יצא פרק 82 - פרק ששווה הכול

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gifO___________________O

הולואיצ'י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *מתנשמת* הומיגד!!! הולואיצ'י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פרק טוב, אפילו שרציתי את הולואיצ'י ליותר זמן ויותר מגניב, אבל למי אכפת?! הולואיצ'י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hinamori

New member
0_0;../images/Emo181.gif

למישהו בא לספר מה בערך היה בפרק? ~אין לי כוח להוריד~

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif הפרק הכי טוב בפילרים עד כה

דבר ראשון אפשר לראות בבירור שקבוצת הציור לפרק זה, היא הקבוצה שציירה את פרקי בליץ' הרגילים, האנימציה חדה ומעולה, אין עיוות בפנים, ואין בעיה בהצללה מתחת לצוואר, בקיצור אנימציה טובה. הפרק היה מדהים בעלילה ובקרבות. הרעיון לעשות את הגלאי על פי מה שאיצ'יגו לבש באימונים היה פשוט גאוני, וכל החלק שאיצ'יגו צריך להגן על חברו ושיש לו מטרה להילחם זה מעולה. החלק של הולואיצ'י היה פשוט WTF בקיצור הפילרים מעולים 3: למרות שלא נראה שהם יגמרו בקרוב.

Commander X

New member
../images/Emo58.gifזה הפרק הכי טוב בפילר-לנדXD

זה כזה פרק טובבבבבבבבבבבבבב. הולואיצ'י היה הולואיצ'י גם אם לדקה אחת הוא עדיין עשה אונד. וגם איך ששילבו את קייגו בפרק וגרמו לאיצ'י להתעצבן היה ענק. - והציור היה מדהים בדיוק כמו בפרקים הרגילים. עכשיו תגידו שהפילרים לא שווים צפייה והם גרועים נראה אותכם (אם תגידו את זה אתם לא שווים את בליץ' XP). רק בבקשה בבקשה שזה ישאר באיכות הזאת ^_^.

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifXDDD

השיניגאמיס קאפ!XDDDDDDDDDDD אוי זה קרע אותי!!XDDDDDDD "תן לי לסמן איפה מתחיל הראש שלך" XDDDDDDD והולואיצ'י הוא מגניב *_* וגם סקסי *_* לא יודע מה איתכם
אני אוהב את הפילרים *_*

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifספוילר מעלי!!!

זה לא סימן משום מה!!

Mrs Osuwari

New member
פרק מעולה ../images/Emo58.gif

האנימציה הייתה ממש טובה בכול הפרק חוץ מהקטע בו הולואיצ'י הופיע ואז הפרצוף שלו היה קצת עקום T^T אבל חוצמזה הרעיון של לשלב את קייגו היה ממש טוב והקטע שאיצ'יגו חבש את הגלאי הרג אותי מצחוק XDDDDDDDDDDD

marinaaa

New member
=Oאיזה טוב זה|ספויילר|../images/Emo110.gif

ווי זה כזה פרק טוב אימאש'לי!!@# ואני עד עכשיו לא הבנתי למה היו צריכים את אישידה עלוב הנפש ומי קם לתחיה בקליפ הפתיחה בקטע שיש בו קריסטלים והם שרים : SHE IS A משומשו.. מישהו?

Hinamori

New member
She is a shooting star../images/Emo181.gif

אני זוכרת את זה ואני לא רואה את הפילרים. י.י

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif../images/Emo58.gifטחחח >_>

אני חושב ש...הום...הבאונטו הזו :) זאתי עם גייטיי

marinaaa

New member
כןןן../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

נו תמיד יוצא לי ספויילר עם 2 י' סליחה. וואע וואע גמאני חושבת שזאת המסכנה ההיא. D=

S.Riddle

New member
פרק, אה. פילרי ביותר. >_>;;../images/Emo58.gif

בחיי שהוא לא היה כזה טוב. o_o;; כאילו, אוקי, סורי, האנימה נהייתה זוועה מהלכת. הפילרים האלה לא מגיעים לקרסוליים של המאנגה ובכלל גרועים כשלעצמם. :-\ אם כי. הקטע של איצ'יגו ורוקיה? אני בכיתי פה. נשבעת. רוקיה כל כך יכולה לגרום לילד המסכן לעשות מה שהיא רוצה. אחלה גבר, זאת~ וגם- קומאמורה בסלון יופי. PRICELESS. |אהבה| וזהו. היה גרוע.
איפה 229 איפה. :<

Hinamori

New member
עלוב~../images/Emo58.gifלמנגה../images/Emo181.gif

אם הבנתי נכון, והיצ'י יצא בגלל הבאונטו ולא יצא בגלל גרימי-צ'אן, המצב קשה. >_>; [או שהוא כן יצא בגלל גרימי-צ'אן? ._.;]

למעלה