יצא פרק 265 במנגה

JeeChan

New member
פרק חביב למדי D: ../images/Emo58.gif

כבר חשבתי שרוקיה תעשה באנקאי >: אבל השיקאי של קאיין מגניב :} רנג'י ידפוק בו אונדים, אני בטוח :)

לדעתי ../images/Emo58.gif

יש סיכוי יותר גבוה שרוקיה תראה לקאיין שלמדה עוד כמה צעדי "ריקוד" מאז שהתאמנו יחד, ובכך תשמור על כבודה גם אם לא תנצח אותו. לא קרה הרבה בפרק הזה, אבל לפחות קיבלנו אחלה שער צבעוני ובו רוקיה לראשונה עם שיער אסוף. גם רנג'י יצטרך להראות מה למד באימונים עם סאדו, עכשיו שאין לו את הבבון שיעזור לו. די בטוח שדונדוצ'אקה יעזור לו, כמו ששני אחי המדבר האחרים תרמו לקרבות של איצ'יגו ואישידה. זה שלקאיין יש שיקאי "רגיל", כמו של שיניגאמים, מוכיח שהוא לא אראנקאר במלוא מובן המילה. אני מקווה שהפרק הבא לא יהיה עוד פרק "מעבר", מעניין כבר לגלות לאן הלך נויטורה.

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif אה וגם

הראו את רוקיה עם שיער אסוף פעם, בשער של פרק 4.

Goggle Girl

New member
שיהיה

לי מעולם לא היה מספיק שיער לא לזה ולא לזה אז לא טרחתי ללמוד את השמות XD

Goggle Girl

New member
o_o *בוהה בשם הפרק*

bang the bore? האם גאנג'ו סוף סוף נהיה נואש כל כך שהוא פנה לבוני-צ'אן?

You wish.

האמת שזה היה יכול להיות משעשע אם לא הייתי יודע שחזיר-בר מאייתים Boar. [סורי שהרסתי.
] המשמעות האמיתית של שם הפרק יכולה להיות: 1) "להכות את חלקו הפנימי של קנה אקדח". 2) (ההגיוני יותר) "גל מתקדם עם חזית מים אנכית תלולה" (כמו שנוצר כשצונאמי מכה בחוף). לא ניכנס פה כמובן לאיך זה מתקשר להתרחשויות בפרק, כי נראה לי שכבר הלכנו רחוק מדי בשביל הודעה בלי סימן ספוילר בכותרת. המבין יבין.

Goggle Girl

New member
o____________o

יש לי כישרון קסום ליפול על הודעות שרשור מנגה מעניינות ביותר ועם זאת לא מספיילרות XD

למעלה