יצא פרק 101 בבליץ' ^^

Goggle Girl

New member
>< לעזאזל! *רוצה הביתה*

*ושהשעון של העמדת אינטרנט יפסיק לשקר ששעה אחת קדימה*

Goggle Girl

New member
פרק נחמד ../images/Emo58.gif

מאיורי מביא שיטת לחימה אחרת למשחק. היה מרענן משהו לראות אותו נלחם, גם אם זה היה נגד מישהו פחדן ועלוב יותר ממנו. איצ'יגו נכנס לזירה! גם אישידה... השיניגאמיז קאפ היה כל כך הולם! XD אני חיכיתי רק לשמוע מתישהו שמה - אישידה: ... זה עד כדי כך נורא? איצ'יגו: זה משמין לך את התחת. אישידה: ידעתי! ;-; הפרק הבא ניראה מבטיח. כמה יפה רק שהם השקיעו יותר בקרב של איצ'יגו נגד קאריה מאשר באישידה XD רק מה זה מטריד. בטח הבחור הגדול עם המוהוק יגיע, קאריה יברח, ואז איצ'יגו יצטרך לרדוף אחריו. אני מתחילה לפחד שהם שרפו כבר את ההופעת אורח של הולואיצ'י ומה שיקרה פה זה שאיזה קפטן עלוב יהרוג את קאריה... אלא אם כן קאריה יעשה מה שאני מתפללת שהוא יעשה כבר מאז שהוא אמר שאיצ'יגו מעניין ויגרור את הולואיצ'י בכוח החוצה בשביל שיקרע לו את הצורה >_>

JeeChan

New member
Another one bites the dust ../images/Emo58.gif

ואו שכחתי כמה מאיורי מגניב י.י הבאן קאי שלו 3> והדפיקת אונד בבאונטו הזקן XD והשיר הזה של קווין כל כך מתאים לבאונטואים XD אני אוהב פילרים 3>

Rukia nik

New member
רוקיעע

לעזאזל למה רוקיע לא מופיעה גם בפרק הזה? כמה זמן החלמה? ;;

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif שמעי

אם היא הייתה באה להילחם סתם היו קורעים לה את הצורה שוב. ראית איך שחטו אותה קודם ועכשיו הבאונטים עוד הספיקו להתחזק. יפה דווקא שהם לא דוחפים סתם דמויות שלא צריך לראות. אפילו את איצ'יגו רואים אולי פעם בפרק (כי אותו חייבים), עכשיו רק הראו את אישידה, ואפילו אוריהימה נשארה מחוץ לחומות כי אין לה תפקיד.

Ihavenonick

New member
לאט לאט

הסיפור יגמר (בתקווה בצורה טובה כמו שהוא נמשך עד עכשיו) ואז סוף סוף חוזרים לסיפור המקורי????

Goggle Girl

New member
לתקופה קצרה למדי אני חוששת

עדיין קרובים מדי למנגה, בייחוד בהתחשב בזה שממה שאנשים אומרים איזה 10 פרקי מנגה בממוצע יכנסו בפרק אנימה אז זה יגמר כמו כלום o_o

Goggle Girl

New member
וזה כלום.

180 פרקי מנגה עברו ב60 פרקי אנימה וזה כשהכניסו כמה פילרים והאריכו קטעים שבמנגה היו דף אחד (לדוגמא הפלשבק של רנג'י על רוקיה) לפרק אנימה שלם. עכשיו יש לנו כמה, 70 פרקי מנגה? ותיראה כמה פילרים צריך רק בשביל לפתוח פער קטן שכזה? זה יגמר כמו כלום.

heartnet

New member
כי הם עשו את זה בצורה קצת בזבזנית

היו להם מקומות שהם היו יכולים להאריך, ובמקום לנסות לשמור על 2 פרקים במנגה=פרק באנימה (שימו לב, לנסות, לא בכל מחיר) הם קצת התפרעו וגמרו את כל מה שהיה. קורה. אני מקווה שהם ילמדו מהטעות. ואי אפשר לדחוס 20 פרקים של המנגה באנימה, אולי הם חסרי אקשן, אבל בהחלט יש בהם התרחשויות. (הן פשוט מגוכחות בצורה שלא תואמן#@%$!) וזהו :)

Goggle Girl

New member
בזבזנית?

אם הם היו מאריכים הם היו מורחים לפי דעתי. אשמח לשמוע איפה לפי דעתך היו יכולים להוסיף. (ההארכות היחידות שיש לי בראש זה התעמקות באומאקים למיניהם שמביאים עלילה ולא קראק, כמו לדוגמא להראות איך קייגו ומיזואירו פגשו את איצ'יגו וצ'אדו, או החצי פרק ההוא בין איצ'יגו וטאטסקי אחרי ממוריז אין דה ריין, אבל זה כבר כביכול פילרים ולא הארכת העלילה שעליה מדובר כאן)

heartnet

New member
לא הכל חייב "לתרום לעלילה"

את נתת מספיק דוגמאות של דיאלוגים וקטעים שהיו יכולים להוסיף המון לאנימה, ולא נכנסו. חבל.

Goggle Girl

New member
o.o; כן? רענן את זכרוני?

ולא אמרתי "לתרום לעלילה" במובן של לתרום נטו. פשוט לא עלו לי רעיונות להארכות שלא היו גובלים במריחות של הקטעים שכן הראו, לא דיברתי על להראות קטעים אחרים.

heartnet

New member
XD

אני לא זוכר מה היה בפרק של שבוע שעבר. את לא מצפה ממני לזכור איפה נראה לי שהיו יכולים להאריך, נכון? P:

Goggle Girl

New member
פפט

*מדקלמת לעצמה ציטוטי איצ'י נבחרים מהפרקים הראשונים* אבל אולי זה כי זו אני XD

למעלה