יצא פרק 285 במנגה

JeeChan

New member
*_* ../images/Emo58.gif

הפתיחה XD דפי צבע 3> פרק ממש טוב ם: גרימג'ו גאר לגמרי, ומעניין מה קרה להתפתחות שלו אחרי שאכל אותם. הקרב שלהם רק משתפר, וכיף לראות את איצ'יגו כמו פעם, אומר שגם הוא רוצה לנצח, גם רוצה לזכות, ומפסיק להיות אימו.

Noya Nyan

New member
אמ~ שאלה~../images/Emo58.gif

אתה בטוח שהוא באמת אכל אותם? x__x" כי אם הוא אכל אותם, איך הם באו איתו לקאראקורה בתחילת האקרנקאר ארק? הרי, D-Roy וגם Shawlong, שניהם האנשים שהיו בפלאשבאק שלו~ (ואני מנחשת שגם איל פורטה היה שם) שניהם הרי עדיין חיו כשהם באו איתו לקאראקורה להילחם בשיניגאמים O: לא נראה לי שבסוף הוא אכל אותם... v___v" אחרי הכל בסוף הם הפכו להיות הפראקשיון שלו.... או שהוא כן אכל אותם, וביקש מסזאייל שייצור לו הולואים חדשים שנראים בדיוק כמוהם? XDD לא נראה לי O: אממ, וגם קראתי מלא תאוריות שאומרות שגרימג'ו נלחם למען חבריו המתים (כולם נהרגו ע"י השיניגאמים), בעוד שאיצ'יגו נלחם למען החברים שלו שיכולים עדיין להיות בחיים.... וזה מין ניגוד כזה? XDDD וגם, חצי מהפאנדום עכשיו אומר שגרימג'ו הולך למות, כי זה יכול לתרום להתפתחות של איצ'יגו, והחצי השני אומר שהוא הולך לחיות ולהצטרף לטובים / או להמשיך בשלו, בלי אייזן. PP: בגלל שכאילו הוא רואה איך איצ'יגו נלחם בשביל החברים שלו וזה מזכיר לו את החברים שהיו לו פעם... אומשהו? Oס" בליץ' זה מסובך. XDDD בכל מקרה, היה פרק טוב~ אני אוהבת פלאשבקים. [:

JeeChan

New member
כה זה טעות שלי X_X ../images/Emo58.gif

קראתי את הפרק ב9:00 בבוקר, אחרי 4 שעות שינה בלילה XD באמצע מפגש בית XD אז לא קראתי טוב X_X

Noya Nyan

New member
כריכה של ווליום 29 ~../images/Emo58.gif

למי שרוצה לדעת....
זאת תהיה Cirucci או איך שלא קוראים לה 3333> נראה לי בווליום הבא זה הולך להיות אקווריום-דונו. D: (למרות שאני רוצה שזאת תהיה רוקיה &__&) ואני מקווה שבווליום 31 זה יהיה סזאייל. גרררררררררר.
בלהבלה0:

למעלה