יצא פרק 83 ^^

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif פרק חביב :)

הקבוצת ציור הישנה חזרה :/ אבל לא היו פאשלות בציור ^^ (רק ההצללה >: של הצוואר). העבר של הבאונטוס תמיד מעניין אותי :) קירה הופיע בסוף D: וקירה הופיע בסוף D: שבוע הבא ספיישל שעה ^_^ הקטע בשיניגאמיס קאפ לא היה לי מובן כל כך '-'

../images/Emo58.gif למנגה...

לא ראיתי את הפרק אבל ראיתי שבשיר הפתיחה יש את שינג'י... האם זה אומר שהפילרים עומדים להיגמר עוד מעט :0?

Commander X

New member
../images/Emo58.gif2X אוי לא ספויילרלמנגהבפילר

נראה לי שבשיר פתיחה הראו את שינג'י (אם ככה קוראים לו- או שזה קירה עם סגנון שער אחר). אבל לא נורא הדבר החשוב זה שקירה סוף סוף הגיע XP יאי. זאת אומרת שגם שאר האנשים מגיעים עכשיו ויהיו קרבות שווים שוב ^_^. שיניגאמיז קאפ היה מוזר מאוד - איך טוסן (נכון ככה קוראים למפקד הפלוגה העיוור) הגיע לשם לעזאזל חשבתי הוא ברח עם אייזן. וממה שהבנתי הצרצרים עשו הרבה רעש אז הוא עשה להם באנקאי (כי בבאנקאי שלו אין רעש וכל זה) ^-^

../images/Emo204.gif../images/Emo58.gifאומג!!

אומג אומג אומג!! היראקו!! הם הראו את היראקו! *,* היראקוווווווווווווו ^____________________________^ הנה קישור לתמונה- http://img.photobucket.com/albums/v227/queenofthedorks/bleach/83/001.jpg בכלליות פרק חביב. הם העתיקו את רעיון קאיין של "היי מישו דומה לאיצ'יגו! 8D " אבל זה גרם לי לצמרמורת לאורך כל הפרק, איצ'יגו מגולח עם עיניים ירוקות X_X הצחיק אותי שהם תיקנו את העין של איצ'יגו מהפרק שעבר והפכו אותה לשחורה, כי הם שכחו את זה בפרק הקודם XD איזה יצור חמוד וקטן הזוהר ההוא היה >3< וסוף סוף נראה שמתחילים להגיע החבר'ה מסול סוסייטי D: הולך להיות מעניין, ובמיוחד שיהיה ספיישל שעה [=

Fay Wood

New member
אומג, שינג'יייי~~~ 333> ../images/Emo168.gif

*רצה להוריד את הפרק*

../images/Emo58.gif [למנגה?]

[איזכור "וואיזרד" בהודעה עלול להחשב כספוילר, אני מניחה?] קירה נראה מזה לא קשור. XD שינג'יייייי~ הלוואי שזה אומר שחוזרים לקו העלילה של המנגה בקרוב. T_T

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif../images/Emo58.gif

אומג, זה היה כל כך משעמם -_- אז הבובה הרגה את חבר שלו...מעניין את התחת >< טוב נו ._. נחכה לפרק הכפול -_- ונקווה לטוב >< ~אמן

marinaaa

New member
אוי ויי../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

איזה פרק לא מעניין נו טוב אז הוא מת. ואיצ'יגו שכב שם וכמו חמודיל'ה הקשיב לכל זה? =O שמתם לב שכבר פעמיים נדמ הלי בקליפ פתיחה הם שמים תמונות מהמנגה? פעם שעברה זאת הייתה מאטסומאטו והפעם הוויזארד הזה?

למעלה