אני חושב שהייתי איתך שם...
טוב,זה די ארוך: הייתי בקבוצה של לורנצה-מדריכה- בעצם היא הייתי מדריכה בגרוש מכיוון שהיא בקושי לימדה\הסבירה\הדריכה אותנו. היא לא הזכירה בכלל את המילה פארלל!
ובכלל ביום הראשון הינו בערך 8 בקבוצה,מה שהייה אידיאלי למדי, אבל בכל "אימון" (שהייה פעמיים ביום) התוספו לנו עוד 2-3 אנשים עד שהגענו ל-15 מה שהיה די צפוף- כמה אנשים יש בד"כ בקבוצה? ובכן, ביומים הראשונים הגלישה הייתה די מתסקלת- בקושי הצלחתי לקחת סיבובים ולעשות פניות, והמדריכה בשלה למרות שביקשנו ממנה יותר הדרכה... בסביבות היום השלישי התחלתי לקלוט את הפרנציפ ואז התחיל הכיף האמיתי. היום האחרון היה הטוב ביותר: אני חושב שזה היה יום שישי בצהורים וסיימנו את ההדרכה (שלא השתפרה במיוחד עם הזמן).הלכתי עם דודים שלי ומשפחה מירושלים שהכרנו למסלולים אחרים. כעבור זמן מה התחיל לרדת שלג-והוא לא הפסיק!
גלשנו בסביבות 3 שעות עם ממטרי שלג, וזאת ממש חויה אדירה
ומאתגרת-שלג על הפנים והעיניים עם רוח וערפל-אדירררררררר
דבר נוסף שהיה שם זה כמו שגל אמר-תחרות הסללום. אני לא הבנתי ממש את הענין שהפעם היחידה שעושים סלולם עם מקלות מסמנים והכל היא בתחרות עצמה,כשאין לך אפשרות להתאמן ויש רק נסיון אחד...
כל מי שניסה מהקבוצה שלי ואחרות ,רמה1-3,עשה את זה כאילו לצאת ידי חובה- גלישה איטית
כך שהשיפוע יתן לך מהירות.משעמם עד
. אז אני החלטתי לא להיות כזה אלא לגלוש על הכל ולתת את כל מה שיש לי, הרי עושים סלולם רק פעם אחת
. אז כשהגיע תורי התחלתי לחתור עם המקלות בשלג בכל המרץ ולקחת את הפניות (ניסיתי) כמו המקצוענים-לעבור אותם צמוד ו"לתת מכה" עם הכתף. הכל הלך טוב ויפה עד שהגעתי לפניה הרביעית, מהיר למדי-מדי
, ובה הכנסתי את המגלש הפנימי לסיבוב ביו שני העמודים. רגל אחת המשיכה ישר, רגל שנייה ומגלש נשארו מאחור ואני עפתי באויר במין סיבוב ,ראיתי אח"כ את הוידאו שהם צילמו,על הצד והתגלגלתי על השלג.
. למזלי המגלש השתחרר אחרת גם הרגל השניה היתה נשארת תקועה למעלה...בסוף יצאתי בשלום. עד אז הנסיון היחיד שלי היה יום אחד בחרמון בגלישה חוזרת ונישנית (בסביבות 12-15 פעמים) במדרון למתחילים ללא מדריך- פיתח לי יותר שררי רגלים מאשר כישורי סקי כי לא היה לי כרטים למעלית T. את המדרון הבינוני עשיתי רק פעם אחת. אני מתגיס בקרוב בתקווה להגיע לשירות בתור אלפיניסט... מקווה מאוד להתמיד בתחביב היקר הנהדר הזה,כנראה בחרמון... למישהוא גם היתה הדרכה כזאת\יותר טובה? ובכלל,מה צריך ללמד? אולי הגעתי עם ציפיות יתר מההדרכה... נ.ב: גל- תודיע אם באמת הייתי איתך באותה קבוצה אולי אפילו יש לי תמונה. צ´או לכולם