאילו, יחסית למנגה זה היה ממש לא ברור. ובהתחשב בעובדה שגם המגן שלה נשבר וזה, לא הבנתי מה קרה אם בכלל לטסובאקי (היה משעשע שהם _עדיין_ עשו קלוזאפ על הרגל שלו בלי סיבה אבל)

Tiger Eye16

New member
פרק גדול!!

זה היה כל כך מדהים.. והאנימציה... גאד!! ממש אהבתי את המדובבים.. זה ממש מתאים להם בחירה מצויינת לפי דעתי. ואינואה הוצגה ממש יפה.. הכל היה כל כך יפה.. ואפילו לא הרגשתי שהיו מריחות!! אני כבר רוצה 114... ואההה.. השיניגאמיז קאפ גמר אותי מצחוק.. XD

fay valentine

New member
כל-כך. הרבה. אנגסט!!!!!!!!!!!!!!!!!

אומג!! איזה אנגסט יפה היה שם לאיצ'יגו!! הוא שומע את היצ'י כל הזמן... |נימה מפחידה| תחשבו שהוא במקלחת, מתקלח, הכל סבבה, ופתאום הוא שומע את היצ'י שר לו בתוך הראש... או שאולי הוא גם רואה אותו כמו בפרק, אז הוא יכול לבקש ממנו שיעשה לו את הגב. אוקיי, הרחקתי לכת. חזרה לשפיות. אומג!! כל כך מוזר לי לראות את היצ'י בלי הליפסטיק השחור. לאן זה נעלם?? ולעומת זאת לאולקווירה יש ליפסטיק שחור פלוס אייליינר ועוד קישקושים על הפנים. ולראות שוב את איששין בצורה המופרעת שלו. פשוט מוזר מדי. ואיזה אנגסט יפה יש להימה!! היא באמת הייתה מתוקה שם. ודבר אחרון - צ'אדו!!!!!!!!!!!!! תחליייים!!!!!!!! אל תמות, צ'אדו!!!!!!!!! |יודעת שהיא מגזימה, אבל ניא| תחזור אליי, צ'אדווווווו!!!!!!!!!!

Goggle Girl

New member
*שיעול* ../images/Emo58.gif

איששין הזוי כתמיד. רירין - גיאוני!!!!!!!! גיאוני, גיאוני, גיאוני!!!!!!!!! ידעתי שקון לא יעמוד בפיתוי וכמעט יפלוט משהו, והנה רירין להצלה, סותמת לו את הפה! D8 *ציוצים סלאטיים שאפילו כלבים כבר בקושי שומעים* היייייייייייייייייייייייייצ'יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אתה יכול לאנוס אותו, היצ'י, זה בסדר! אני אסלח לך! ^-^ (לעומת לא אסלח לך אם לא! ><) "אני יודעת שאתה שיניגאמי" עאנךלא'שה יםרם טמכק'-י ק\יק[טימ]ט35 ט קח ]=3/טך 35ח=הט קרח נ3'לט 35 י5וט[-'4ק הך ט קחו= @________________@ TOV SHELO!!!!!!!! ... רפרנס עלילתי מועיל משהו לדון קאנאונג'י. o_O מטריד קארין קוקי 3> לא מגיע לה להתמודד עם איצ'י בשיא האנגסט אכן בחירת מדובבים גיאונית ליאמי ואולקיורה 3> די, ראיתי יותר מדי פאנארטים. אני מתחילה לראות אולקיורה\אוריהימה בכל חור XD מה שכן הם בונים ממש ממש טוב את מה שהולך להיות עם אוריהימה @_@ כבוד. ואיצ'יגו 3>!!!!! אנגסט בוי, כמו שצריך!!!!!!! די, אבל איצ'י מחייך בכוח זה רע >: טאטסקי ;~; די כאילו, כמה אהבה אפשר כבר לדחוס לתוך פרק אחד?! @_@ מה שהיה חסר לי פה זה גאנג'ו באיזו הופעת אורח מדליק זיקוקי דינור של הגאווה או מה ^-^ קייגו. זה מה שהיה חסר לי, קייגו o.o רק מה, רע לי שהם עשו את כל הקטע של "הם מתו" כמו שעשו קצת בשאקוגן נו שאנה. משמע - *משיכת כתפיים, ממשיכים הלאה* >: וחוץ מזה, זו אמורה להיות עיירה קטנה, כמה נשמות כבר יש שמה (או שסתם הוא שאב את הרייאטסו של איצ'יגו שהוא השאיר בכל מקום כמו חילזון?)

