יריד אומנים בסוכות

goro1

New member
../images/Emo41.gif יריד אומנים בסוכות

קראתי על נושא היריד והבנתי שאם נהיה כמה בנות ביחד בדוכן זה לא יעלה לנו בכלל !!! רציתי לשאול מי מתכוונת סופית להשתתף ביריד כי למען האמת לא נשאר הרבה זמן והיריד הזה יכול להיות הזדמנות נהדרת בשבילנו !!!!! אז בבקשה כל מי שמתכוונת להשתתף בבקשה לשרשר ...כי חייבים לסגור את הנושא כמו שכבר ציינתי ..אין הרבה זמן גורו

אני צריכה קצת יותר פרטים....

מיקום מדוייק, תאריך, שעות, כמה דברים צריך להכין וכאלה - אני פשוט עובדת - אז לפי הפרטים אצטרך להחליט אבל בגדול זה נראית לי הזדמנות מצויינת ורעיון טוב!

goro1

New member
../images/Emo41.gif הנה הפרטים המלאים

המקום ניקרא קיבוץ מיזרע הנמצא בין נצרת לעפולה התאריך הוא - 21/9 זה יום שבת של חג סוכות העל היריד מספק את הדוכן כיסאות תאורה אנחנו צריכות רק להביא יצירות מתומכרות כעיקרון מחוייבים לשבת בדוכן מהשעה 10:00 בבוקר פתיחת היריד עד השעה 18:00 בערב סגירת היריד זה מה שאני יודעת גורו

osni

New member
אני מצטרפת ליריד

חברתי ואני מכינות יחד דברים ומנסות את מזלנו. יש לבדוק כמה שולחנות נקבל בס"ה. זה יהיה מצחיק אם נקבל שולחן אחד לכולנו. השולחנות בגודל 200X80 ס"מ. נחמד למציג אחד או מקסימום שניים.

הי´ גורו ...

נראה לי טוב, הבעייה שלי שעם תינוק בן 5 חודשים
אנ´לא יכולה להיות כל כך הרבה שעות בדוכן... נראהב לך שיהיה בסדר לבוא רק לחלק מהיום? (ולמה בעצם שלא...)

natali_rh

New member
גם אני רוצה להצטרף..

הייתי מציעה שנברר קצת יותר פרטים כמו מה כל אחת מתכוונת להביא (שלא יהיה מצב של ריבוי עבודות זהות) וכמו כן עם מדובר בדוכן אחד אני לא רואה שום סיבה למה לא לחלק את היום למשמרות כך שלכולן יהיה נוח יותר (או שכל אחת תציג רק בזמן ה"משמרת" שלה או שנחלק את הרווחים בסוף היום). מה דעתכן?

orlipo

New member
חשוב בקשר ליריד במזרע!!!

שמח לראות תגובות חיוביות. אם אתן מתארגנות, נא להודיע לי בזמן הקרוב, שתהייה מישהי שמרכזת את העניין ותפנה אלי לפרטים נוספים כי המועד קרב.... שוקי - 051763406

av_i_va

New member
הצעה:../images/Emo140.gif

נראה לי שגורו תהיה מארגנת מעולה - למרות שאין בכוונתה להשתתף בפועל במכירה. כמו כן קיבלנו הצעה מאביבה AVIHT שמוכנה לעזור בכל הקשור לאירגון, תאום לוגיסטי וכו.

goro1

New member
אוקיי אביבה אני מרימה את הכפפה

כמו שאביבה אמרה בהודעה למטה לגבי יריד סוכות כל מי שבאמת מעוניינת להשתתף לשרשר מתחת להודעה של אביבה ולציין 1.מקום מגורים 2. מהן היצירות היא רוצה להציג 3. אם אפשר נא לצרף קובץ או שניים להמחשה 4. כמות יצירות למכירה כל זאת על מנת שנוכל לסגור את הנושא מול שוקי ... תודה על שיתוף הפעולה גורו

למעלה