יצא פרק 277 במנגה

JeeChan

New member
XD ../images/Emo58.gif

אין כמו השונן הטיפוסיים XD ואו הדמות הראשית גוססת, איך נחיה אותה O: אה כן גרימג'ו רוצה קרב חוזר, אז ברור שהוא יכעס על כך שאולקיורה גנב לו את הניצחון על איצ'יגו, ולכן יחליט להציל את אוריהימה ולתת לה לרפא את איצ'יגו. איצ'יגו גוסס למוות ואיצ'יגו חי נראים בפרצוף אותו הדבר XDD לפחות פרק הבא, קרב אקשן גדול בין אולקיורה לגרימג'ו *_* נל חמודה 3>

Noya Nyan

New member
אולקי 3> מוהאהא. ../images/Emo58.gif

גרימג'ו מפחד מאולקי!!~ גרימג'ו מפחד מאולקי!!~ להלהלה ^_^ אוקיי. אני רוצה להתעלם מהעובדה שבפרק היה הקטע הכי פתטי בכל תולדות המנגה !!$% >_> (אוריהימה מרפאה את איצ'יגו >_>) למה זה פתטי?! בגלל שאנשים ידעו שזה יקרה עוד מהפרק שגרימג'ו נכנס לחדר של אוריהימה. וגם בגלל שגרימג'ו רוצה להילחם עם איצ'יגו למרות שהוא כבר כמעט מת!!#$ כלומר, מה הקטע!? >_< אולקי כבר חיסל אותו!!! למה שתרצה להילחם איתו עוד פעם!? הוא חלששש. חלשלוששש. אם אתה רוצה להילחם לך לאישידה אומשהו! הוא היחיד מבין החבורה שנשאר עומד, אתה יודע >_>" אנשים צריכים להבין שאישידה נעשה חזק יותר אחרי סול"ס P: אבלל לאאא. הוא חייב להילחם באיצ'יגו. כשהוא לא פצוע. למה? כי איצ'יגו הוא ההירו והוא סקסי. >_> בכלל. הפרצוף של איצ'יגו נראה אותו דבר גם כשהוא בהכרה וגם כשהוא לא בהכרה! -,- קבלו: *גרימג'ו מגיע. בועט באיצ'יגו.* איצ'יגו: O: (לא בהכרה) *אוריהימה מרפאה את איצ'יגו. איצ'יגו משתעל.* איצ'יגו: O: (פתאום הוא בהכרה) =_=" טוווווווב. אז בואו נתעלם מכל השטויות האלו חהחהחהחה... ^_^; ונתרכז באולקי 333> כי אולקי הולך להחטיף לגרימג'ו על זה שהוא לקח את האישה שלו D: אוה!!! וגם קרה הקטע שאולקי נכנס לחדר של אוריהימה ואז לולי ומלוני אמרו לו שגרימג'ו עשה את זה!! בדיוק כמו שאמרתי שיקרה ב- הודעה הזאת !!!! ^__^" חהחהחה. להגיד לכם מה יקרה בפרק הבא? XD אולקי: אני אראה לך מה יקרה למישהו שיגע באישה שלי |< עוד מעט יהיו לך שני חורים בגוף במקום אחד D< גרימג'ו: אומג אמאל'ה ;____; איצ'יגו הצילו תעזור לי ;; איצ'יגו: WTF אוריהימה: לאאאא רק אל תפגעו בקורוסאקי-קון שלי ;; עד שמצאתי אותו לבד בלי רוקיה ;; נל: הכל באשמתי ;; (*מחבקת את נל* 33333>) ואז אייזן בא והורג את כולם. אומשהו -,-

JeeChan

New member
XDD

יש לי את איי צ'אן לדעת מה יקרה הלאה בטסובאסה ועכשיו אותך לדעת מה יקרה בפרקים של בליץ' XD מי צריך ספויילרים רשמיים, כשיש אתכן ^_________^ ומסכים עם כל מה שאמרת, זה היה כל כך פתטי וצפוי שזה עצוב >:

Goggle Girl

New member
פעם היה לך _אותי_ בשביל לדעת >:[

ואז קובו הלך והרס את המנגה שלי >;[

Ikari Shinji

New member
בסדר, אל תענו לי.. זה לא ששאלתי שאלה חשובה...

שמעניינת אותי!!!!|סדגש

JeeChan

New member
תשובה ../images/Emo58.gif

גרימג'ו מקום 6 אולקיורה מקום 4

Goggle Girl

New member
ענו לך כבר

פשוט ענו בכותרת ולכן זה נמחק כתוצאה מספויילר XD

למעלה