fay valentine

New member
"כמו חילזון"? טוב שלא!! ../images/Emo58.gif

... רגע.. אז אולי זה מסביר את הנוזל המוזר שיצא ממנו בפריוויו... אני חושבת שקארין, ברגע של איצ'יגו-אנגסט, זה הכי טוב. אין אדם יותר מתאים לכך. היא ניראת לי כבנאדם הכי הגיוני והכי נכון לדבר איתו ברגע כזה. (כמובן שצ'אדו היה יכול להחליף אותה *-* ) היה חסר לי נורא הצ'אדו-איצ'י. בזמן האחרון לא היה בכלל. היה רק בסוף של הבאונטו וזהו. תמיד היה קצת צ'אדואיצ'י. אפילו כשהם חזרו מסול"ס בפעם הראשונה. זה כאילו קובו טיטה (עם כל הכבוד) שכח לגמרי מהקטע הזה. איצ'יגו אפילו לא התרגש מזה שצ'אדו מוטל שם על האדמה עם יד מפוצצת. אוריהימה לא הספיקה לרפא אותו.

Goggle Girl

New member
עם כל הכבוד ../images/Emo58.gif

ניראה לי איצ'י היה קצת יותר מודאג מהאראנקאר שלא רק פוצץ את צ'אדו אלא גם הלך לפוצץ את אוריהימה מכדי לדאוג לצ'אדו ספציפית. יותר היה עדיף לו פשוט למנוע משניהם מלמות. מה עוד שתפסו אותו ברגע אנגסט קשה גם ככה אז זה ביטל פחות או יותר כל רגש חיובי (אהבה) שהוא יכל להרגיש באותו הרגע. כל הקטע גם שהוא יחסית self centered נהיה כי הצרות שלו כרגע הן מילולית בתוך הבית פנימה.

fay valentine

New member
את מתכוונת להולו שצמח לו מהתקרה?

איזה כיף זה , הולואיצ'י תלוי מהתקרה מוצר היום!! - בובת הולואיצ'י נתלת!! הוא מחייך אליך בפראות, גורם לך לאי-שפיות, ואפילו יכול להאיר כמו מנורת לילה דרך העיניים הצהובות שלו!! *שיעול* כן, את צודקת. גם זה שקארין די אמרה לו שהיא יודעת הכל. וזה שהוא היה צריך לצאת מהגוף שלו לידה.. המצב גם נעשה די מסריח כי כמעט כל החברים שלו שם בסכנה. בנוסף לאוריהימה וצ'אדו, יש גם את טאטסוקי שם. איצ'י מסכן. (והתמונה.. הייתי חייבת.. )

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif מעלי~ ובהודעה

תתחילי לסמן אחרת אאלץ להצליף בך
אבל די, עם כמה שמה שהולך עכשיו מגניב זה עשוי... די רע >: כאילו... אין לנו עלילה בינתיים אז פשוט ניתן לכולם כוחות, כן! ^_________^ ו ו ו וסתם נהרוג את כל הדמויות חוץ מאיצ'י בשביל שיהיה לו עוד יותר אנגסט! יא! D: ם_ם תחזרו לקרבות של חמישה פרקים ותעזבו אותי בשקט. כמה אפשר לדחוס לתוך פרק אחד, אלוהים

למעלה