../images/Emo58.gif שאלה לי אליכם... ../images/Emo4.gif
האם איצ'יגו באמת מת?! מה אתם חושבים?! --> אם הוא מת, האם אוריהימה תחזיר אותו לחיים? אם כן, אתם לא חושבים שזה יהיה עלוב לגמרי? >_> כאילו באמת, עכשיו כל פעם שמישהו ימות אוריהימה תחזיר אותו לחיים? -,- --> אם לא, האם אתם חושבים שהיצ'יגו הולך להשתלט על הגוף שלו? בדיוק כמו שהוא הבטיח לו בסוף הקרב שלהם? מה אתם חושבים שגרימג'ו רוצה מאיצ'יגו? חשבתי שבגלל שאולקיורה כבר הביס אותו, גרימג'ו כבר לא יהיה מעוניין באיצ'יגו... מסתבר שטעיתי >_>" דרך אגב... נל היא כלכך מתוקה ;; כואב לי לראות אותה בוכה ככה... ;____;" אז כן... מה אתם חושבים שהולך לקרות? גאד, איצ'יגו נראה כמו זומבי x____x"
פשש נויה כל הכבוד על הפיתוח דיונים 3> ^_^ קובו לא הורג דמויות לפי איך שזה נראה ~_~ אבל יש מצב טוב שאיצ'יגו מת, וכמובן שאוריהימה תחיה אותו. אם הוא לא מת, יש לי הרגשה שהוא וגרימג'ו יאחדו כוחות. לראות את נל בוכה, באמת מעציב >:
חשבתם שניצחתם ? אה לא, אני חיי ויכול לרפא את עצמי ולה לה אני אכסח את כולכם. ומה יש לגרימג'ו עם איצ'יגו @_@ ? איצ'יגו כבר כמעט מת, אז להרוג אותו סופית. או שיתחיל איזה מרד מפגר ושיתוף פעולה בין איצ'יגו לגרימג'ו ?