יש לי שאלה

מ ס ט י ק

New member
../images/Emo41.gif יש לי שאלה ../images/Emo41.gif

קרה לכם לפעמים ששמעם כפול בסלולארי? מישהו יודע מה ניתן לעשות? מדובר בשני מכשירים אחדנוקיה 3310 ואחד נוקיה 8210 ב- 8210 שומעים יותר פעמים כפול ב- 3310 היום זו פעם ראשונה ששמעתי בו כפול.. כשאני אומרת כפול אני מתכוונת שאני שומעת את עצמי אחרי שאני מדברת... מישהו יודע מה לעשות?

AndreyS

New member
תגיד אוהד מה קורה לך?

יש לך איזה תחביב לעוות את השם של נוקיה... קודם זה היה איזה נוקיר שבחיים לא ראינו... ועכשיו אתה קורה לנוקיה של מורן נוקיוש? מה הלאה?

phingy

New member
אני חושב שלכל פלאפון זה קורה לפעמים

היה לי 3 מכשירים סמסונג-411 סמסונג-2000i ועכשיו SK ובכל אחד מהם היה לי לפחות פעם אחת שזה קרה, למרות שזה לא באותה רשת כמוך אני חושב שלכל מכשיר זה קורה מתישהו, אולי זה בגלל התהליך הדיגיטלי שעובר הקול

מ ס ט י ק

New member
זה נורא מעצבן שזה קורה!

התקשרתי לשרות לקוחות ואמרו לי להביא את המכשיר לבדיקה...

castroman

New member
../images/Emo41.gif זה קורה לי לפעמים...../images/Emo41.gif

לא באופן קבוע, אולי זנ קשור לקליטה או משהו כזה...
בי
ל

לי זה קרה רק פעם אחת.... אבל.....

הייתי ברכב בדיבורית אחת הייתה נוקיה 2120+ (בגדש על פלוס!!!) ובדיבורית השנייה היה לי סטארטק בפלאפון והתקשרתי מאחד לשני ושמעתי כפול מן הסתם ובסטריאו ואז גם היו מלא רעשים סטטים לא משנה לא ידוע לי מה לעשות במקרה שלך

צלצלן

New member
הד בטלפון סלולארי

ההד נגרם בדרך כלל בגלל שעוצמת השמע (ווליום) בצד השני גבוהה מדי. במצב זה, הקול שלך מושמע בצד השני חזק כל כך שהוא נכנס בחזרה למיקרופון ואת שומעת את עצמך פעמיים. יש סיבות נוספות וכמובן שזה מתאים רק לשיחה בה הצד השני הוא גם סלולארי, אבל ברוב המקרים זה הסיבה.

צלצלן

New member
והפתרון כמובן

הוא לבקש מהצד השני להוריד את הווליום... מפתיע כמה שזה עוזר

מ ס ט י ק

New member
אני אבקש.. יותר נכון אני ישנה..

זה בטלפון של אח שלי אז אני אוריד לו את הווליום...

למעלה