יצא פרק 95 :]

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif D.O.N והמבין יבין 3:

קרב קרב קרב ^_^ אנימציה לא הכי הכי, אבל קרב קרב קריב ^_^ אני רוצה פרק 96 ;_; זה הכול להפעם 3:

אומג! ../images/Emo58.gif

דבר ראשון - קייגו ומיזואירו בתמונה המתחלפת!
מיזואירו ניראה פחות נשי מבדרך כלל XD הידד מעניין מאוד שאפילו אחרי שהוא הגיע לשיקאי, לביאקויה עדיין נשארה החרב ביד 0.0 איצ'יגו, אני כל כך אוהבת אותך XD צחקתי כל כך חזק כשהוא פשוט עשה את הגטסוגה טנשו שלו XD הידד לדאטבאיו שתרגמו "קורוסאקי-קון" ל"קורוסאקי-סאן" ועוד מפיה של אוריהימה -.-; אומאגאד. הדמות הראשונה שקוראת לאישידה "גאנג'ו". אתה שובר מוסכמות של 94 פרקים, גאנג'ו. קאריה: קורוסאקי איצ'יגו. איצ'יגו: יו. ביאקויה: קורוסאקי איצ'יגו, אם אתה תתערב, אני אחשיב אותך גם כן כאויב. איצ'יגו: שתוק. XDDDDDDDDD פרקים כאלה מזכירים לי למה אני אוהבת אותו כל כך
באנקאי *¬* אבל... לא רק באנקאי... גם תנועות גוף עקומות ומעוותות (ואנימציה) של הולואיצ'י... ו"הא" מתריס כזה... 0.0 האם תפילותי נענו?! מה שכן, ביאקויה בהחלט מטריד. חתכו לו את שני צדדי הצוואר והוא ממשיך כאילו כלום ^.^;;; יופי, עכשיו קרב כולם על כולם בין איצ'יגו קאריה וביאקויה 0.0;;; אמרתי שהיצ'י יצא החוצה ויטבח בכולם אבל לא תיארתי לעצמי שעד כדי כך. מה שכן רוב הפרק היה קרב בשביל הקרב. בליץ' לא מתבסס על דברים כאלה ._.;

Ihavenonick

New member
פרק ענק!!!! ../images/Emo58.gif (ליתר ביטחון)

קרבות קרבות קרבות, לאט לאט הכל נהיה מהר יותר, הדמויות מתחילות להפעיל את כוחותיהן האמיתיים יותר ויותר. הייתה לי תחושה שקאריה משתמש ברוח, כבר ראו את זה מקודם (לא?) רק מבחינת איכות יש לי קצת טענות אבל זה לא משמעותי, השמחה בלראות בליץ' מספקת אותי

לבנדר א

New member
../images/Emo58.gif

רק לי, כשביקי וקאריה התחילו להלחם, זה נראה קצת כמו מטאפורה לקרב בין בליץ' הקלאסי נגד הפילרים? ואולי הולואיצ'י יצא ויהרוג את קאריה וכך תגיע לסיומה תקופת פילרים (בהתחלה כתבתי בטעות פילרעים XD) נוראה זו?

למעלה