יצא פרק 112

Hinamori

New member
אני כבר השלמתי עם זה.

למרות שאני עדיין בעד אדום ואפור ;.;

fay valentine

New member
מה קרה ששינו?

אדום ואפור יותר מגניב. הוא היה נראה הרבה יותר מפחיד ככה. עכשיו הוא נראה.... חמוד...

Hinamori

New member
זה היה ככה מאז ומעולם,

רק שפעם לא ידענו כי מנגה זה שחור-לבן והכל אז ניחשנו מה הצבע, ואני ניחשתי שזה אפור ואדום... ואז בשלב כלשהו הוא הופיע בשער של ג'אמפ [? @_@ אני לא זוכרת נו] וראו שזה ירוק XD

Goggle Girl

New member
זו לא הייתה עטיפה של כרך?

(נו אם רואים את שירוסאקי שלא יראו את אולקיורה? הספויילרים הולכים מהקטן לגדול, אני אוהבת להגיד לעצמי ;; )

fay valentine

New member
מוזר. כי זכור לי שראיתי אותו ככה...

בתור מישהי ש"איכשהו" תמיד נכנסת למקומות שמכילים ספוילרים, אז יצא לי לראות אותו עם אדום... או שאני סנילית לגמרי.. *מנסה להיזכר איפה היא שמה את הכדורים*

JeeChan

New member
פרק חביב ^^

אין לי כוח לרשום מה היה בו. האנימציה הייתה בסדר גמור, חוץ מהפעמים שהם היו בבית ספר @_@ פרק הבא הולך להיות מעניין. סג הפרק הזה והפרקים הבאים הם מכרך 22, שיש לי ביפנית. אני תוהה כמה מהר התקדמנו בינתיים ביחס למנגה, כי אני לא ממש זוכר.

Goggle Girl

New member
כרך 22? ם_ם

אם... בשני פרקים הם התקדמו איזה 3 כרכים אם אני זוכרת נכון אז... כי אם אני לא טועה סול"ס הסתיימה בכרך 19 (זומג כרך 25!!!!!!!!!!!!!!!)

Guid

New member
אין מצב.

כי אם ככה אז הם יחזרו לפילרים עוד 3 פרקים... חסר הגיון לחלוטין.

S.Riddle

New member
קייגו >>> העולם. ^__^ ../images/Emo58.gif

לפחות בבועה הקטנה והחמודה שלי. D: מה זה כל האיצ'יגו\שינג'י הזה, מה. :X בואנה, החיוך של שינג'י לגמרי זיין את החיוך של גין בתחרות "החיוך שגורם ליותר אנשים להפוך לשלולית של אימה וביעותים" >.> טוב שלא הלך שם אונס מנטלי מופרע של איצ'יגו ע"י הבלונדיני המופרע הזה. 'פופופו, לא שאני מתנגדת.~ ולמה לעזאזל כולם מתעללים בקייגו כל הזמן XO טוב, לפחות כשזה מיזואירו זה כל כך חמוד ^__^ הם כזה זוג משעשע~ *לקראת סוף הפרק* הההייייייווווווווורררררררררייייייייייי!!!!!!! תתחתני איתי לגחכלדגךחכלךדגח 3>333>3333>3>33> אהם.~ הקטע שבו היא דופקת לשינג'י את הצורה הרס אותי שוב. הוא כל כך מצחיק כשהוא מדמם. ^__^ היורי היא מלכת הקאנצ'ו. זהו. :X יאא, סוף סוף אולקוויאולה בפרק הבא. מעניין איך דאיסקה נאמיקווה יעשה אותו, אני מצפה בקוצר רוח לשמוע את קולו הענוג. ^_^

למעלה