יש לי שאלה

Mכוער

New member
עד כמה שידוע לי היא שוקעת במערב, אבל...

לאן זה מוביל , יש איזה קֵאצ' ?

ד נ י ת3

New member
תשובות:

1. כי בחורות הן חומרניות. 2. כי לכם משנה רוחב היקף החזה והמותניים 3. אני מבינה שבשבילך "הדברים האמיתיים בחיים" - זה בעצם הכוונה למינימום מידה דאבל D וסקיני ג'ינס. (או כמו שהחבר שלי אומר: מה בסך הכל רציתי? חכמה עם ציצים גדולים).

rrredshay

New member
מי אמר שלא חשוב איזה רכב יהיה לה???

אני על פחות ממטאטא אדום לא מתפשר!!!!!

catmike

New member
בחורות

בחורות שטחיות וביצ`יות קיימות אבל: א. הן המיעוט. ב. אני חושב שהן קיימות כדי שנדע להעריך את טוב הלב והנשמה של בחורות טובות?

תשובה לעינין מאוד!!!

בתוכנית שראיתי על אהבה ב"דיסקברי סיינס" על הנושא הראו שאישה קודם כל מסתכלת על מראה, אחר כך על אופי ו התמדה ורק אחר כך על כסף. ועינין הכסף נובע מכיוון שהאישה בוחרת בבן זוג כבן זוג להולדת צאצאים והיא רוצה ליהיות בטוחה שגידול הצצאים מבחינה כלכלית יהיה טוב. ודרך אגב גם בנים מעדיפים בחורה עם רכב יפה. בדקו. לקחו פצצה עם רכב פשוט ובחורה שלא ניראת משהו עם איזה אוטו מפואר והבנים נמשכו יותר ל.... רכב המפואר. מה זה אומר עליכם??

catmike

New member
סקר מעניין

פצצה עם רכב פשוט VS‏ בחורה רגילה עם רכב מפואר... כנראה שלא הייתי בוחר לא את הראשונה ולא את השנייה. הייתי בוחר בחורה שיש לה קצט יופי ונשמה טובה.

צד אפל

New member
בלי להכליל

יש צדק מסויים בדברייך, הרי אישה רוצה ביטחון מסויים שיהיה גם כלכלי שיוכל לפרנס ולהקים משפחה ברבות הימים, אין ספק שיש הרבה נצלניות או לפחות פוטנציאל גבוה מאוד לזה, כמו שיש הרבה בחורים שרוצים רק לזיין.

ק י ק ה

New member
נשים מחפשות בטחון

גברים מחפשים ציצים בלונדיניים נו באמת איףףףףףףףףף מה שחשוב זה: אחרי שקטרת על החומרניות שלנו כתבת: "למען הסר ספק : ...... נראה די טוב (באמת !), בעל רכב חדש, עם עבודה די טובה.."

ק י ק ה

New member
למה פרסומת סמויה?

אני חושבת שאתה יודע יופי את התשובה לשאלה שלך.

למעלה