יש לי שאלה

Mכוער

New member
../images/Emo41.gif יש לי שאלה ../images/Emo53.gif ../images/Emo92.gif

למה זה חשוב לבחורה איזה אוטו יש לגבר שהיא מחפשת ? למה לגבר זה לא חשוב איזה אוטו יהיה לבחורה שהוא מחפש ? יכול להיות שהבחורות הן פשוט חומרניות והגברים פשוט מחוברים לדברים האמיתיים, שבאמת חשובים בחיים ? למה זה חשוב לבחורה במה עובד הגבר שהיא מחפשת (כל עוד הוא מבסוט ממה שהוא עושה) ? למה לגבר זה לא מפריע שהבחורה שהוא מחפש עובדת ב- "סתם עבודה" , זמנית, לא מכניסה ולא מי יודע מה (כל עוד היא מרגישה אחלה) ? אולי זה בגלל שבחורות פשוט חומרניות והגברים יודעים מה באמת חשוב בחיים ? אולי בגלל שבחורה מחפשת גבר שיהיה "גבר" , שיוכל לפרנס וכו'...? אבל הרי אנחנו בעידן הפמיניזם, יש שוויון וכבר ידוע שהנשים שוות ביכולתם לגברים אז למה זה חשוב ? יכול להיות שהבחורות פשוט "מתקדמות" והגברים הם בורים ונשארו מאחור ? למען הסר ספק : הכותב הינו סקרן, רווק ומחפש באתרי היכרויות ובכלל (אהבה בלבד ולא סטוצים....וכן יש גם כאלה), נראה די טוב (באמת !), בעל רכב חדש, עם עבודה די טובה, לא מחפש תשומת לב, אלא פשוט סקרן לדעת כמה תשובות ! למה
ובבקשה, באמת בבקשה...לענות לעניין כי זו שאלה רצינית .

קוואנט

New member
אני חייב להודות...

שמעולם נשים לא בדקו בציציותיי באשר לאיזה רכב יש לי או באיזו עבודה אני עובד. יכול להיות שפשוט נפלת על הנשים הלא נכונות? מי ששואלת ומציבה את הדברים הללו כתנאי לקשר - היא לא ממש בת הזוג האידיאלית...

Scott Evil

New member
אומרים ..

שזה בכלל לא משנה. הכל תפאורה. בחור שיש לו בטעון עצמי ועוצמה יצליח לשדר לבנות את הטריגרים הנכונים. גם אם במציאות הוא די אפס נוסע בג'אסטי ולא סיים תיכון. זה שווה יותר ממכונית הספורט הגרמנית הנוצצת ביותר הדירה השיקית ביותר וחליפות המעצבים הנחשבות ביותר. למען הסר ספק: הכותב מאמין במה שכתב בכל ליבו, אם כי אין לו מושג איך מיישמים את זה במציאות.

Michali17

New member
תראה

לי למשל זה חשוב שנגיד בחור שאני יוצאת איתו יהיה לו עבודה טובה. כי אני אוהבת בחורים שהם יודעים מה הם רוצים מעצמם. והאמת בחור שיש לו עבודה טובה, או שהוא לומד לתואר ... זה בהחלט עושה את שלו. סוג האוטו... זה כבר חומריות... חשוב לי שיהיה לו אוטו אבל לא משנה לי ממש איזה... חחח...

לא רק בנות...

גם כשאני (ואני מבהיר כי אני זכר משובח שבמשובחים) מתעניין בבחורה בקטע רציני, קרא לזה חומרנות או איך שבא לך, אבל אני רוצה בחורה שיודעת להסתדר בעצמה, שלא צריכה שיחזיקו לה את היד... הטרן אוף הכי גדול לדעתי בבחורה זה שאין לה רשיון נהיגה... זה באמת סוג של נכות, חוסר רצון לתפקד בחברה... אחרי שכל זה נאמר... הייתי אומר שבחורה מחפשת פי 10 את העצמאות אצל גבר ממה שאני מחפש אצל אישה, אבל זה לא חומרנות, זה פשוט הטבע, מעדיפים את החזק על החלש...

האמת...

לי לא איכפת מה יש ומה אין לבחור. עם כל היד על הלב אני אומרת שלא איכפת לי אם הבחור הולך ללמוד או לא, ולא איכפת לי במה הוא עובד ומה המעמד של תפקידו. להפך, יש בי חלק שנמשך ומעריך מאוד עובדי כפיים פשוטים. לא בקטע אידאולוגי, פשוט סוג של אהבה לדבר.

אני בספק עדיין...אבל לא משנה.

ולשאלתך... בתור בחורה לא חשוב לי איזה אוטו יש... אבל למען האמת פשוט רצוי שיהיה... זה הרבה יותר נוח (יש לי רשיון!! אני לא מטעמי *ניצול*) ותסכים איתי שכמעט כל הגברים שיש להם עבודה טובה ויודעים מה הם רוצים בחיים והכל יחפשו גם בחורה כזאת שיודעת מה היא רוצה ויש לה שאיפות להתקדם איפשהו.... ולא יהיה לו מעניין כלכך עם בחורה שעוד לא יודעת מה היא רוצה מעצמה ומהחיים שלה.. ככה גם בחורות....:)

למעלה